Hadi Özışık, Süleyman Soylu'yu böyle anlatmıştı: Bana işsizken iyi maaş, makam ve araç verdi

Hadi Özışık, Süleyman Soylu'yu böyle anlatmı... Hadi Özışık, Süleyman Soylu'yu böyle anlatmıştı: Bana işsizken iyi maaş, makam ve araç verdi

Sedet Peker ile Süleyman Soylu arasında arabuluculuk yaptıysam 'şerefsizim' diyen Hadi Özışık, Süleyman Soylu ile olan 'dostluğunu' anlatmıştı. Özışık'ın anlattıklarına bakılırsa, Soylu ona bayağı destek olmuş.
Hadi Özışık, siyasetçi - gazeteci ilişkisinde mesafeyi korumadığını, kendi sözleriyle anlattı. Aynı Özışık'ın suç örgütü lideri Sedat Peker ile olan sohbeti de aşağıdaki linkte bulabirsiniz.
Özışık, Sedat Peker, Reis diye hitap ediyor, sen benim dostumsun diyor.

İşsiz kaldığı dönem için çalmadık kapı bırakmadığını söyleyen Hadi Özışık, 1999’da İstanbul’a gelip Soylu’ya danışman olma hikâyesini anlatmıştı.  Sülayman Soylu'yu yere göğe sığdıramayan Hadi Özışık şunları söyledi:

Ankara'dan İstanbul'a nasıl geldim? Süleyman Soylu aradı. O bana şöyle hitap eder 'Hadi Ağa'.
Sana bir şey söyleceğim ama hakikaten utanarak söylüyorum. Biz Doğru Yol Partisi (DYP) iktidarı döneminde hiç bir şey yapamadık ve sizler böyle işsiz kaldınız ve elimizden de bir şey gelmiyor. Fakat şu anda benim elimden bir şey geliyor. Eğer bana kırılmazsan, Gaziosmanpaşa belediye başkan adayı olacağım, bana danışmanlık yapar mısın?
Hay hay dedim. Atladım geldim İstanbul'a.Süleyman Soylu ile görüştüm, oturduk şartları konuştuk. Soylu bana çok iyi imkanlar sağladı. Altıma bir araç verdi, güzel bir maaş verdi, güzel bir makam verdi. Büyük bir vefa göstermişti bana. Yan ben işsizken, güçsüzken, 100 lira paraya ihtiyacım varken, Süleyman Soylu kapımı çaldı.

hadi-ozisik-kimdir.jpg

Hadi Özışık kimdir?

Hadi Özışık 1962 yılında Iğdır/Tuzluca'da doğdu.. Gazetecilik mesleğine, 1982 yılında Edebiyat öğretmeni Ali Kafkasyalı'nın telkin ve tavsiyesi ile Kars'ta yayın yapan Hüryurt gazetesinde köşe yazarlığı yaparak adım attı.

Profesyonel gazetecilik mesleğine Türkiye Gazetesi'nde (1986) adliye muhabiri olarak başlayan Hadi Özışık, daha sonra Günaydın Gazetesi, Bugün Gazetesi (Dinç Bilgin), Meydan Gazetesi, Milliyet Haber Ajansı, Yeni Günaydın Gazetesi, HBB Televizyonu, Kanal 6, Sağduyu Gazetesi, Tercüman Gazetesi (Ilıcak) ve Star Gazetesi'nde muhabir, yönetici ve köşe yazarı olarak çalıştı.

Best FM'de bir süre "Konuşan Türkiye" programını sunan Hadi Özışık, TGRT Haber'de"Basın Odası" programını yaptı.

28 Şubat sürecinde Yeni Günaydın Gazetesi'nin kapatılmasıyla birlikte işsiz kalan Hadi Özışık, Soylu'nun yanında basın danışmanlığı yaptı ve İnternet'le 1999 yılında tanıştı.
Hadi Özışık, 5 Mayıs 2000 yılında İnternethaber.com'u kurdu. iki kişi ile çıktığı başlattığı yolculuğunu, bugün 60 kişi ile devam ettiriyor.

Gazeteoku.com, İnternetspor.com, Gazeteciler.com, Memurhaber.com, Elmaelma.com, Sporoku.com, Ekofinans.com sitelerinin de sahibi olan Hadi Özışık, 2005 yılında İnternet Medyası Derneği'ni kurdu.

İnternet Geliştirme Kurulu'nun yönetim kurulunda yer alıyor.

suleyman-soylu-kimdir.jpg
Süleyman Soylu kimdir?

