İnce. Şık. Mobil

İnce. Şık. Mobil

İnce. Şık. Mobil İş dünyasının rüyalarını süsleyen yeni Razer Book 13 tanıtıldı. Hem şık hem ince hem de performans hepsi bu laptopta!

İş dünyasının rüyalarını süsleyen yeni Razer Book 13 tanıtıldı. Hem şık hem ince hem de performans hepsi bu laptopta!

Oyuncular için önde gelen küresel yaşam tarzı markası Razer, bugünün mobil dünyasında hareketli iş yaşamına sahip canlı girişimciler için tasarlanmış yeni, yüksek performanslı ve üretkenliği arttırma amacı taşıyan dizüstü bilgisayarı yeni Razer Book 13 modelini duyurdu.

Ultra mobil tasarımı, dünyanın en ince 13,4” ekran çerçevesi, Intel Iris Xe grafiklere sahip güçlü 11. nesil Intel Core işlemcisi ve sağlam bağlantı özellikleri ile 13 inçlik ultra taşınabilir laptop, kullanıcıların daha fazlasını daha hızlı yapmasını sağlar.

razer.jpg

Mobilite için tasarlanan Razer Book 13, tek bir alüminyum bloğundan oyularak çevik ve dayanıklı hale getirildi, ardından klas bir dokunuş sunmak ve ekstra çizilme direnci sağlamak için cıva beyazı (mercury white) renkte kaplama ile anotlandı. Razer Book 13, 1.3 kg’nın altında olan kompakt bir arkadaştır.

Yalnızca 1,52 cm inceliğiyle her yere zahmetsizce taşınabilir. Klavye, sadece istediğiniz tuşları aydınlatmak veya tüm cihazda size özel bir dokunuş sağlamak için her tuşun ayrı ayrı özelleştirilebildiği Razer Chroma RGB arka aydınlatma özelliğine sahiptir.

Klavyenin yanlarında, akıllı amplifikatör teknolojisi ile güçlendirilmiş ve zengin, sürükleyici 360 derece ses sağlayan THX Spatial Audio özelliğine sahip iki güçlü hoparlör bulunur. THX Spatial Audio, 3,5 mm kulaklıktan üzerinden de mevcuttur. Önde ve ortada, her tıklamayı ve kaydırmayı sorunsuz ve doğru hale getirmek için Windows Precision Sürücülere sahip geniş bir touchpad bulunur.

Üretme gücü

Ultra kompakt 13 inçlik dizüstü bilgisayarın belirli modelleri içinde, Intel Turbo Boost ile 4.7 GHz’e kadar saat hızları sağlayabilen, Intel® Core  i7-1165G7’ye kadar çıkan en yeni 11. nesil Intel Core işlemci bulunur.

Tamamen yeni işlemci, önceki nesilden daha hızlı ve daha verimli olup, kullanıcıların şarj cihazlarına uzanmak zorunda kalmadan daha uzun süre daha fazla iş yapmasını sağlar.

Xbox Series X ile uyumlu kulaklık: Razer Kaira Pro

Yeni Intel Core işlemciyle birlikte, kullanıcıları içine çekebilecek güzel, sürükleyici dünyalar yaratabilen yeni ve geliştirilmiş Iris Xe tümleşik grafikler de geliyor. Ultra ince dizüstü bilgisayarın yük altında serin ve sessiz kalmasını sağlamak için işlemci, ortam ısısını ve gürültü emisyonlarını azaltan Razer’ın benzersiz bir buhar odası soğutma çözümü ile donatılmıştır.

Razer Book 13, yoğun çoklu görevleri üstlenmek, yoğun üretkenliğe dayalı projeleri yönetmek ve yaratıcı uygulamalarda performansı artırmak için 16 GB’a kadar bellekle birlikte gelir. 13 inçlik ultra taşınabilir cihaz ayrıca 512 GB’a kadar ışık hızında SSD depolama ile donatılmıştır ve kullanıcıların programlara, dosyalara ve diğer ortamlara beklemek zorunda kalmadan hızla erişmesine olanak tanır.

Evrimi Deneyimleyin

Razer Book 13’ün her modeli rahatlık ve verimlilik göz önünde bulundurularak tasarlanırken, dokunmatik modeller Intel Evo platform doğrulamasına sahiptir. Intel Evo özelliğine sahip dizüstü bilgisayarlar çalışmaya hızlı bir şekilde devam etmek için, bir saniyeden daha kısa sürede uyandırma teknolojisi, FHD ekranlı tasarımla pil ömründen en az 9 saat yararlanma özelliğine sahip seçkin bir mobil cihaz sınıfıdır. Öte yandan 30 dakikalık şarjla 4 saat veya daha fazla pil ömrü¹ de sunar.

 

"İnce. Şık. Mobil" haberi, 09 Kasım 2020 tarihinde yazılmıştır. 07 Kasım 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan İnce. Şık. Mobil haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İnce. Şık. Mobil 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 05 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:23 Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!
  2. 04:18 Hızlı kilo vermek istiyorsanız 3 beyazdan uzak durun!
  3. 04:16 En sevilen iki ürün birleşti ortaya şaheser çıktı: İşte gelin çantası tarifi
  4. 04:15 Şipşak kurabiye: Tahinli kurabiye tarifi
  5. 04:13 Ustaların tarifi: 15 dakikada orjinali aratmayan su böreği
  6. 04:11 Bu şekilde saklayan muzu 1 ay taptaze tutuyor!
  7. 03:18 5 Mayıs 2024 Günlük burç yorumu
  8. 02:47 Restoranlarda tepki çeken uygulama! Uzmanı uyardı: Ödemeyin
  9. 02:44 iPhone'da bulunan kilit ekranı özelliği Android'e de geliyor
  10. 02:43 Amazon'un satışları ilk çeyrekte arttı!
  11. 02:41 Kan grubuna göre hastalık riskleri neler? En şanslılar o kan grubuna sahip olanlar çıktı
  12. 02:40 On milyonlarca kişi WhatsApp'a gizlice giriyor!
  13. 02:37 Teknoloji şirketlerinde işten çıkarmalar dünya genelinde devam ediyor!
  14. 02:35 Üniversite-sanayi arasındaki dijital köprüyü kuracak uygulama: JobSocial
  15. 02:33 Araştırma üniversitelerine AR-GE için 503,9 milyon lira bütçe
  16. 02:32 Google yapay zekanın verimli kullanımı için eğitim veriyor
  17. 02:28 Türk mühendisler devletlerin sakladığı sırrı keşfetti!
  18. 02:26 Sevgilinizin sizi aldattığını nasıl anlarsınız? Sosyal medyada "Bunu deneyin" diyerek paylaştı!
  19. 02:24 Bu besinler mutluluk hormonlarını tavan yaptırıyor!
  20. 02:19 5 Mayıs 2024: Tarihte bugün
Teknoloji Haberleri