Kayıp Narin İçin Şok İddia! Benzin İstasyonu Çalışanından Tüyler Ürperten "Amca" Açıklaması!

Kayıp Narin İçin Şok İddia! Benzin İstasyonu Çalışanından Tüyler Ürperten

Kayıp Narin İçin Şok İddia! Benzin İstasyonu... Diyarbakır'da 15 gün önce kaybolan Narin'i arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yetkililer, Narin'in bulunması için seferber olmuş durumda. Ancak arama çalışmaları sürerken, olayla ilgili şok edici gelişmeler yaşandı.

DIYARBAKIR’DA KAYIP NARIN’I ARAMA ÇALIŞMALARI 15. GÜNÜNDE: AMCA TUTUKLANDI, BENZIN İSTASYONU ÇALIŞANINDAN ŞOK İDDIALAR

Diyarbakır'da 15 gün önce kaybolan Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ederken, olayla ilgili yeni ve çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Narin, Kur'an kursundan çıktıktan sonra evine dönmeyince ailesi önce kendi imkanlarıyla arama yapmış, ardından köylülerin de katıldığı aramalardan bir sonuç alınamayınca, baba Arif Güran aynı gün saat 20.00’de jandarma karakoluna giderek kayıp ihbarında bulunmuştu. Bu ihbarın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Arama çalışmalarına Bağlar Jandarma Komutanlığı, Bağlar Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat Timleri, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü, Köpek İz Takip Timi, Su Altı Arama Kurtarma Timi, AFAD ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri katıldı. Ayrıca ilçe belediyelerinden de arama kurtarma ekipleri destek verdi.

BÜYÜK ÇAPLI SORUŞTURMA: 130 KIŞI İFADE VERDI

Narin’in kaybolduğu saatlerde yoldan geçen ortalama 150 araç sorgulandı ve mahalledeki evler ile köye giriş yapan araçlarda arama yapıldı. Bugüne kadar toplam 12 bin 565 araç arandı, 130 kişinin ifadesi alındı, 32 bin 952 kişi kontrol edildi ve 7 iz takip köpeği ile 11 bin dönümden fazla alan tarandı. Ancak bu kapsamlı aramalardan şu ana kadar herhangi bir sonuç elde edilemedi.

SON GÖRÜNTÜLERI GÜVENLIK KAMERASINDA

Narin'in kaybolmadan önceki son görüntüleri okulun güvenlik kamerasına yansıdı. 21 Ağustos'ta saat 15.15'te kaydedilen görüntülerde, Narin’in dört arkadaşıyla birlikte yürüdüğü, ardından tepe yolunu kullanarak evine doğru tek başına ilerlediği görüldü. Arama çalışmaları sırasında, 22 Ağustos'ta Güran ailesinin evine 3 kilometre, 28 Ağustos'ta ise 2 kilometre mesafede iki farklı çocuk terliği bulundu. Ancak Narin’in ailesi, her iki terliğin de kızlarına ait olmadığını beyan etti. Soruşturma kapsamında Narin’in ağabeyi E.G. (18), kolundaki ısırık izleri sebebiyle gözaltına alındı. Ancak İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemede, bu izlerin Narin’e ait olup olmadığı tespit edilemeyince E.G. serbest bırakıldı.

AMCASININ ARABASINDAKI DNA EŞLEŞTI

Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında, Narin’in amcası ve aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi’nin muhtarı olan Salim Güran da gözaltına alındı. Güran’ın aracından alınan DNA örneklerinin, Narin’in giysilerindeki DNA ile eşleştiği bildirildi. Salim Güran, jandarmadaki işlemlerinin ardından zırhlı araçla adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından ‘Kasten öldürme’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından tutuklandı.

BENZIN İSTASYONU ÇALIŞANINDAN KAN DONDURAN İDDIA

Sosyal medyada ortaya çıkan bir iddia, olayın seyrini tamamen değiştirdi. Adının Murat Çınar Çatalca olduğu öğrenilen bir benzin istasyonu çalışanı, Narin’in kaybolduğu gün amcası Salim Güran’ın aracında battaniyeye sarılı ve baygın halde olduğunu iddia etti. Çatalca, amcanın o gün benzin istasyonunda durduğunu ve marketten sadece ıslak mendil aldığını öne sürdü.

