İmamoğlu sağanak altında inceledi: 'Yıllar boyu eksik işler bugüne geldi, hızlı şekilde çözeceğiz'

İmamoğlu sağanak altında inceledi: 'Yıllar boyu eksik işler bugüne geldi, hızlı şekilde çözeceğiz'

İmamoğlu sağanak altında inceledi: 'Yıllar b... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt’taki Haramidere üzerinde, sağanak yağmur altında incelemelerde bulundu.  İmamoğlu, “Yıllar boyu yapılan/yapılmayan doğru işler, eksik işler bugüne geldi. Ama artık çözüm bizde. Çalışacağız.'' dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt’taki Haramidere üzerinde, sağanak yağmur altında incelemelerde bulundu. Son olarak 23 Haziran 2020’de yaşanan sel felaketiyle gündeme gelen deredeki taşmaların yılların ihmali olduğunu vurgulayan İmamoğlu, “Yıllar boyu yapılan/yapılmayan doğru işler, eksik işler bugüne geldi. Ama artık çözüm bizde. Çalışacağız. Allah’ın izniyle, çok hızlı bir şekilde birçok konuyu çözüme kavuşturacağız” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentin en yoğun nüfuslu ilçesi Esenyurt’ta, incelemelerde bulundu.

Zaman zaman sağanak yağmur altında gerçekleştirilen inceleme gezisinde İmamoğlu’na; Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu ve İBB üst yönetimi eşlik etti. İmamoğlu ve beraberindeki heyet, sırasıyla Saadetdere İSKİ Alanı Park Yapımı, Adile Naşit Bulvarı Otopark İnşaatı, Haramidere Dere Islahı, Esenyurt Devlet Hastanesi Kavşağı Ulaşım Planlama ve Haramidere-Kıraç İmar Yolu İnşaatı Fen İşleri projelerini gezdi.

YAĞMUR ALTINDA İNCELEME

Geziyle ilgili değerlendirmesini, son olarak 23 Haziran 2020’de yaşanan sel felaketiyle gündeme gelen Haramidere üzerindeki köprüde yapan İmamoğlu, şunları söyledi:

“Esenyurt ilçemizde, muhtelif noktalardaki hem altyapı hem üstyapı şantiyelerimizi geziyoruz Belediye Başkanı’mızla. En kritik noktalardan birindeyiz. Zira buradaki selde yaşanan travmayı hepimiz biliyoruz. Farklı milliyetten bir misafirimiz de hayatını kaybetmişti. Bunun yaşanmaması adına İSKİ yoğun bir çalışma içerisinde. Burada yapılan hem yeni hatlar hem dere yatağının genişletilmesi, inşallah buradaki sorunu kalıcı olarak çözecek. Ama ne yazık ki çözüm burada bitmiyor; devamı var. Ara yollar, kollar… Birçok altyapı ihmalinin olduğunu biliyoruz Esenyurt’ta. Bütün bunları aşmak için de burada yatırımlarımıza devam edeceğiz. Öncelikli alanları belediyemizle konuşuyoruz. Her belediyede olduğu gibi, Esenyurt Belediye’mizle beraber, koordineli iş üretme çabası içindeyiz. Ne yazık ki, İstanbul’un en yoğun göç alan, en yoğun nüfusunun var olduğu ve aynı şekilde de artmaya devam ettiği Esenyurt ilçemize, başta altyapı olmak üzere, birçok konuda hızlı yatırımlar, hızlı tedbirler almak zorunluluğumuz var. Bu, ne yazık ki, yılların ihmali; başta imar yoğunlukları yaratmak olmak üzere ve buna dönük altyapıyı olgunlaştırmamak kavramı üzerinde. Ama bu yıllar boyu oluşan ihmaller, yıllar boyu yapılan/yapılmayan doğru işler, eksik işler bugüne geldi. Ama artık çözüm bizde. Çalışacağız. Allah’ın izniyle, çok hızlı bir şekilde birçok konuyu çözüme kavuşturacağız.”

tele-233031-1-t.jpg

"İmamoğlu sağanak altında inceledi: 'Yıllar boyu eksik işler bugüne geldi, hızlı şekilde çözeceğiz'" haberi, 29 Eylül 2020 tarihinde yazılmıştır. 29 Eylül 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan İmamoğlu sağanak altında inceledi: 'Yıllar boyu eksik işler bugüne geldi, hızlı şekilde çözeceğiz' haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İmamoğlu sağanak altında inceledi: 'Yıllar boyu eksik işler bugüne geldi, hızlı şekilde çözeceğiz' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:25 Gazze'de Toplu Mezar Dehşeti: Elleri Bağlı Cesetler Nasır Hastanesi'nde Bulundu
  2. 16:23 Damacana su fiyatlarına rekor zam! Bir bardağı 2 buçuk liraya içiyoruz
  3. 16:20 Beyaz ette yeni kriz: 5 ayda yüzde 200 zam geldi
  4. 16:17 Trabzonspor'u kahreden haber geldi! Efsane başkan hayatını kaybetti
  5. 16:14 ABD Senatosu 95 Milyar Dolarlık Dış Yardım Paketini Onayladı: Bernie Sanders Karşı Çıktı
  6. 16:14 Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Ankara'ya Geldi!
  7. 16:11 Galatasaray'ın Süper Lig Zaferi Sonrası Zaniolo'nun İtalya Yolculuğu Başlıyor
  8. 16:11 İşte markalara göre otomobillerin bakım ve onarım maliyetleri!
  9. 16:10 Ebrar Karakurt'a Beşiktaş'tan Jest geldi! Büyük jest!
  10. 16:08 Cem Yılmaz'a doğum gününde 'yıldız' hediyesi geldi
  11. 16:08 Patiswiss'in Yeni CEO'su Belirlendi
  12. 16:05 Araştırma gerçeği ortaya koydu: Türklerin yüzde 35'i yurt dışında çalışmak istiyor
  13. 16:02 Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Konyaspor Maçında Galibiyet Hedefimiz Var!
  14. 15:53 Ukrayna İHA Saldırısı: Rusya'daki Petrol Tesisi Yangınında Büyük Hasar
  15. 15:49 İrlanda Cumhurbaşkanı Michael D. Higgins Felç Geçirdi: Sağlık Durumu İyileşiyor
  16. 15:46 Davutoğlu açıkladı: Türkiye için yeni bir başlangıcın hikayesi olabilir
  17. 15:45 Galatasaray, Adana Demirspor maçı için idmana girdi!
  18. 15:45 Döner, Avrupa'da Geleneksel Ürün Olarak Tescil Edildi: Türk Mutfağının Uluslararası Başarısı
  19. 15:43 25 Kuruş yüzünden iade başvuruları kabul edilmedi: Gençlere ucuz telefon vaadi sözde kaldı
  20. 15:41 Penaltı Maratonu! Süper Lig'de En Fazla Penaltı Kazanan ve Gole Çeviren Takımlar
Politika Haberleri