Kağıthane'de 65 yaş üstü park ve bahçelere akın etti

Kağıthane'de 65 yaş üstü park ve bahçelere akın etti

Kağıthane'de 65 yaş üstü park ve bahçelere a... Ramazan Bayramı’nda koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması ilan edilmişti. 65 yaş ve üstü vatandaşlarsa bayramın birinci gününde kendilerine ayrılan saatlerde dışarıya çıktı.

Ramazan Bayramı’nda koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması ilan edilmişti. 65 yaş ve üstü vatandaşlarsa bayramın birinci gününde kendilerine ayrılan saatlerde dışarıya çıktı. Güzel havanın da etkisiyle 65 yaş üstü vatandaşlar park ve bahçelerde hava aldı. Kağıthane Belediyesi de park ve bahçelere gelen 65 yaş üstü vatandaşları hem uyardı hem de ikramda bulundu.

Ramazan Bayramı’nda koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması getirilmişti. 65 yaş ve üstü vatandaşlarsa kendilerine ayrılan saatlerde bayramın birinci gününü dışarıda geçirdi. Park ve bahçelere akın eden 65 yaş üstü vatandaşlar, güzel havanın keyfini çıkardı. Güzel bir gün geçiren vatandaşlar renkli görüntüler ortaya çıkardı. Kağıthane Belediyesi’de park ve bahçelere gelen 65 yaş üstü vatandaşlara hem koronavirüs tedbirleri hakkında uyarılarda bulundu hem de ikramlarda bulundu. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’de ileri yaştaki vatandaşların yanına gelerek bayramlarını kutladı.

BAŞKAN ÖZTEKİN : “BÜYÜKLERİMİZİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUZ”

65 yaş ve üstü vatandaşları Hasbahçe’de ziyaret eden Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, bu bayramda ileri yaştaki vatandaşları yalnız bırakmak istemediklerini söyledi. İleri yaştaki vatandaşların açık havanın tadını çıkardığını belirten Başkan Öztekin, “Bugün Ramazan Bayramı’nın birinci günü. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bugün büyüklerimiz park ve bahçelerde vakit geçiriyorlar. Biz de bugün onları yalnız bırakmayalım istedik. Sosyal mesafe ve maskeyi de kullanarak sevdikleriyle buluşmaları adına imkan sağlamış olduk. Burada maske ve dezenfektan ihtiyacı olanlara ikram ediyoruz. Bugün bayram, lokum da ikram ettik her birisine. Ellerin öpüyoruz, gönülden ellerinden öpüyoruz. Önümüzdeki bayramlarda da Allah bir arada olmayı nasip etsin. Bugün bütün park, bahçe ve meydanlarımız büyüklerimize açık. Dilediklerince kullanabilirler. Havada bugün oldukça iyi ve güneşli. Az önce ziyaret ettiğim vatandaşlar güneşleniyor veya gölgede oturuyor. Onlar içinde farklı bir gün oldu, farklı bir bayram oldu” ifadelerini kullandı.

KUVVET : “DOĞAYLA BULUŞUP NEFES ALIYORUZ”

Haftada bir kere dışarı çıkmanın kendilerine çok iyi geldiğini belirten 68 yaşındaki Muharrem Kuvvet, “Haftada bir kere dışarı çıkıyoruz. Bu çok iyi oldu. Doğayla buluşup nefes alıyoruz. Hasbahçe’ye gelip tur atıyoruz. Spor yapıyoruz. Sağ olsunlar belediyemizin ikramları var, birbirimizle bayramlaştık” şeklinde konuştu.

OCAK :“BİZİ UNUTMADIKLARI İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

65 yaşındaki Mustafa Ocak, Kağıthane Belediyesi’nin ikramları sayesinde unutulmadıklarını anladığını söyledi. Dışarı çıktığı için çok mutlu olduğunu belirten Ocak, “Evde çok bunaldık. Haftada bir kere dışarı çıkmak çok iyi geliyor. Bugün bizim bayramımız aslında, çifte bayram yapıyoruz. Böyle ikramları görünce mutlu oluyoruz. Bizim gibi yaşlıları unutmadıkları için mutlu oluyoruz. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

"Kağıthane'de 65 yaş üstü park ve bahçelere akın etti" haberi, 24 Mayıs 2020 tarihinde yazılmıştır. Yaşam kategorisi altında bulunan Kağıthane'de 65 yaş üstü park ve bahçelere akın etti haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kağıthane'de 65 yaş üstü park ve bahçelere akın etti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Boş

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:49 Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
  2. 13:36 Yılın en Etkili İsimleri Time 100 Galasında Buluştu!
  3. 13:28 TikTok Türkiye'de Yasaklanacak mı? AKP'li Vekilden Açıklama
  4. 13:27 4,4 Milyar Lira Yardım Hesaplara Yatıyor! Kimlik Numaralarınızı Kontrol Edin!
  5. 12:40 Uzman İsim Uyardı: Sıcaklıklar Rekor Kıracak! Yaz Ayları Kavurucu Geçecek
  6. 12:39 Kenya'yı Vuran Şiddetli Yağışlar ve Seller: En Az 32 Kişi Hayatını Kaybetti
  7. 12:35 Gazze Kıyısında İnsani Yardım Limanı İnşaatı Başladı
  8. 12:31 Sıvı Metal Alaşımlarıyla Hızlı Elmas Üretimi:Güney Kore'de Yeni Buluş
  9. 12:28 Türkiye Ekonomisi IMF Raporunda: Zorlu On Yılın Ardından Değerlendirme
  10. 12:23 Sosyal Medya Akrobasisi: Motosiklet Kazalarındaki Ölümcül Tehlike
  11. 12:19 23 Nisan'da Dilan Polat Gösterisi Üzerine Soruşturma Başlatıldı!
  12. 12:19 Dolandırıcılardan Korunma İpuçları: Bakanlık Uyarıyor!
  13. 12:16 Sabiha Gökçen'de Fiyatlar Uçuyor: Havalimanında Yemek Parasıyla Bir Ay Geçinilir mi?
  14. 12:16 Asgari Ücret Beklentileri Yerle Bir Olabilir mi? Milyonlarca İnsan Üzgün Bekleyişte!
  15. 12:15 Memleket Hasreti Güzel Oyuncuyu Nasıl Değiştirdi? Şok Edici Görüntüler!
  16. 12:14 Borsa İstanbul Açılışında Yükseliş: BIST 100 Endeksi Değer Kazandı
  17. 12:12 İslam Memiş'ten Altın Yatırımcısına Dikkat Çekici Uyarı! 4 Kritik Seviye ve Beklentiler
  18. 12:10 Tottenham, Fenerbahçe'nin Yıldızı Szymanski İçin 20 Milyon Euro Ödemeye Hazır
  19. 12:05 Çin Uzay Programı: Yeni Taykonot Ekip, Tiengong İstasyonu'na Ulaştı
  20. 12:02 Osmanlı'nın Tatlı Zaferi: Revani Tatlısıyla Lezzet Şöleni!
Yaşam Haberleri