İmamoğlu’nun gönderdiği bayrağı asanlara MHP’li başkandan tehdit

İmamoğlu’nun gönderdiği bayrağı asanlara MHP’li başkandan tehdit

İmamoğlu’nun gönderdiği bayrağı asanlara MHP... İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Giresun'a "Giresunsporumuza Süper Lig yolunda başarılar dilerim" yazılı bayrak gönderdi. Bayrağın asıldığı binanın sahibi MHP'li başkandan ve zabıtalardan tehdit aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Ekrem İmamoğlu, 1. Lig’de ilk sırada yer alan ve Süper Lig’e çıkmak için avantajlı durumda bulunan Giresunspor’a başarı dileğinde bulunduğunu göstermek amacıyla CHP Giresun İl Başkanlığı’na 10 metre büyüklüğünde üç bayrak gönderdi. CHP İl Gençlik Kolları da izin alarak bir binaya üzerinde “Giresunsporumuza Süper Lig yolunda başarılar dilerim” yazılı bayrak astı.

BAYRAĞI KALDIRIN BASKISI

İddialara göre bayrağın binaya asılmasına izin veren ve kiracı olan işletmeciyi mal sahibi arayarak çıkarmakla tehdit etti. Ardından AKP’li Giresun Büyükşehir Belediyesi’nin zabıtaları devreye girip, bayrağı kaldırmalarını aksi taktirde ceza yazacaklarını söyledi. Yapılan baskılar üzerine CHP’li gençler bayrağı astıkları yerden indirmek zorunda kaldı.

CEZA YAZMAKLA TEHDİT ETTİLER

Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Giresun İl Başkan Yardımcısı Onur Konar, şunları söyledi: Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, Giresunludur. Geçen ay babası rahatsız olduğu için buraya geldi. Gençlerimizle bir araya gelince, onlar böyle bir istekte bulunmuşlar. Sayın İmamoğlu da bize üç bayrak göndermiş. Gençler de bayrağı işletme sahibinden izin alarak bu binaya asmışlar. Bu iş yerinin mülk sahibi, Yağlıdere ilçesine bağlı Üçtepe beldesinin MHP’li Belediye Başkanı Hacı Gasım Akıllı. İşletmeciyi arayıp bayrağın kaldırılmasını aksi takdirde kendisini çıkaracağını söylüyor. Sonra zabıtalar gelip ceza yazmakla tehdit ediyor. Valilikten bizim gençlik kolu başkanımız ile işletme sahibi aranıyor ve kaldırılması için baskı yapılıyor. Biz de iş yeri sahibi arkadaş zor durumda kalmasın diye bayrağı kaldırdık. Ama aynı binada bulunan diğer bayrak için kimse ses çıkarmıyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Onur Konar, yaşanan bayrak krizini sosyal medya hesabından paylaşınca kentte tartışma yaşandı. Birçok kişi Konar’ı arayarak bayrağı kendi binalarına asabileceklerini ifade ederken, Giresun Valiliği de bir açıklama yaptı:

– Bazı sosyal medya hesapları ve internet siteleri üzerinden, 6 Nisan Salı günü yapılan paylaşımlarda “Ekrem İmamoğlu adıyla asılan afişi valiliğin kaldırdığı ortaya çıktı!” başlığıyla yer alan asılsız haberlerle ilgili olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için bir açıklama yapılmasına gerek görülmüştür. Haber ve paylaşımlarda yer alan afişin asılmasından veya kaldırılmasından bilgimiz yoktur. Söz konusu olaydan sosyal medya üzerinden gelen mesajlar aracılığıyla haberimiz olmuştur. Yaptırılan araştırmada söz konusu afişin bina maliklerinin izni olmadan asıldığı için yine bina maliklerinin talebi üzerine asan kişi veya kişilerce asıldıktan kısa bir süre sonra kaldırıldığı anlaşılmıştır.

"İmamoğlu’nun gönderdiği bayrağı asanlara MHP’li başkandan tehdit" haberi, 07 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 07 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Yerel Gündem kategorisi altında bulunan İmamoğlu’nun gönderdiği bayrağı asanlara MHP’li başkandan tehdit haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İmamoğlu’nun gönderdiği bayrağı asanlara MHP’li başkandan tehdit 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yerel Gündem konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:41 SNP-Yeşiller Koalisyonu Çöktü: İskoçya'da Sera Gazı Anlaşmazlığı Krizi
  2. 19:37 Clara Chizoba Kronborg, YouTube'da Guinness Rekorlar Kitabı'na Giren En Uzun Röportajı Yaptı!
  3. 19:33 İstanbul'da Atatürk'e Hakaret Eden Sanığa Hapis Cezası: 3 Yıl 9 Ay
  4. 19:28 26 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları
  5. 19:25 İslam Memiş: "Piyasalarda biraz dalgalanma görebiliriz"
  6. 19:24 Altın yüzde 2,4 değer kazandı
  7. 19:24 Heyecan Dorukta: Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Biletleri Satışta!
  8. 19:17 Muslera, Uruguay Milli Takımı'ndan emekli oldu
  9. 19:07 Güzellik Merkezi Kurşunlama Davasında Ara Karar: Tutukluluk Hali Devam Ediyor
  10. 19:01 Barcelona'da Xavi ve Laporta İttifakı: Takımın Geleceği İçin Birlikte Devam Kararı Aldılar
  11. 18:57 Zehra Güneş'in Fenerbahçe'ye Transfer İddiası Yalanlandı: VakıfBank ile Yoluna Devam!
  12. 18:52 Trabzonspor, Gaziantep FK Maçı Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
  13. 18:47 Carlo Ancelotti: Arda Güler Her An Hazır, Ancak Forma Şansı Bulamadı
  14. 18:44 Gazze'de İsrail Saldırıları: Açlık, Hastalık ve Ölüm Halkın Peşini Bırakmıyor
  15. 18:40 Uzayda Çarpışma Tehlikesi: Kullanım Dışı İki Uydu, 10 Metreden Az Mesafede Buluştu
  16. 18:35 Çorlu Tren Kazası Davasında Mahkeme Kararı Açıklandı
  17. 18:34 Borsa İstanbul günü negatif bir seyirle kapattı
  18. 18:31 Mart ayında ABD'de bekleyen konut satışları arttı
  19. 18:31 Macron Avrupa'ya çağrıda bulundu: 'ABD’nin tebaası olmadığını göstermeli'
  20. 18:24 Galatasaray, Transferde Son Hedefine Kilitlendi: O Yıldızla Anlaşmaya Çok Yakın!
Yerel Gündem Haberleri