İş yeri önünde 40 kediye bakıyor; 160'ını da sahiplendirdi

İş yeri önünde 40 kediye bakıyor; 160'ını da sahiplendirdi

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde emekli olduktan sonra kuruyemiş dükkanı açan Ercan Yaşar Karagöz (60), iş yeri önünde sokak kedilerine de bakıyor.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde emekli olduktan sonra kuruyemiş dükkanı açan Ercan Yaşar Karagöz (60), iş yeri önünde sokak kedilerine de bakıyor. Baktığı kedi sayısı 200'e ulaşınca çoğunu sahiplendiren Karagöz, "Şu an 40 tane kedi var. Bakmaya çalışıyoruz. Eşim de benim en büyük yardımcımdır. Bazen yemlerden dolayı zorlanıyoruz. Geçtiğimiz yıl 180 liraya aldığımız yemler, bu yıl 600 liraya çıktı" dedi.

Ercan Yaşar Karagöz, 8 yıl önce emekli olunca kuruyemiş dükkanı açtı. Karagöz, zamanla dükkan önünde sokak kedilerine bakmaya başladı. Bir yandan da dükkanının önüne çiçekli saksılar koyan Karagöz, baktığı kedi sayısı 200'e ulaşınca yeni bir çözüm buldu. Hayvanları sahiplendirmeye başlayan Karagöz, şu an dükkanının önünde 40 kedi ile ilgileniyor.

"İş yeri önünde 40 kediye bakıyor; 160'ını da sahiplendirdi" haberi, 28 Kasım 2022 tarihinde yazılmıştır. 28 Kasım 2022 tarihinde de güncellenmiştir.

Ezgi Bozkurt Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.