Çatalca’nın sosyal medyada yaptığı açıklama ise şu şekilde: "HTS kayıtlarında Salim Güran’ın, Narin Güran’ın annesi ile hem mesajları hem de arama kayıtları var. Salim Güran, Narin kaybolduktan 15-20 dakika sonra kendi aracıyla hızla köyden çıktı, yakıtını da almıyor, petrole giriyor ve yalnızca ıslak mendil alıyor. Bu muhtar, Narin'in erkek kardeşi ile de görüşüyordu. Olay günü Narin ya baygın ya da Salim elleriyle boğmuş vaziyette yatıyordu ön koltukta ve üstünde koyu kahverengi bir battaniye vardı. Salim Güran, olaydan 2 saat sonra köye karanlıkta dönüyor ve sanki hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi Narin’e ne olduğunu sorup ağlamaya başlıyor."

Murat Çatalca’nın bu açıklamalarının ardından jandarmaya giderek ifade verdiği öğrenildi.

NARIN’I ÖZEL EKIP ARIYOR

Narin’i arama çalışmaları 15’inci gününe girerken, bugüne kadar mahallenin çevresi sekiz kez arandı ancak Narin’e dair bir ize rastlanmadı. Jandarma ekipleri, mahallenin giriş ve çıkışlarında araçları ve sürücüleri kontrol ederek, arama çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

 

"Kayıp Narin İçin Şok İddia! Benzin İstasyonu Çalışanından Tüyler Ürperten "Amca" Açıklaması!" haberi, 04 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 04 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Kayıp Narin İçin Şok İddia! Benzin İstasyonu Çalışanından Tüyler Ürperten "Amca" Açıklaması! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kayıp Narin İçin Şok İddia! Benzin İstasyonu Çalışanından Tüyler Ürperten "Amca" Açıklaması! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 18 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:42 Milli Savunma Bakanlığı'ndan Açıklama: Terör İnlerine Darbe!
  2. 22:37 Bahar ve Nihal Candan Davasında Tutukluluk Kararı ve Duruşma Tarihi Belli Oldu!
  3. 22:34 İmamoğlu’nun Avukatı Kemal Polat’tan 'Ahmak Davası' Paylaşımlarına Sert Yanıt
  4. 22:28 Donald Trump: Çin'den ithal edilen araçlara yüzde 200 vergi uygulayacağız
  5. 22:27 Lübnan’da Telsiz Patlaması Şoku: Güvenlik Açıkları ve İsrail’in Rolü Tartışılıyor!
  6. 22:25 Lufthansa, Güvenlik Endişesiyle İsrail ve İran'a Uçuşları Askıya Aldı
  7. 22:23 Başakşehir, Süper Lig’deki İlk Mağlubiyetini Samsunspor’dan Aldı!
  8. 22:20 Isınmak Lüks Oldu: Sobaya da Zam Geldi!
  9. 22:16 A Milli Futbol Takımı’nın Karadağ ile Maç Tarihi Belli Oldu
  10. 22:14 Lübnan'da Hizbullah'a ait el telsizleri patlamaların ikinci gününde patladı
  11. 22:12 Neuralink'in "Blindsight" cihazı FDA'dan "çığır açan cihaz" unvanı aldı
  12. 22:11 Warren Buffett’in Kızı Babasından Kredi İstedi, Aldığı Yanıt Şaşırttı
  13. 22:07 Kara delik galaksiyi yuttu: 'Açlıktan öldürüyor'
  14. 22:01 2. Abdülhamid'in robdöşambrı tesadüfen Kadıköy'de bulundu!
  15. 21:58 Okulun ilk günü kazada yaralanan Abdullah Furkan, yaşam mücadelesini kaybetti
  16. 21:57 CHP Eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Lideri Akşener’i Hedef Aldı
  17. 21:56 Powell'dan Fed kararı ardından enflasyon açıklaması: "Hala hedeflerimizin üzerinde"
  18. 21:56 7 Ekim’den bu yana bir ilk gerçekleşti: Almanya’dan İsrail’e silah ambargosu!
  19. 21:54 Fed tam 4 yıl aradan sonra faiz düşürdü!
  20. 21:52 Elimizdeki Telefonlar Patlayabilir mi?
Gündem Haberleri