Karaismailoğlu'ndan İstanbul'daki yoğun kar yağışı açıklaması: Cumartesi 18.00'den pazar 06.00'ya kadar durum

Karaismailoğlu'ndan İstanbul'daki yoğun kar yağışı açıklaması: Cumartesi 18.00'den pazar 06.00'ya kadar durum

Karaismailoğlu'ndan İstanbul'daki yoğun kar ... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, karla mücadele çalışmalarının devam ettiği İstanbul Havalimanı'ndaki Operasyon Kontrol Merkezi'ne gelerek incelemelerde bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Cumartesi akşam saat 18.00 ile Pazar sabah saat 06.00'ya kadar sıkıntılı bir durum gözüküyor, onun içinde tedbirlerimiz aldık. İnşallah orada da bir sıkıntı yaşatmamak için mücadele edeceğiz. Cumartesi akşam ile Pazar sabahı arasındaki sıkıntılı süreci inşallah bütün ekiplerimizle süreci tamamlayacağız" dedi.

karaismailoglu.jpg

Bakan Karaismailoğlu'na, İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet İlker Haktankaçmaz, İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA CEO'u Kadri Samsunlu, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin ile diğer yetkililer eşlik etti. Karla mücadele çalışmaları hakkında bilgi alan Bakan Karaismailoğlu, ardından basın toplantısı düzenledi. Sabah saatlerinde başlayıp pazar gününe kadar devam edecek olan yoğun kar yağışı nedeniyle teyakkuz halinde olduklarını belirten Adil Karaismailoğlu, özellikle Marmara Bölgesi'nde bütün ekiplerle birlikte karla mücadele için çalışmaların olağanüstü bir şekilde devam ettiğini söyledi.

"VATANDAŞLARIMIZA BİR SIKINTI YAŞATMADAN BU SÜRECİ ATLATMANIN ÇABASI İÇİNDEYİZ"

Karaismailoğlu, "İnşallah herhangi bir sıkıntıyı yaşatmamak için özverili bir çalışma var. Türkiye genelinde 68 bin kilometrelik yol ağımızda 440 adet karla mücadele merkezimizde, karayollarımızda 13 bin tane çalışma arkadaşımız ve 12 bine yakın iş makinasıyla karla mücadele yapıp yollarımızı açık tutmaya çalışıyoruz. Özellikle bugün başlayıp pazar günü bitecek olan kar yağışının Marmara Bölgesi'nde olağanüstü vaziyet ediyoruz. Özellikle İstanbul'da Kuzey Marmara otoyolu, TEM otoyolunda bu sabahın erken saatlerinde başlayan karla mücadelemiz devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde kamyonlar tırlar gibi ağır vasıtalar için kontrollü bir geçiş sağlamıştık. Şu an onu da ortadan kaldırdık. Herhangi bir kısıtlama yok yollarımızda. Bir taraftan karla mücadele ekiplerimiz yollarda, bir taraftan merkezlerimizde ekiplerimizden bilgi alarak mücadelemize devam ediyoruz. İnşallah bu kontrollü mücadelemizi pazar sabahına kadar da devam ettireceğiz. Vatandaşlarımıza bir sıkıntı yaşatmadan bu süreci atlatmanın çabası içindeyizö dedi.

"SEFER İPTALLERİ OLMADI.GECİKMELER DE YOK"

İstanbul Havalimanındaki uçuşlarda bir problemin olmadığını söyleyen Bakan Karaismailoğlu, şunları söyledi: "İstanbul Havalimanı dünyanın transit merkezi; göz bebeğimiz. Burada da olağanüstü bir mücadele var. Bütün arkadaşlarımız görevlerinin başındalar. Biz de biraz önce Ankara'dan uçakla geldik, herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Sefer iptalleri olmadığı gibi gecikmeler yok. Bugün İstanbul Havalimanı'nda 752 uçuş planlanmıştı. Bu saate kadar hiçbir sıkıntı olmadan 500'ü tamamlandı. Gün içerisinde de 752 uçuşu tamamlayacağız. Yarın ve cumartesi için planlarımızı yapmış durumdayız. Bugün hiçbir bir problem yaşamadık. Cuma ve Cumartesi akşam 18.00'e kadar herhangi bir problem yaşayacağımızı zannetmiyorum."

"CUMARTESİ 18.00, PAZAR SABAH 06.00 ARASINDA SIKINTILI BİR DURUM GÖZÜKÜYOR"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "Cumartesi akşam saat 18.00 ile Pazar sabah saat 06.00'ya kadar sıkıntılı bir durum gözüküyor, onun içinde tedbirlerimiz aldık. İnşallah orada da bir sıkıntı yaşatmamak için mücadele edeceğiz. Cumartesi akşam ile Pazar sabahı arasındaki sıkıntılı süreci inşallah bütün ekiplerimizle süreci tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.

 

"Karaismailoğlu'ndan İstanbul'daki yoğun kar yağışı açıklaması: Cumartesi 18.00'den pazar 06.00'ya ." haberi, 10 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 10 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Karaismailoğlu'ndan İstanbul'daki yoğun kar yağışı açıklaması: Cumartesi 18.00'den pazar 06.00'ya .. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Karaismailoğlu'ndan İstanbul'daki yoğun kar yağışı açıklaması: Cumartesi 18.00'den pazar 06.00'ya .. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:20 Yenilenen EQA ve EQB Türkiye’de!
  2. 04:13 Mükemmeliyetçilik: Başarının düşmanı mıdır yoksa dostu mu?
  3. 04:10 Hıdırellez’de neden yere nar atılır?
  4. 04:07 21 Nisan 21° Boğa burcunda Jüpiter ve Uranüs kavuşumunda devrim yaşayacak burçlar!
  5. 04:01 Bu sarma sırrını neredeyse kimse bilmiyor: En lezzetli sarmaların sırrı bir yemek kaşığında gizli!
  6. 04:01 Epic Games, iki oyunu ücretsiz olarak sunuyor! Fırsatı kaçırmayın: Son gün 25 Nisan!
  7. 03:59 İsrail'in Refah'a yönelik saldırılarında en az 8 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi
  8. 03:25 Sürücünün yükü artıyor: Kaza yapan da yapmayan da ödeyecek!
  9. 03:22 Haftalık güzellik bakımı: Kına ve sirke
  10. 03:20 Meteorolojiden fırtına uyarısı: Bu gece başlıyor!
  11. 03:17 20 Nı̇san 2024 günlük burç yorumu
  12. 03:14 Aksaray ve Konya arası kaç kilometre?
  13. 03:11 Antalya ve Alanya arası kaç kilometre?
  14. 03:07 Bu burç 2024 yılında büyük finansal kazançlar elde edecek!
  15. 03:04 Akrep burcu erkeği özellikleri nelerdir?
  16. 02:23 Trump mahkemede uyuya kaldı: Bu durum ona zarar verebilir
  17. 02:02 Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden biri iflasını açıkladı ve şirket hızla satışa çıkarıldı
  18. 01:57 Facebook ve MSN'de bulunan nostaljik bir özellik Instagram'a geliyor!
  19. 01:51 Google haritalar, elektrikli araç sahiplerine güzel haber: Sürücüleri sevindirecek özellik geliyor
  20. 01:47 Jeep'in TOFAŞ hamlesi Türkleri heyecanlandırdı: Düşük fiyatlara hazır olun!
Gündem Haberleri