İBB Başkanı İmamoğlu'ndan belediye çalışanlarına: İstanbulluya hizmet edeceksiniz

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan belediye çalışanlarına: İstanbulluya hizmet edeceksiniz

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan belediye çalışanla... İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu. İmamoğlu'nun konuşmasından satır başları:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu'nun konuşmasından satır başları:

Sevgili Can Bartu'ya rahmet diliyoruz. Türk sporu camiasının başı sağolsun. Kıymetli vatandaşlarımız ülke meseleleri ıskaladığımız dönemdeyiz. Bugün 12. gün 12 gündür İstanbul seçimiyle ülke boğuşuyor. Seçildiğimiz çok net göreve başlamak istiyoruz. İstanbulu yönetmek ve boşluğu gidermek istiyoruz . Topluma yakışmayan Büyükçekmece ve birçok konu gündemi meşgul ederken büyük meseleleri ıskalıyoruz. Ekonomi. Ekonomiyle ilgili atılan adımlar sorunları çözmüyor.

Uluslararası gelişmeler canımızı sıkıyor. S400 Rusya ve ABD ile olan ilişkiler gündemin dışında kalmış şekilde. Tek sorunumuz İstanbulmuş gibi milletçe her şeyi ıskalıyoruz. Dolayısıyla ülkeyi milletimizi bu güzel İstanbulun anlamsız yere yorulmasına şiddetle karşı çıkıyoruz.

'16 MİLYON İSTANBULLUYA HİZMET DÖNEMİ BAŞLATACAĞIZ'

Daha dün bazı sendika çalışanlarına baskı yapıldığı konusunda bilgiler geliyor. İBB çalışanlarına sesleniyorum. Gönlünüzü rahat tutun. 16 milyon İstanbulluya hizmet dönemi başlatacağız. Başımızın üstünde yeriniz var.

Bana hizmet etmeyeceksiniz İstanbulluya hizmet edeceksiniz. Bu güzel kentin güzel insanlarına hizmet edeceksiniz. Başka hiçbir şeye kulak asmayın.

Beni kutlayan oy veren AKP'li kardeşlerim de var biliyorum. Yazıktır günahtır bir seçimi böyle tartıştırmanın taraflı bir şekilde medya üzerinden kurumlara baskı kurmakla ayıp ediyorsunuz.

Maltepe ilçe seçim kurulunu ve İstanbul İl seçim kuruluna sesleniyorum. Tedbir alınması konusunda YSK'ya sesleniyorum. 12 gündür bitecek meseleyi bitirmemenin anlamı yok. Yazık günah. Sonuç ortaya çıkacak. Geciktirmenizin hiçbir anlamı yok.

'SEÇİM GÖLGE DÜŞÜRME ÇABASI OLANLARI KINIYORUM'

Aynı şekilde Büyükçekmece'de yaşanan travmayı tekrar hatırlatmak isterim. Evlerin kapıları tek tek çalınıyor. Suç şahsilik taşıyorsa, buyrun gereğini yapın. Eğer orada sorumlu bir kişi varsa suçları varsa gereğini yapın. Bir seçimi, şaibeli şekilde bırakırsanız bu uygulamayı örnek şekliyle ortaya koyarsanız. Türkiye'nin seçimlerine şimdiden gölge düşürmüş olursanız.

Sözüm ona bir partinin iddiasına delil toplama işine girerseniz gelecekteki seçimleri de zan altında bırakırsınız. Ben Büyükçekmece halkıyla görüştüm gitti konuştum. Buna son verin. Seçime gölge düşürme çabası olanları kınıyorum.

'SİZE OY VEREN İNSANLARI RENCİDE EDİYORSUNUZ'

Size oy veren insanları kırıyor rencide ediyorsunuz. Uluslararası alanlarda insanlar bizi takip ediyor. Yapmayın milletçe demokrasinin damarlarına nefes verelim. İnsanların birbirini kucaklayabildiği bir ortam oluşsun yapmayın.

Bu toplumun kararına ve kararlılığına gölge düşürecek kararı almaya kimsenin hakkı yoktur . Toplumun sağduyusunu vererek yoksaymaksızın bir an önce karar almak zorundasınız.

Gölge düşürenleri biliyoruz. Anadolu Ajansı ve partisindeki koltuklarını düşürenler gibi. YSK kararınızı verin kaybedecek tek bir gün daha yok. 16 milyon vatandaşıyla beraber göreve başlayacak enerjiye sahibim. YSK'ya tekrar sesleniyorum. Kararınızı verin, seçimin meşruiyetini tartıştırmayın.

Toplumumuza milletimize kardeşliği aşılayalım. Başka şeylerle uğraşmayı bir kenara bırakalım. Eğitimi ve sağlığı düşünelim. Örnek bir belediyeceliği düşünelim. Partizanlığı yok edelim.

'1876'DAN BERİ SANDIK MÜCADELESİ VERİYORUZ'

Abdulhamit Han Birinci Meşrutiyet'le birlikte bu milletin önüne sandık kurmuştur. 1876'dan beri biz demokrasi ve sandık mücadelesi veriyoruz. YSK tarihi bir mücadele veriyor.

Bu mübarek cuma günü sizlere şunu söylemek istiyorum. Toplumumuza kardeşliği aşılayalım, bilimi düşünelim, eğitimi, sağlığı İstanbul'un sağlıklı çevreye kabuşmasını düşünelim. Partizanlığı, tarafgirliği bir yere koyalım. Hedefimiz bu olsun.

"İBB Başkanı İmamoğlu'ndan belediye çalışanlarına: İstanbulluya hizmet edeceksiniz" haberi, 12 Nisan 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan İBB Başkanı İmamoğlu'ndan belediye çalışanlarına: İstanbulluya hizmet edeceksiniz haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İBB Başkanı İmamoğlu'ndan belediye çalışanlarına: İstanbulluya hizmet edeceksiniz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

  • YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
    2. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
    3. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
    4. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
    5. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
    6. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
    7. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
    8. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
    9. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
    10. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
    11. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
    12. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
    13. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
    14. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
    15. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
    16. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
    17. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
    18. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
    19. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
    20. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
    Politika Haberleri