Hakan Altun ve Ebru Gündeş'in aşk bombası tekrar mı patlıyor? Eski nişanlılardı, Altun harekete geçti...

Hakan Altun ve Ebru Gündeş'in aşk bombası tekrar mı patlıyor? Eski nişanlılardı, Altun harekete geçti...

Hakan Altun ve Ebru Gündeş'in aşk bombası te... Hakan Altun ve Ebru Gündeş'le ilgili bugün magazin gündemini sallayan bir iddia ortaya atıldı. Yapılan iddialar herkesi şoka soktu!

Ebru Gündeş, Reza Zarrab ve Hadise 3'lüsü ile ilgili ortaya atılan iddialar çok büyük bir şok etkisi meydana getirirken; Ebru Gündeş ile bundan tam 16 yıl önce aralarında nişan olan Altun; Instagram paylaşımıyla tüm hayranlarını şaşkına çevirdi!

Aşk bombası tekrar mı patladı?

Hakan Altun'dan eski nişanlısı olan Ebru Gündeş'e bomba gibi bir gönderme geldi! Ebru Gündeş, tam 11 yıllık evliliğini sona erdirmek adına eşi Reza Zarrab'a resmi olarak boşanma davası açmış ve bu davaya gerekçe olarak ise eşinin kendisini aldattığını; hatta o kadınlardan birinin ise kendisini çok yakından tanıdığını göstermişti.

Ortaya atılan iddialarda yasak aşk yaşayan ve Ebru Gündeş'in yakın arkadaşı olduğunu söylediği kişinin "Hadise" olduğu iddia edilmiş ve ortalık karışmıştı.

hakan-altun-16-9-1591342660.jpg

Konuyla ilgili iddialar yayılırken Hadise bu iddialara sessiz kalmayarak aşkı yalanlamış ve kimsenin kendi namusu ve şerefini lekeleyemeyeceğini söylemişti. Buna en büyük desteği ise sevgilisi Kaan Yıldırım vermişti. Evlilik hazırlığında olan Hadise ile Kaan Yıldırım çiftinden devamında kötü haber geldi ve bu kötü haberin sebebinin Reza Zarrab olduğu ifade edildi.

İki ismin yaşadığı yasak aşkı ortaya çıkaran kişi bir falcı. Evet, şaşırmayın! Bildiğiniz falcı! 3'lünün yıllardır falına bakan birisi var. O kadın bir gün Zarrab'ın falına bakmak için Miami'ye gidiyor ve son gidişinde evde Hadise'yi görüyor. Olan bitenin unutulması isteniyor fakat falcı İstanbul'da gündeş tarafından sıkıştırılıyor.

h2-2.jpg

Ebru Gündeş'in ısrarlarına dayanamayan falcı da her şeyi bir bir anlatıyor. Böylece Gündeş emin oluyor.

Yapılan iddialara göre hem eşi, hem de arkadaşı tarafından aldatılan Gündeş'in canını sıkan farklı bir durum ise kızı Alara'nın Hadise'ye olan hayranlığı oluyor. Reza Zarrab ile Gündeş'in evine çok sık girip çıkan Hadise, Alara'nın da birçok özel gününde yer alıyor.

Son günlerin magazin gündeminden düşmeyen yasak aşk skandalının ardından Hakan Altun'un paylaşımı Ebru Gündeş'e gönderme şeklinde yorumlandı.

Hakan'dan Ebru'ya gönderme

Hakan Altun; meşhur "telefonun başında" şarkısına atıf yaparak; "Sakın üzülmeyin be dostlar! Bence telefonun başında asla boşu boşuna beklemediniz… Zamanında sizi arayamayanlar emin olun ki şimdilerde sizi mumla arıyorlardır. (Ne bileyim içimden geldi)" açıklamasını yazdı.

hakanaltun4-16-9-1581752120.jpg

Sevilen şarkıcının bu paylaşımı ise sosyal medya kullanıcılarınca; zamanında kendisine "sadakat" testi yapan Gündeş'e bir gönderme olarak değerlendirildi.

2000'li yılların başında Hakan Altun ve Ebru Gündeş Türk müziğinin yıldız isimleri arasındaydı. Satış rekoru albümler, konserler ve daha nicesi! O zamanlar sosyal medya denen bir kavram henüz ülkemizde olmasa da; şarkıcıların büyük paralar kazanması bugüne kıyasla çok daha kolaydı. O dönemlerde kariyerlerinin tepe noktasında olan Hakan Altun ve Ebru Gündeş birbirlerini çok seviyordu.

"Hakan Altun ve Ebru Gündeş'in aşk bombası tekrar mı patlıyor? Eski nişanlılardı, Altun harekete ge." haberi, 19 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 19 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Hakan Altun ve Ebru Gündeş'in aşk bombası tekrar mı patlıyor? Eski nişanlılardı, Altun harekete ge.. haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hakan Altun ve Ebru Gündeş'in aşk bombası tekrar mı patlıyor? Eski nişanlılardı, Altun harekete ge.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:01 Tekstil Sektöründe Sarsıntı! Dev Firma İflas İlan Etti!
  2. 01:01 Arka Sokaklar'a Bomba Transfer! Asıl Kadro Şevket Çoruh'tan Sonra Bu Ünlüyle Tamamlanıyor!
  3. 00:52 Sarı-Lacivertlileri Çileden Çıkaran Açıklama: "Yardım Olmadan Asla Kazanabilirler mi?"
  4. 00:49 Kenya'yı Vuran Sel Felaketinde Ölü Sayısı 44'e Yükseldi!
  5. 00:30 İflas Haberleri Artıyor: Bir Giyim Şirketi Daha Kapanıyor!
  6. 00:27 Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
  7. 00:23 Türkiye Yollarının Kötülüğü İlk Kez Bir İşe Yarayacak: Elektrik Üreten Süspansiyon Sistemi!
  8. 00:22 Tırnak Diplerinizdeki Bu Değişiklik Vücudunuzdaki Bir Organın Çöküşünün Habercisi Olabilir!
  9. 00:22 Tansiyon Sorununuza Çözüm Bu Bitkide! Tuz Bile Kullanılsa Tansiyonunuz Yükselmiyor!
  10. 00:19 Emeklilere Müjde: 08,00 İtibari İle O İşlem Ücretsiz!
  11. 00:19 Galatasaray'ın Tarihi Zaferi: Okan Buruk'tan Efsanevi Bir Başarı!
  12. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  13. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  14. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  15. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  16. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  17. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  18. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  19. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
  20. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
Magazin Haberleri