Kanal D’den yeni yarışma: Operasyon 41

Kanal D’den yeni yarışma: Operasyon 41

Kanal D’den yeni yarışma: Operasyon 41 Yerli bir format olan “Operasyon41” yakında Kanal D ekranlarında başlıyor. Programın sunuculuğunu ise Survivor'ın yıldız yarışmacısı sunacak.

Yerli  format olan “Operasyon41” yakında Kanal D ekranlarında başlıyor. Her sezonu Türkiye’nin farklı bir bölgesinde çekilecek olan yarışma programı Airsoft oyunu üzerine kurulu ve bu oyunlarda kullanılan silahlarında kullanılacağı belirtildi. Silahlarda kullanılan mermilerin ise biyoplastik mermilerden oluştuğu ve doğaya zarar vermediği açıklandı.

Haziran ayı içerisinde merhaba diyecek

Yapımcılığını Bengi Medya’dan Gamze İnce ve Aytaç Medya’dan Aytaç Ağdağ ile Anıl Oğuz’un üstlendiği, sunuculuğunu ise Hasan Yalnızoğlu’nun yapacağı “Operasyon 41” yarışma programı haziran ayı içerisinde izleyicilerle buluşacak.

 Airsoft oyunu üzerine kurulan yarışma formatı Bekir Gündoğdu tarafından ekranlara uyarlanmak için tasarlandı.

 Yarışmada Airsoft için kullanılan silahların oyuncak olup gerçeğe dönüştürülemediği gibi 18 yaş altı bireyler de temin edememektedir. Airsoft silahlarda kullanılan bb’lerin doğaya zarar vermeyen biyoplastik mermilerden olduğu, belli bir süre sonra doğada kaybolduğunu vurgulayan program “Silah tutkunu spora çevir” sloganıyla ekranlarda yer almaya hazırlanıyor.

whatsapp-image-2021-05-20-at-16-er09.jpg

“Operasyon 41” yarışma programında kendi alanlarında birçok spor dalında ödül ve başarıya ulaşmış sporculardan oluşturulan 10’ar kişilik iki tim zorlu doğa şartlarında disiplinli bir şekilde eğitilip farklı askeri simülasyon oyunlarıyla farklı mekanlarda yarışacak. Görev oyunları, erzak teçhizat oyunları, liderlik oyunlarıyla gizli ve tehlikeli görevleri yerine getirmeye çalışıp rakiplerinin arasından, en güçlü, en sağlam, en başarılı savaşçı “Seçilmiş Savaşcılar Timi”ne girmek için kıyasıya mücadele edecek. Dinamik ve eğlenceli yarışma programının her bölümü farklı oyun etaplarından oluşacak ve her hafta bir yarışmacı “Kurultay Gecesi”nde elenip arkadaşlarına veda edecek. Verilen tüm görevleri yerine getiren en hızlı, en zeki, en çevik sadece bir savaşçı finaldeki başarısıyla “Seçilmiş Savaşcılar Timi”ne seçilip büyük ödülü almaya hak kazanacak.

“Siyah” ve “Tan” takımlarını oluşturan sporcular, binlerce kişi arasından titizlikle seçilmiş ve bu heyecana yakından ortak olacak isimler arasında yerini almıştır. Seçilmiş Savaşçılar Timi komutanı Mehmet Sefa Öztürk komutasındaki Engin Deniz Karadağ ve İsa Aydın bu takımları eğitiminde rol alacak isimler. Siyah takım; Tuğçe Karaman, Özhan Demirel, Merve Taneli, Kerem Akçay, Nazlı Özleyiş, Emre Kambur, Esra Türkçe, Yunus Emre Elmadağ, Burcu Paliç, Taner Ayvalı. Tan takımı ise; Gizem Aytek, Burak Aslan, Buse Karacabay, Halil Demirkıran, Fatma Bayındır, Caner Tanrıverdi, Kübra Gölcü, Özgür İçöz, Merve Bekdemir, İbrahim Diken.

Her bölümünde izleyicileri farklı aksiyon ve maceranın beklediği programda, takımlar büyük ödüle ulaşmak için hem birbirleriyle hem de “Yok Edici Tim” ve “Kötüler” olarak belirlenen iki ayrı timle mücadele edecek.(Kaynak.tv100)

"Kanal D’den yeni yarışma: Operasyon 41" haberi, 20 Mayıs 2021 tarihinde yazılmıştır. 20 Mayıs 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Kanal D’den yeni yarışma: Operasyon 41 haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kanal D’den yeni yarışma: Operasyon 41 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:44 Melek Mosso'dan Dikkat Çeken Açıklama Geldi!
  2. 12:34 Canlı yayında şok! O büyük kavga! 'Anca otur sen izle'
  3. 12:22 Oscar'lı Güzel Oyuncu 10 Kişiyle Öpüştü!
  4. 12:16 Erdoğan Kısa Çay Sohbetinde Özgür Özel ile görüştü!
  5. 12:12 Elektrikli Çağ Başladı: Mercedes Efsanesi G Serisi Artık Elektrikli!
  6. 12:11 O Şehrin Kapıları Ücrete Tabi! Artık Giriş Ücreti 174 TL
  7. 12:10 IMF yıl sonu dolar tahminini açıkladı: Tahmini öğrenince dudağınız uçuklayacak!
  8. 12:10 Teknoloji Devi Yerli Otomobil Firmasını Satın Alarak Sektöre Damgasını Vuruyor!
  9. 12:10 Evindeki Yılanla Yasak Aşk Yaşayan Kadının Korkunç Sonu!
  10. 12:09 Oğulcan Engin Sevgilisi İlayda Alişan'la ilgili paylaşım yaptı!
  11. 11:52 Portekizli genç yıldız Fenerbahçe'ye mı geliyor? Transfer rüzgarı!
  12. 11:47 Tüm Türkiye'ye Fırtına Uyarısı! Saatlik 80 Km Hızla Vuracak!
  13. 11:46 İflas haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor: Türkiye'nin iki dev şirketi iflas bayrağını çekti
  14. 11:40 DEM Parti: Kayyımlar sandığa gömüldü
  15. 11:39 Altınok'un Belediye Soygunu: 1.7 Milyar Borç ve Boşaltılan Kasa!
  16. 11:32 Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın Müstakbel Gelini Can Aslantuğ Aşkına Paylaşım Yağmuru!!
  17. 11:31 Fatih Altaylı: Merak ettiğim husus bu zatın İlahiyat Fakültesi diploması olup olmadığı
  18. 11:27 Doktorlar Uyardı: Kulak Memenizdeki Bu İz Tehlikeli Bir Hastalığa Haberci Olabilir!
  19. 11:24 Arka Sokaklar’ın Mesut’u geri mi dönüyor?
  20. 11:22 Meteoroloji Alarm Verdi: Şiddetli Fırtına Kapıda!
Otomotiv Haberleri