İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı: "Ali Koç bana maaş vermiyor"

İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TRT Spor'da yaptığı açıklamalarda kendisine yönelik eleştirilere sert bir şekilde karşılık verdi. Hacıosmanoğlu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sözlerine yanıt verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TRT Spor'da yaptığı açıklamalarda kendisine yönelik eleştirilere sert bir şekilde karşılık verdi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sözlerine yanıt veren Hacıosmanoğlu, şu şekilde konuştu:

"Sayın başkanın (Dursun Özbek) açıklamalarına kurumsal olarak yanıt vereceğim. Açıklamalar ve iftiralar, ahlak sınırlarını zorluyor. Kabul edilebilir gibi değil. Bazı konulara TFF başkanı olarak değil, İbrahim Hacıosmanoğlu olarak yanıt vereceğim.

Ben Ali Koç'a yalakalık yapıyorum gibi konuşuyorlar. Bu insanın şahsiyetiyle ilgili. Sen benim şahsiyetime hakaret etme yetkisini nereden buluyorsun? Bir de Galatasaray gibi güzide bir kulübün başkanısın. Ali Koç aynı anda Kulüpler Birliği başkanı. Biz tüm eski defterleri kapattık dedik.

"ALİ KOÇ BANA MAAŞ VERMİYOR"

Biz 58 yaşına kadar kimseye yalakalık yapmadık. Devletim bana emekli maaşı veriyor, Ali Koç bana maaş vermiyor. Siz sokakta konuşulan alçakça şeyleri, Galatasaray gibi bir camia adına nasıl böyle zikredebilirsiniz?

Kulüplerin yarısından fazlası bizi istemezse gideriz. Yapı diyor... Şimdi yapı, yalıya döndü biliyorsunuz. Benim yalısı olan arkadaşım yok. Benim birisiyle Galatasaray aleyhine konuştuğum ispatlanırsa görevi bırakırım. Orası, Ali Bey'in (Ağaoğlu) evi. Benim de yakın akrabam olur. Orası sanki Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yalısı gibi anlatıyorlar. Ben ev sahibiyim, UEFA Başkanı'nı oturttuk, Fenerbahçe Başkanı oturdu. Ben daha samimi olsun diye gittim sandalye aldım. Koltuk mu orada önemli olan? Oradan alındı yalıya indi konu.

Fenerbahçe'yi ima ediyor Dursun Başkan, 'aynı ağızdan konuşuyorlar' diyor. Bu ahlak sınırlarını zorlayan bir cümle. Bunların yarısı doğruysa ben adam değilim. İnsanların şahsiyetine dokunuyor. 'Trabzonspor başkanıyken olan fabrika ayarlarına ne zaman dönecek' diye soruyorlar. O zaman kulübü savunuyorduk. Bugün TFF başkanıyız.

"BU GALATASARAY CAMİASINA YAKIŞIR MI?"

Bu Galatasaray camiasına yakışır mı? FETÖ denen örgüt beni çok sever. Bana sürekli 'Fuat Avni'den mesajlar geliyordu. 'Ayın 15'inde istifa ettiğini bildir yoksa kasetlerini yayınlayacağım' diye. Montajda usta oldukları için endişelenmedim değil. 2015'te kumarbaz başkana çıktı adımız. Ne hikmetse 2024'te aynı görüntü servis ediliyor. Bu görüntüyü yayanlar belli, FETÖ hesapları. Ama bunu Türkiye'de kullanan hesaplar Galatasaray forması giyiyor. Elbette onlar da bizim gibi FETÖ'yü lanetliyor fakat benim beklentim 'TFF Başkanı hakkında FETÖ'nün propagandasını kullananlar bizden değildir' demesiydi Galatasaray'ın. Adamlığın gereği budur.

Şahsıma hakaretler bulunan insan, ya düzeltmek zorunda ya da ispatlamak zorunda. Seçildiğimden beri Dursun Özbek ile mi daha çok görüşmüşüm, Ali Koç ile mi, baksınlar. Dursun Özbek ile 5 kez görüşmüşsem Ali Koç ile 20 kez görüşmem lazım çünkü Kulüpler Birliği başkanı. 13 maçta 2 beraberliğiniz var yalnız, biz mi siz karşı tutum sergiliyoruz? Fenerbahçe ağzıyla konuşuyor diye bana nasıl söylersiniz?"

"İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı: "Ali Koç bana maaş vermiyor"" haberi, 05 Aralık 2024 tarihinde yazılmıştır. 05 Aralık 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı: "Ali Koç bana maaş vermiyor" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı: "Ali Koç bana maaş vermiyor" 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 24 Ocak 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:09 Bolu’daki büyük yangın sonrası AFAD benzeri itfaiye teşkilâtı kuruluyor!
  2. 08:01 Mango, Puma ve Defacto Gibi Markalarla Çalışan Tekstil Devi İflastan Döndü
  3. 07:57 FETÖ’ye büyük darbe: "Kıskaç-36" operasyonuyla 71 kişi yakalandı!
  4. 07:51 Grand Kartal Otel’deki yangın sonrası RoyalCert’ten açıklama geldi: "Bağlantımız yok!
  5. 07:22 Yangının sorumlusu kim? Tanju Özcan’dan Bakan Ersoy’a cevap niteliğinde yeni kanıt!
  6. 07:14 CHP Lideri Özel’in Dokunulmazlık Dosyası Meclis Başkanlığı'na Sunuldu
  7. 07:09 Süper Lig kulüplerine PFDK'dan ceza Yağdı: Fenerbahçe en yüksek cezayı aldı!
  8. 07:01 Erdoğan'dan Aile Hukukunda Kapsamlı Reformlar
  9. 06:49 Narin Güran cinayeti davasında gerekçeli karar açıklandı: İşbirliği içinde işlenen bir vahşet!
  10. 06:44 Trump’tan Şok Karar: Suikast Belgelerinin Gizliliğini Kaldırıyor
  11. 06:37 Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Yeni Adım: Dolar ve Euro Garantili Okul İhaleleri
  12. 06:34 Ali Erbaş'ın 25 Kişilik Suudi Arabistan Gezisi Tepki Çekti!
  13. 06:11 Kartalkaya Yangınıyla İlgili İtfaiye Raporu açıklandı
  14. 06:05 Pençe-Kaplan’da Acı Haber: 1 Askerimiz Şehit Oldu
  15. 06:02 Trump’ın Vatandaşlık Kararnamesine Yargıdan Ret: Anayasaya Aykırı!
  16. 22:34 Norovirüs Alarmı: İngiltere’de Vaka Sayıları Yüzde 80 Arttı!
  17. 22:30 Galatasaray İlk Transferini Gerçekleştirdi! İmza İçin Florya'ya Gitti
  18. 22:25 Adalet Bakanı Tunç: Kartalkaya Yangınında Gözaltı Sayısı 12 Oldu
  19. 21:56 Tanju Özcan'dan flaş ifadeler: Savcı ve bilirkişilere baskı yapıyorlar!
  20. 21:55 Türkiye'deki kafatasının, Kleopatra'nın kardeşine ait olmadığı anlaşıldı!