Kavgaya İzzet Yıldızhan da dahil oldu

Kavgaya İzzet Yıldızhan da dahil oldu

Kavgaya İzzet Yıldızhan da dahil oldu ''4 hafta dayanabilmiştim. Bülent Hanım’ın, artık böyle programlar yapmaması lazım. Daha çok sağlığına dikkat etmeli”

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser, “Benzemez Kimse Bize” programını yayından kalktı. Programın kaldırılmasıyla ikili arasındaki ipler iyice gerildi. Keser, Ersoy’a yönelik olarak, “Müzeyyen Senar, Muazzez Ersoy, Emel Sayın, Gönül Yazar varken divalık sana mı kaldı? Seni diva değil, divan yaparlar” ifadesini kullandı. İkili arasındaki gerginliğe İzzet Yıldızhan da katıldı. Yıldızhan da Bülent Ersoy’la yaptığı programın 4 hafta sonra yayından kalktığını belirterek, “Ben Mustafa (Keser) Abi’den çok daha sabırlı çıktım. 4 hafta dayanabilmiştim. Bülent Hanım’ın, artık böyle programlar yapmaması lazım. Daha çok sağlığına dikkat etmeli” dedi.

birlikte sunmaya başladı. Program, canlı yayınlanan iki bölümün ardından yayından kaldırıldı. Yaşananlar sonrası Keser, YouTube kanalından açıklamalarda bulunarak, programın Bülent Ersoy yüzünden bittiğini belirterek şunları kaydetti:

“56 yılını sanata vermiş, 30 yıldır da ekranlarda olan biriyim. Kendisiyle hiç sahnede çalışmadım lakin tabii huyunu, suyunu, sahnede neler yaptığını duyarız. Yapımcı Polat Yağcı, tarafından teklif geldiğinde pek sıcak bakmadım. Polat, ‘Abi yok, bir şey olmaz’ dedi. İçimde endişeler olmasına rağmen kabul ettim. Şunu düşündüm: ‘Ben bu arkadaştan yaşça da sanatça da büyüğüm. Bizim yanımızda sanat ve musiki açıdan yanlış bir hareket yapmaz’ Yanlış düşünmüşüm, yanılmışım.”

“Kimsin sen, bana o şekilde bağırıyorsun”

Mustafa Keser, programın bant yayın olmasını Bülent Ersoy’un geç kalmaları yüzünden istemediğini açıkladı ve devamında şöyle konuştu:

“Bant yayın kesinlikle benim tarzım değil. Onun üzerine canlı yayın yapmaya karar verdik. Birinci program o kadar toz kalkmadı. Ama ikinci programda sanki karşısında hizmetçisi, marabası var gibi hitap ediyordu. Kendisinden 6-7 yaş büyük adamım. Bana oradan ‘Keser’ diye bağırıyordu. Kimsin sen, bana o şekilde bağırıyorsun. Bana ‘Kürdo’ diyordu. Keser senin babanın uşağı mı? Sonra program bitti. Rejisöre, yönetmene, şefe bağırır, kendisi okuyamaz döner vokallere bağırır...”

“Müzeyyen Senar, Safiye Ayla, Nesrin Sipahi, Muazzez Ersoy, Emel Sayın, Gönül Yazar varken, divalık sana mı kaldı?”

Ünlü şarkıcı, Bülent Ersoy’un ‘diva’ kelimesini de hak etmediğini söyledi:

“Müzeyyen Senar, Safiye Ayla, Nesrin Sipahi, Muazzez Ersoy, Emel Sayın, Gönül Yazar varken, divalık sana mı kaldı? Bunların hepsi seni 8’e katlar. Seni diva değil, divan yaparlar. Bülent Ersoy musiki ile ilgili çok bilgili olduğunu, uçan kuşun notasını yazdığını iddia ediyor. Şöyle bir önerim var. Noter tespiti yapsınlar. Konservatuvar hocalarımızdan birkaçı jüri olsun. Bizi imtihan etsinler. En ağır makamları okutsunlar. Hangimiz imtihanı kaybedersek bir diğerinin elini öpsün, ‘usta sensin’ desin ve mesleği bıraksın. Ben varım.”

“Mustafa Abi'den çok daha sabırlıymışım”

İzzet Yıldızhan önceki gün Zorlu AVM çıkışında görüntülendi. Yıldızhan da Bülent Ersoy’la yaptığı programın 4 hafta sonra yayından kalktığını söyledi:

“Ben Mustafa (Keser) Abi’den çok daha sabırlı çıktım. 4 hafta dayanabilmiştim. Bülent Hanım’ın, artık böyle programlar yapmaması lazım. Daha çok sağlığına dikkat etmeli. Bazı sanatçılar zordur.”

Ünlü şarkıcı, Bülent Ersoy’un orkestrasının KKTC’de tutuklanmasıyla ilgili ise “Bülent Ersoy’a değil arkadaşlara üzüldüm. Ben aynı pozisyonda kalsam dönmezdim” diye ifade etti.

"Kavgaya İzzet Yıldızhan da dahil oldu" haberi, 06 Ekim 2021 tarihinde yazılmıştır. 06 Ekim 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Kavgaya İzzet Yıldızhan da dahil oldu haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kavgaya İzzet Yıldızhan da dahil oldu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:35 Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun son halini paylaştı: Hastane künyesi dikkat çekti
  2. 08:26 Gökhan Zan: Boyun eğmeyeceğim çekilmiyorum
  3. 08:22 MHP’de 43 ismin üstü çizildi
  4. 08:20 Erkan Baş: Gökhan Zan, arkadaşlarımıza ‘Kendi geleceğimi düşünmem gerekir’ demiş
  5. 08:14 Aziz Yıldırım: Devlet 2015’te yaşanan kurşunlanma olayını çözmezse bu olaylar yaşanır
  6. 08:10 İsmail Saymaz: Gökhan, ‘Zan’ altında
  7. 08:07 Trabzon’da oynanan maç sonrasında çıkan çatışmacı ortam üzerinde düşünürken aklıma gelenler
  8. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den çok sayıda kent için sarı ve turuncu kodlu kar yağışı uyarısı
  9. 05:33 Sağlık Deposu Kuru Üzüm: Doğanın Mucizesi
  10. 05:27 İsrail-Gazze Savaşı İçin AB’den Siyasi Baskı Çağrısı!
  11. 05:21 Gençlerin Geleceği:Chp Başkanı Özgür Özel Beka Sorunu ve Siyasette Yeni Dönem Üzerine Konuştu!
  12. 05:12 Kraliyetin Sessizliği: Kate Middleton’un Akıbeti İnsanları Neden Endişelendiriyor?
  13. 05:05 Elektrikli Araçlar: Şarj Altyapısının Geleceği Belirsiz
  14. 05:02 Trump Davası: Cezaya Tepki ve Finansal Engeller
  15. 04:57 Hızlı Teşhis, Etkili Tedavi: Tayland’da Yapay Zeka’nın Rolü
  16. 03:37 Biden'dan Netanyahu'ya Refah iletisi: "Refah'ın işgali hata olur"
  17. 03:37 İsrail basını duyurdu: İsrail ve Hamas arasında esir takası gerçekleşecek mi?
  18. 01:56 Nvidia, yeni yapay zeka çipini duyurdu
  19. 01:56 Para sayma görüntülerine ilişkin Canan Kaftancıoğlu "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı
  20. 01:17 İsrail Şifa Hastanesi'ne Dördüncü Kez Baskın Düzenledi: 20 Ölü, 200 Tutuklu!
Magazin Haberleri