Süleyman Soylu 21 Kasım 1969 yılında İstanbul'da doğdu. Plevne Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu.

1987 yılında DYP İstanbul İl Gençlik Kolları'nda siyasete başlayan Soylu, 1987–1990 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkanlığı görevlerini üstlendi. 1995 yılında Gaziosmanpaşa İlçe Yönetim Kurulu üyesi oldu. 17 Temmuz 1995 yılında Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı seçildi. 18 Nisan 1999'da Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı olan Soylu, 29 Nisan 1999'da DYP İstanbul İl Başkanlığı görevine atandı.
Süleyman Soylu 6 Ocak 2008 tarihinde yapılan Demokrat Parti'nin 4. Olağanüstü Kongresinde Genel Başkanlığa seçildi ve 29 Mart mahalli seçimlerine katıldı. 16 Mayıs 2009'da kendi talebiyle gerçekleşen Olağanüstü Kongre'de Genel Başkanlık görevi sona erdi.
Genel Başkanlık görevi sona erdikten sonra siyasi faaliyetlerini sürdüren Süleyman Soylu, 12 Eylül 2010 Referandumu sürecinde “evet” oyu tercihini anlatmak ve yapılmak istenen demokratik gelişim reformuna toplumsal bilinci arttırarak katkıda bulunmak amacıyla “Demokrasi Buluşmaları” adı altında bir dizi toplantı düzenledi ve Türkiye'yi dolaştı.
Süleyman Soylu 5 Eylül 2012 tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisi'ne katıldı. 30 Eylül 2012 tarihinde yapılan Ak Parti 4. Olağan Genel Kurulunda Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliğine ve ardından da Ak Parti Genel Başkan Yardımcılığı'na seçilen Süleyman Soylu, 1,5 yıl Ar-Ge Başkanlığı görevini üstlendikten sonra 14 Nisan 2014 tarihinde Teşkilat Başkanlığı görevine getirildi.
25 ve 26. Dönemlerde Trabzon Milletvekili seçildi. 64. ve 65. Hükümet'te Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yapan Süleyman Soylu, son 4.5 yıldır İçişleri Bakanlığı yapıyor.
Süleyman Soylu evli ve iki çocuk babası.

"Hadi Özışık, Süleyman Soylu'yu böyle anlatmıştı: Bana işsizken iyi maaş, makam ve araç verdi" haberi, 19 Mayıs 2021 tarihinde yazılmıştır. 19 Mayıs 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Son Dakika kategorisi altında bulunan Hadi Özışık, Süleyman Soylu'yu böyle anlatmıştı: Bana işsizken iyi maaş, makam ve araç verdi haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hadi Özışık, Süleyman Soylu'yu böyle anlatmıştı: Bana işsizken iyi maaş, makam ve araç verdi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:04 Arda Güler Real Madrid tarihine geçti! Tüm dünya onu konuşuyor
  2. 01:01 Tekstil Sektöründe Sarsıntı! Dev Firma İflas İlan Etti!
  3. 01:01 Arka Sokaklar'a Bomba Transfer! Asıl Kadro Şevket Çoruh'tan Sonra Bu Ünlüyle Tamamlanıyor!
  4. 00:52 Sarı-Lacivertlileri Çileden Çıkaran Açıklama: "Yardım Olmadan Asla Kazanabilirler mi?"
  5. 00:49 Kenya'yı Vuran Sel Felaketinde Ölü Sayısı 44'e Yükseldi!
  6. 00:30 İflas Haberleri Artıyor: Bir Giyim Şirketi Daha Kapanıyor!
  7. 00:27 Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
  8. 00:23 Türkiye Yollarının Kötülüğü İlk Kez Bir İşe Yarayacak: Elektrik Üreten Süspansiyon Sistemi!
  9. 00:22 Tırnak Diplerinizdeki Bu Değişiklik Vücudunuzdaki Bir Organın Çöküşünün Habercisi Olabilir!
  10. 00:22 Tansiyon Sorununuza Çözüm Bu Bitkide! Tuz Bile Kullanılsa Tansiyonunuz Yükselmiyor!
  11. 00:19 Emeklilere Müjde: 08,00 İtibari İle O İşlem Ücretsiz!
  12. 00:19 Galatasaray'ın Tarihi Zaferi: Okan Buruk'tan Efsanevi Bir Başarı!
  13. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  14. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  15. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  16. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  17. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  18. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  19. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  20. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
Haberleri