Gözaltına alınan gazeteciler Dükel ve Yıldız'ın avukatlarına bilgi verilmezken, Tetikçi Sabah gözaltı sebebini

Gözaltına alınan gazeteciler Dükel ve Yıldız... TELE1 Ankara temsilcisi İsmail Dükel gözaltına alındı. Dükel’in evine sabah 7:30’da gelen polisler nedenini açıklamadıkları gözaltı kararının süresinin ...

TELE1 Ankara temsilcisi İsmail Dükel gözaltına alındı. Dükel’in evine sabah 7:30’da gelen polisler nedenini açıklamadıkları gözaltı kararının süresinin 4 gün olacağını bildirdi. Gözaltına alınan gazeteciler İsmail Dükel ve Müyesser Yıldız'ın avukatlarına bilgi verilmezken Sabah gazetesi gözaltı sebebini yazdı.

TELE1 Ankara temsilcisi ve Kulis programının sunucusu İsmail Dükel sabah 7:30’da Terörle Mücadele Ekipleri (TEM) tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan Dükel, Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

DOSYAYA KISITLILIK KARARI GETİRİLDİ

Evi aranarak gözaltına alınan İsmail Dükel, gözaltına alındığını sosyal medya platformu Twitter üzerinden duyurmak isterken telefonuna el konuldu. İsmail Dükel’in avukatı Semih Ecer, bir “askeri casusluk” soruşturması olabileceği bilgisini verdi. Avukat Ecer, dosyada kısıtlılık kararı olduğunu bildirdi.

 AVUKATLARA BİLGİ VERİLMEDİ, SABAH GAZETESİ GÖZALTI SEBEBİNİ YAZDI

İsmail Dükel’in ardından Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız da gözaltına alınırken, İstanbul’da da bir askerin gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınanlarla ilgili avukatlara bilgi verilmezken iktidarın borazanı Sabah gazetesinde olayla ilgili iddialar yer aldı. Müyesser Yıldız’ın kendi adına kayıtlı telefondan “askeri casusluk” suçu kapsamında askeri personel olan E.B. ile suç içerikli görüşmeler yaptığı iddia edildi. İsmail Dükel’in de bu amaçla Müyesser Yıldız ile telefon görüşmesi yaptığı öne sürüldü.

MERDAN YANARDAĞ: BU DEMOKRASİLERDE OLMAZ, OLMAMALIDIR

Gözaltıyı TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, ‘Arkadaşımız, TELE 1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel bu sabah 07.30’da gözaltına alındı. Gözaltına alınma nedeni bilinmiyor. Savcılığın 4 gün gözaltı süresi vermiş. Savcılığa çağrılarak ifadesi alınabilecek bir gazetecinin böyle gözaltına alınması demokrasilerde olmaz, olmamalıdır’ sözleriyle duyurdu.

Arkadaşımız, TELE 1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel bu sabah 07.30'da gözaltına alındı. Gözaltına alınma nedeni bilinmiyor. Savcılığın 4 gün gözaltı süresi vermiş. Savcılığa çağrılarak ifadesi alınabilecek bir gazetecinin böyle gözaltına alınması demokrasilerde olmaz, olmamalıdır.

İSMAİL DÜKEL KİMDİR?

İsmail Dükel, 1960 yılında Ankara‘da doğdu. Gazeteciliğe 1979 yılında Ankara‘da eski adı Ulus olan Barış Gazetesinde başladı.

Ankara’da çeşitli gazetelerde çalıştı. Kanal ve Kanal Türk‘de Ankara Haber Müdürlüğü yaptı. Kuruculuğunu yaptığı Kanal Biz‘de de Ankara Haber Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2012 yılının Ocak ayında çalışmaya başladığı Yurt Gazetesi‘nde “Meclis kulisi” adlı köşesinde yazılar yazdı. Yurt Gazetesi’nden ayrıldıktan sonra Halk Tv’de çalışmaya başladı. İsmail Dükel son olarak TELE1’in Ankara temsilcisi olarak görev yapıyor. Hafta içi her sabah Kulis programını sunuyor.

TEPKİ YAĞDI

TELE Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ve Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız bu sabah gözaltına alındı. İki ismin gözaltına alınması sosyal medyada geniş yer bulurken büyük tepki yağdı.

"Gözaltına alınan gazeteciler Dükel ve Yıldız'ın avukatlarına bilgi verilmezken, Tetikçi Sabah göza." haberi, 08 Haziran 2020 tarihinde yazılmıştır. Medya kategorisi altında bulunan Gözaltına alınan gazeteciler Dükel ve Yıldız'ın avukatlarına bilgi verilmezken, Tetikçi Sabah göza.. haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gözaltına alınan gazeteciler Dükel ve Yıldız'ın avukatlarına bilgi verilmezken, Tetikçi Sabah göza.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  2. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  3. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  4. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  5. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  6. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  7. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  8. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  9. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  10. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  11. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  12. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  13. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  14. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  15. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  16. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  17. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  18. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  19. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
  20. 21:00 Gazze hükümeti: "İsrail, Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi infaz etti"
Otomotiv Haberleri