Hacıosmanoğlu: "Futbola Barış ve Kardeşlik Getirmeliyiz"

Hacıosmanoğlu:

Hacıosmanoğlu: "Futbola Barış ve Kardeşlik G... TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, temsilciler seminerinin açılışında futbola barış ve adalet getirmeye vurgu yaptı. Hacıosmanoğlu, adil yönetim ve dürüst raporlama çağrısında bulunarak, futbolun gerçek sahiplerinin taraftarlar olduğunu belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, TFF Temsilciler Kurulu tarafından düzenlenen seminerlerin ortak açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Açılış törenine TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz, TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Şerafettin Bural, PFDK Başkanı Celal Demirtürk, UÇK Başkanı Mustafa Yiğit Örnek ve Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Ahmet Şahin de katıldı.

Seminer, 3 Ağustos'tan bu yana devam eden klasman temsilcilerinin eğitimlerinin sabahki oturumuyla sona ermesinin ardından, üst klasman temsilcileri ile federasyon güvenlik ve akreditasyon temsilcilerinin eğitimlerinin başlamasıyla devam etti. Açılış töreninde konuşan Hacıosmanoğlu, futbolun barış ve kardeşlik getirmesi gerektiğini vurguladı. Yeni seçimlerde futbol ailesinin kendilerini yönetime seçtiğini belirten Hacıosmanoğlu, adil ve adaletli olmanın önemini vurguladı. "Adil ve adaletli olmak çok zor bir şey değildir, kaypak olmak zordur" diyen Hacıosmanoğlu, adil bir yönetimin herkes tarafından takdir göreceğini ifade etti.

Hacıosmanoğlu, futbola ahlak ve adalet getirmeyi amaçladıklarını ve bu sayede Türk futbolunun uluslararası alanda hak ettiği yere ulaşacağını belirtti. Adalet duygusunun hakim olduğu bir futbol ortamının önemine dikkat çeken Hacıosmanoğlu, temsilcilerden forma ve renk ayırt etmeden, dürüstçe ve namuslu bir şekilde gördüklerini raporlamalarını istedi. "Adil ve adaletli olmaktan rahatsız olanlar bizden değildir" şeklinde konuştu.

Ayrıca, futbolun gerçek sahiplerinin statları dolduran taraftarlar olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, taraftarların futbolun ayrılmaz bir parçası olduğunu ve futbolun onlarla anlam kazandığını ifade etti. Hacıosmanoğlu, amacın insanları ceza ile terbiye etmek değil, kardeşlik iklimine uygun şekilde kucaklamak ve cezaya neden olabilecek faktörleri ortadan kaldırmak olduğunu belirtti. 

Seminerde, TFF Temsilci İşleri Koordinatörü Baki Şahin, "Olayların - İhlallerin Raporlanması ve Kurulun Çalışma Prensipleri", Temsilci İşleri Müdür Yardımcısı Sadık Yıldırım, "Kurul Tanıtımı, İdari Konular ve İstatistikler", Klasman Temsilcisi Davut Numanoğlu, "Temsilci Etkinlik Süreci", Temsilciler Kurulu Üyesi Haydar Özdemir, "Müsabaka Güvenlik Amiri ve Temsilci İlişkileri", Temsilciler Kurulu Üyesi Osman Diyadin, "Sosyal Medya Kullanımı", Ahmet Sula, "Farkındalık ve Motivasyon", Üst Klasman Temsilcisi Dr. Berk Özbek, "Spor Müsabakalarında Acil Durum ve Risk Yönetimi", TFF Profesyonel Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, "Maç Planlama" konularında temsilcilere sunumlar yaptı. Ayrıca, temsilciler öneriler konusunda ertesi gün sunum yapmak üzere kendi aralarında toplandı.

Açılış töreni sonunda, Temsilciler Kurulu Başkanı Şerafettin Bural, görev süreleri sona eren temsilcilere teşekkür ederek forma ve plaket takdim etti.

"Hacıosmanoğlu: "Futbola Barış ve Kardeşlik Getirmeliyiz"" haberi, 05 Ağustos 2024 tarihinde yazılmıştır. 05 Ağustos 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Hacıosmanoğlu: "Futbola Barış ve Kardeşlik Getirmeliyiz" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hacıosmanoğlu: "Futbola Barış ve Kardeşlik Getirmeliyiz" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 09 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:03 TESK'ten kötü haber geldi!: Enflasyon düşmeyecek!
  2. 20:01 Sigaraya gelen zam bitmek bilmiyor!: Bir gruba daha zam!
  3. 19:29 Siyah-Beyazlılar, Tavernier'i Kadrosuna Katmak İstiyor
  4. 19:25 Avcılar'da okul alışverişine giden 13 yaşındaki Sevda 3 gündür kayıp
  5. 19:17 Cedi Osman'ın Panathinaikos'ta kazanacağı ücret ortaya çıktı
  6. 19:11 Celal Şengör: Teğmenlerimiz kılıçlarını sembolik olarak düşmana karşı çekerler, bu bir gelenektir
  7. 19:06 TBB'den "deprem" raporu: Belediyelerin kamu borçları silinmeli veya ertelenmelidir
  8. 19:04 O ülkede 14 yaşından küçüklere sosyal medya yasağı geliyor!
  9. 18:59 TİP Milletvekili Sera Kadıgil, Narin cinayetini Meclis gündemine taşıdı!
  10. 18:52 108 Milyon yurttaşın tüm kişisel verileri çalındı
  11. 18:50 Türkiye asgari ücret sıralamasında Avrupa'da dibi gördü! Hayat pahalılığı artıyor, maaşlar eriyor!
  12. 18:50 İŞKUR en çok çalışan arayan yeni sektörleri duyurdu! Bu işleri bilenler işsiz kalmayacak!
  13. 18:50 Sigarada zam yağmuru sürüyor! Bir firma daha fiyatları yükseltti
  14. 18:49 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nu, Manisa'da şaşırtan manzara
  15. 18:45 800 Bine yakın kişi bireysel iflasın eşiğinde!
  16. 18:44 Düşük prim yüksek emekli maaşı! Resmi gazetede yayımlandı: O emeklilere yüksek maaş imkanı!
  17. 18:44 İstanbul'un sembol yapılarından biri olan Sapphire AVM kapandı!
  18. 18:41 Araç sahiplerinin yüzünü güldürecek haber!: Bakanlık duyurdu!
  19. 18:41 On iki bin kişinin katıldığı konsere yıldırım düştü! Yaralılar var
  20. 18:38 Canan Karatay hazırlığınızı yapın deyip uyardı: 2025'te felaket olacak!
Spor Haberleri