İslamoğlu ile Cübbeli Ahmet birbirine girdi! ‘Kanalı nalları dikti…’

İslamoğlu ile Cübbeli Ahmet birbirine girdi! ‘Kanalı nalları dikti…’

İslamoğlu ile Cübbeli Ahmet birbirine girdi!... Ünlü ile ilahiyatçı yazar İslamoğlu arasındaki tartışma kapanan Hilal TV üzerinden sürdü. “İslamoğlu’nun kanalı nalları dikti” diyen Cübbeli Ahmet’e,

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile ilahiyatçı yazar İslamoğlu arasındaki tartışma kapanan Hilal TV üzerinden sürdü. “İslamoğlu’nun kanalı nalları dikti” diyen Cübbeli Ahmet’e, İslamoğlu “Her şeyin satıcısı” dedi

smailağa Cemaati’nin hatiplerinden ve kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Hilal TV’nin kapanmasıyla ilgili “Mustafa İslamoğlu’nun kanalı nalları dikti. Kapandı, kapanış verdi” ifadelerini kullandı. Uzun süredir aralarında pek çok konu nedeniyle ihtilaf bulunan Cübbeli Ahmet ile İslamoğlu bir kez daha karşı karşıya geldi.

Cübbeli'nin "Kanalı dikti" ifadesi kullandığı öğrenen İslamoğlu, Ahmet Mahmut Ünlü'yü sert sözlerle eleştirdi.

AKABE Vakfı'nda haftada bir gün "Siret-ül Kur'an" dersleri veren İslamoğlu, buradaki konuşmasının bir bölümünü Cübbeli'ye ayırdı.

İslamoğlu, görüntüsünü ekrana yansıttığı Cübbeli'yi göstererek "Her açıdan kendisini tüketmiş bir satıcı" olarak niteledi.

"Kafasında sarık, suratında sakal, sırtında cübbe, kendine de hoca sıfatını vermiş bir satıcı. Her şeyin satıcısı" diyen İslamoğlu, “Sevindirik oluşuna bak. Şu ahlaka bak. Şu karaktere bak. Bu kendi ifadesiyle çocukluğundan beri babası da bu da tekkede tarikatta bir şeyhin önünde nefis terbiyesi almış” dedi.

"Şeyhi için ete kemiğe büründü Mahmut diye göründü' diyen satıcı"

Cübbeli Ahmet, Erdoğan'ın İsmailağa Vakfı ziyaretinde neler konuşulduğunu açıkladı: Bazı insanların konuşma şekillerinin zarar verdiği konularında şey yapmış olabilir

Cübbeli'nin daha önce kullandığı bazı sözleri örnek vererek eleştirilerini sürdüren İslamoğlu, "Nefis böyle terbiye ediliyor. Terbiyeli et deyince aklınıza ne geliyor, terbiyeli pilav filan. İşte öyle bir şey demek ki böyle terbiye ediliyor. Ve bu tanıdığınız şahıs. Anlatabiliyor muyum. ‘Şeyhi için ete kemiğe büründü Mahmut diye göründü” diyen satıcı. Bu 'Allah tuvalet taşıyla görüştü' diyen satıcı” diye konuştu.

Cübbeli’nin “Şeyhim Allah ile görüşüp kendini hapishaneden kurtardı” sözlerini hatırlatan İslamoğlu, devamında şunları söyledi:

Bu Abdulkadir, ‘Sırrım Allah’ın sırrıdır, emrim Allah’ın emridir, ben ne dersem o olur, Kabe’m Beytullah’tır’ dedi, sözünü aşka gelip cuşa huruşa gelip nakleden şahıstır, hiçbir itirazı olmaksızın. Bu dahası dahası işte şeyhinin Allah ile görüşüp kendini hapishaneden kurtardığını söyleyen şahıstır. Ve dahasını söylemiyorum. Ve şu halini ibret olarak bıraktım.

“Memleketi haraca kestiler”

Cübbeli için ‘yedi sene muhatap almadım’ diyen İslamoğlu, “Aranızda şunu söyleyenler olabilir. ‘Ya hocam hiç muhatap alma’. Ben yedi sene hiç muhatap almadım. Hiç. Yedi sene. Hiç almadım. Siz bu söylediğinize kendiniz inanıyor musunuz? Bu memleketti nasıl, nasıl haraca kestiler, bu hale geldiler. Şu anda Ali kıran baş kesen olmaları birazda muhatap almamaktan kaynaklanmıyor mu?” şeklinde konuştu.

"İslamoğlu ile Cübbeli Ahmet birbirine girdi! ‘Kanalı nalları dikti…’" haberi, 20 Ocak 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan İslamoğlu ile Cübbeli Ahmet birbirine girdi! ‘Kanalı nalları dikti…’ haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İslamoğlu ile Cübbeli Ahmet birbirine girdi! ‘Kanalı nalları dikti…’ 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:55 Mars'tan Kaya Getirme Projesi Yüksek Maliyet Nedeniyle Ertelendi: NASA Başkanı Açıkladı
  2. 11:41 BİSAM açıkladı: Tek başına yaşayan bir kişinin yoksulluk sınırı 26 bin lira
  3. 11:37 İran liderinden açıklama: En sert yanıtı veririz
  4. 11:31 Dünya devi Türk şirketini gözüne kestirdi, tüm hisseleri satın aldı! O şirket artık onların
  5. 11:28 Metin Cihan: Maalesef, "İsrail ile ticareti kısıtlama" açıklaması gerçeği yansıtmıyor
  6. 11:23 2 milyar TL'lik borcu var: AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belelediyesi'nin binasına asıldı
  7. 11:19 Western filmlerinin yıldızı Clint Eastwood'dan yeni film geliyor
  8. 10:55 Fatih Altaylı: Uyuşturucu kaçakçılarına vatandaşlık satanların dediğine bak
  9. 10:50 Devlet Bahçeli: Millet nasıl karar verirse saygımız tamdır
  10. 10:45 Seçim sonrası ilk Kabine toplantısı bugün: Gündemde hangi başlıklar var?
  11. 10:39 Batırel'den tepki çeken sözler: Ankara, İstanbul ve İzmir tek bir çivi bile çakmayın
  12. 10:32 AK Parti'de değişim süreci başlıyor
  13. 10:26 Çıkan görüntüler canını sıktı: Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın'a dava açıyor
  14. 10:21 Mansur Yavaş Ankara’da 25 ilçenin 20’sinde Turgut Altınok’a fark attı
  15. 10:17 Mehmet Tezkan: Istakoz çöküşün simgesi
  16. 09:53 Murat Muratoğlu: Önümüzdeki birkaç yıl Hint fakiri kıvamında bir yaşam bizi bekliyor
  17. 09:47 Dominik Livakovic'i ayrılık kararından vazgeçiren kişi ortaya çıktı
  18. 09:44 Selçuk Bayraktar’dan Hollandalı gazeteciye Kürtçe yanıt: Burası Türkiye
  19. 09:36 Genç kadının anlattıkları ünlü komedyeni şaşırttı: Hoşlandığım çocuğun babası bana yürüdü
  20. 09:31 Carlos Sainz: Daha fazla Avustralya gibi yarışlara ihtiyacımız var
Haberleri