İbo Show'daki kriz büyümeye devam ediyor

İbo Show'daki kriz büyümeye devam ediyor

İbo Show'daki kriz büyümeye devam ediyor İbo Show'da oryantal Didem Kınalı dans ettiği esnada; diğer konuklardan olan ve gözlerini kaçıran Bülent Serttaş gibi gözlerini kaçırması sebebiyle çok fazla konuşuldu.

Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan İbo Show’un 30 Ocak 2021 Cumartesi günü ekranlara gelen bölümünün konuğu olan Ali Sunal; oryantal Didem Kınalı dans ettiği esnada; diğer konuklardan olan ve gözlerini kaçıran Bülent Serttaş gibi gözlerini kaçırması sebebiyle çok fazla konuşuldu. Ünlü oyuncu, sosyal medyada gündem olan ve yaklaşık 100.000’e yakın tweet atılan konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

bulent-serttas-x9thhhghg.jpg

Tam 9 yıllık uzun bir aranın ardından ekranlara gelen İbo Show’un 11. Bölümüne Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Ali Sunal, Doğa Rutkay ve Didem Kınalı gibi muhteşem isimler konuk olarak katılım gerçekleştirdi. Konuklar arasında yer alan Serttaş’ın oryantal Didem Kınalı dans ettiği esnada gözlerini sürekli olarak farklı bir yöne çevirmesi en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Durum böyleyken sosyal medya kullanıcıları art arda tweet paylaştı.

Didem’e bu noktada herkes destek verirken, ünlü oryantalin dansını izlemediği ve sanata hakaret ettiği için Bülent Serttaş birçok eleştiri aldı. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüden dolayı söz konusu eleştirilerden nasibini alan bir diğer isim ise Ali Sunal olarak dikkat çekti.

126711.jpg

Sosyal medyada tartışma konusu olan görüntülerin hemen sonrasında Didem Kınalı çok çarpıcı açıklamalar yapmış ve olayın iç yüzünü paylaşmıştı. Çekimler esnasında işini yaparken durumu fark etmediğini açıklayan Kınalı, gündeme gelince hareketlerini gördüğünü, olayın iç yüzünün ise şöyle gerçekleştiğini ifade etti. Kısa bir süre önce beraber sahne aldıkları bir gecede Serttaş’ın kendisine saygısızlık yaptığını söyleyen Kınalı, o kafa hareketlerinin bundan dolayı olduğunu düşündüğünü ekledi. Mesleğini Türkiye’de ve Dünya’da en iyi şekilde icra etmekte olan bir dansçı olduğunu söyleyen Kınalı, bilinçli şekilde yaptığının çok açık ve net olduğunu, gerçekten büyük bir saygısızlık yaptığını, yakıştıramadığını anlatmıştı.

Hadise de konuyla ilgili açıklama yapmış ve meslektaşı Serttaş’a tepki göstermişti. Instagram’da Didem’in bir dansını yayınlayan Hadise, “dans alkışlanır, dans sanattır” yorumunu yaptı. Ali Sunal; tepkilerin odağıyken sessizliğini bozdu. Açıklama yapan Sunal; “Ya alemsiniz, çok gülüyorum. Şaka bir yana tabi ki hayranlıkla izledim. Kınalı’nın harika performansını bakmadığım tek anı yakalamış” dedi. Yani Sunal ile Kınalı arasında bir sorun yok. Sunal; hayran olduğunu üstüne basa basa yaptığı açıklamayla belirtti.

Serttaş, dünden beri Instagram hesabı üzerinden sadece kendisine destek veren sosyal medya kullanıcılarının yorumlarını paylaşıyor. Söz konusu yorumların büyük bölümünün espri ve olayla dalga geçme ağırlıklı olması tepkileri daha da artırıyor ve krizi bir türlü sonlandırmıyor.

"İbo Show'daki kriz büyümeye devam ediyor" haberi, 04 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 04 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan İbo Show'daki kriz büyümeye devam ediyor haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İbo Show'daki kriz büyümeye devam ediyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 08 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:50 Havalar ısınırken ter kokusu can sıkıyor: Bunun yardımıyla artık gün boyu ter kokmayacaksınız!
  2. 04:48 Bakan Işıkhan açıkladı: Uzaktan ve esnek çalışma modelleri geliyor!
  3. 04:46 Bu ot saçtaki kepek sorununu ortadan kaldırıyor!
  4. 02:04 Beşiktaş'a Dev Transfer Bombası Geliyor: İtalyan Devi'nin Yıldızı Yolda!
  5. 01:41 Mantık Dedektifleri Hazır Mı? Bu Resimde Gizli Mantık Hatasını 4 Saniyede Bulabilecek Misin?
  6. 01:26 Caner Erkin Fenerbahçe Taraftarını Ayaklandırdı! "Asla Olmayacak!"
  7. 01:22 Yoğurt ve Bir Kaşık Baharat: Sindirim Sorunlarından Kalp Sağlığına Her Şey Birebir Çözüm!
  8. 01:19 Tamamen yapay zeka görüntüleriyle üretilmiş en uzun klip!
  9. 01:17 Yapay zekayla beraber hayatımıza girecek metal yaka kavramı
  10. 01:14 Tüm meslekleri etkisi altına aldı: İşte yapay zekayı en çok kullanan sektörler!
  11. 01:11 Profesör Bektaş'tan deprem uyarısı: Doğu Karadeniz 3 riskli fay ortasında yer alıyor
  12. 01:08 Bir litre atık yağ 1 milyon litre içme suyunu kirletiyor!
  13. 01:05 İnek sütünden değil mercimekten yapılıyor: İşte en lezzetli peynir!
  14. 01:03 Çamaşır makinesine koymamanız gereken 8 şey!
  15. 01:01 Zehir saçıyor: Soğanı sakın böyle yemeyin!
  16. 00:59 Resmi Gazete'de yayımlandı: İşte Hukuk mesleklerine giriş sınavı yönetmeliği!
  17. 00:48 Bilinmeyen koronavirüslere karşı koruyucu bir aşı geliştirildi!
  18. 00:35 İlk 100'e giren bir başarı hikayesi birden bitti: 2 tekstil devi konkordato taleplerini sundu
  19. 00:25 TBMM Genel Kurulu'nda dört adet uluslararası anlaşma kabul edildi
  20. 00:24 ABD'nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskele tamamlanmış durumda
Otomotiv Haberleri