Giovanni van Bronckhorst’dan maç öncesi açıklama geldi

Giovanni van Bronckhorst’dan maç öncesi açıklama geldi

Giovanni van Bronckhorst’dan maç öncesi açık... Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Konyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Derbi öncesinde konuşan Bronckhorst, nisan ve mayıs aylarında şampiyonluk mücadelesinin içinde yer almak istediklerini ifade etti.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor'u 2-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında çeşitli konulara değindi.

Hollandalı teknik adam, neden 5 oyuncu değiştirme hakkının tamamını kullanmadığına ilişkin bir soruya, "Oyuncu değişiklikleri için 5 hakkımız var, ancak 3 değişiklikte herhangi bir ceza yok. Oyunu okuyarak gerekli değişiklikleri yapıyoruz. İki hafta dinlendik ve ikinci yarıda oyunun kontrolünü sağladık. Üçüncü golü de atabilirdik ama skordan memnunum. Bugün önemli bir gündü; kırmızı formayı giydik ve önümüzdeki hafta Cumhuriyet Bayramı var. Taraftarlara galibiyet hediye ettiğimiz için mutluyum" yanıtını verdi.

Takımda sakatlığı bulunan oyuncuların durumu hakkında ise van Bronckhorst, "Milot Rashica, milli takımdan sakat döndü. Lyon maçında oynayamayacak. Galatasaray maçında yer alma ihtimali var; bu durumu hafta sonuna doğru netleştireceğiz. Lyon maçına bu kadro ile hazırlanacağız" şeklinde bilgi verdi.

'SEMİH’İN PERFORMANSINDAN MEMNUNUM'

Genç futbolcu Semih Kılıçsoy’un, Konyaspor karşısında ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu aktaran 49 yaşındaki teknik adam, "Birkaç maç oynamadı fakat milli takım dönüşünde bu süre zarfında kendisiyle iletişimimiz oldu. Kendisiyle çok da konuşuyoruz. Oyunun gelişimi için, kendi gelişimi için, devamlı bağlantı halindeyiz. Bugün oynadı. Penaltıyı yaptırdı. Performansından memnunum," ifadelerini kullandı.

'FİNAL PASLARINI DAHA İYİ YAPMALIYIZ'

Çok fazla fırsat yakalamalarına rağmen bu tarz şeyleri gole çevirememenin kendileri adına bir sorun olduğundan bahseden Bronckhorst, "Onun haricinde 7-8 tane fırsatımız var. İkinci yarıda hücumda çok fazla fırsatlar oluşturduk. Gelişmesi gereken konu bu fırsatların kaleyi bulması. Kaleye çekilen şut kısmı. Baktığımızda kaleyi bulan 1 şut gözüküyor. İkinci yarıda çok fazla fırsatlar bulduk. Bu mevzuda tabii ki de kaleyi bulan 1 şut var fakat gol tehlikeleri oluşturma mevzusundaki performansımızdan dolayı mutluyum. Final paslarını daha iyi yapmalıyız. Son pas ve bitirici vuruşları geliştirmemiz gerek. Bu kadar fırsat bulduğumuz maçta 2 golden daha fazla atamamız gerekirdi," diye konuştu.

'ŞAMPİYONLUK YARIŞININ İÇİNDE OLMAK İSTİYORUZ'

Hollandalı teknik adam, şampiyonluk yarışıyla ilgili gelen bir soruya şu cevabı verdi:
"Ben en üst seviyelerde oynadım. Aynı zamanda hocalık da yaptım. Şampiyonluk konuşmak için şu ana kadar daha erken. Şu anda devam etmemiz gerekiyor. Nisan ve mayıs aylarında tabii ki de oralarda olmayı istiyoruz. Şampiyonluk için mücadele vermek istiyoruz. Geçen sezona kıyasla büyük bir adım attık bu sezon. Bu sezon attığımız adımlardan memnunum. Şampiyonluk için neredeyse her maçımızı kazanmamız gerekiyor. Bizler de bu mücadelenin bu şampiyonluk yarışının içinde olmak istiyoruz. Tabii ki de insanlar erken de olsa bu şampiyonluk mevzusuyla ilgili konuşuyorlar. Ama biz şu an itibarıyla puan tablosunda oralardayız. Sezon sonunda da aynı yerde olmayı istiyoruz."

"Giovanni van Bronckhorst’dan maç öncesi açıklama geldi" haberi, 20 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 20 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Giovanni van Bronckhorst’dan maç öncesi açıklama geldi haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Giovanni van Bronckhorst’dan maç öncesi açıklama geldi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 21 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:54 Trump: Hindiyi (Turkey) bu kadar çok seven bir veganla hiç karşılaşmamıştım
  2. 00:48 AKP Sözcüsü Çelik: 'Sağlık, Adalet ve İçişleri bakanlıklarımız meselenin üstüne gitmekte'
  3. 00:44 Fatih Altaylı'dan, "yenidoğan çetesi" hakkında Memişoğlu'na: 'İhmali büyük'
  4. 00:41 Türkiye Savcı Yavuz Engin’i Konuşuyor: Tutuklananları Böyle İzledi!
  5. 00:40 CHP'nin Eğitim Zirvesi sonuç bildirgesi açıklandı!
  6. 00:36 Ata Demirer THY'ye isyan etti: 'Memlekette zaten yeterince değersiz hissettiriliyoruz yapmayın'
  7. 00:11 Asgari Ücretlilere ve Emeklilere PTT’den Sevindirici Haber! 50 Bin TL Nakit Desteği Geliyor!
  8. 23:16 Şenyaşar Ailesi, acılarının ardından 6 yıl sonra taziye düzenleyecek!
  9. 23:14 Osimhen'in röveşata golü dünya futbol tarihine geçti
  10. 23:10 CHP'li Karabat'tan "emekli" değerlendirmesi: '2025 yılında bu tablo maalesef daha da kötü olacak'
  11. 23:05 Altay Bayındır'dan Fenerbahçe itirafı: 'Eve gidip tek başıma ağladım'
  12. 23:01 2027 Yılına kadar kamu-özel işbirliği projelerine 847 milyar lira gidecek!
  13. 22:58 Özel’den Erdoğan'a: 'Bıçak kemiğe dayanmışken, çıldırmamak elde değil'
  14. 22:55 BofA'dan altın analizi: Yükseliş sürecek mi?
  15. 22:51 "Yenidoğan" çetesinin ardından “diyaliz" çetesi iddiası
  16. 22:49 'İstanbul Park’ın kiralanması ve işletilmesi ihalesinde sahte kefalet senedi' iddiası
  17. 22:45 43 İşçinin ölümüne yol açan maden faciasında tartışmalı bilirkişi raporu
  18. 22:22 Ahmet Çakar detayları açıkladı: Mourinho'ya EYT çıktı
  19. 22:21 Mourinho'dan hakem tepkisi: "Yediğimiz 2. gol bazı takımlar için faul oluyor"
  20. 22:19 Sakaryaspor-İstanbulspor maçının arkasından
Spor Haberleri