Kılıçdaroğlu ve Akşener'den 19 Mayıs'ta halkla iftar programı

Kılıçdaroğlu ve Akşener'den 19 Mayıs'ta halkla iftar programı

Kılıçdaroğlu ve Akşener'den 19 Mayıs'ta halk... 19 Mayıs'ın 100. yıldönümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yarın Samsun'da halk ile iftar

19 Mayıs'ın 100. yıldönümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yarın Samsun'da halk ile iftar yapacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yarın Samsun'da halk ile iftar yapacağını bildirdi. Kaya, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, Samsun halkının 100 yıl önce Ata'sını nasıl karşıladıysa 100 yıl sonra da aynı heyecan ve coşkuyla 19 Mayıs'ı kutlayacağını söyledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarken düşmanı nasıl yeneceğini ve Cumhuriyeti nasıl kuracağını kafasında tasarladığını belirten Kaya, "İngilizler, Mustafa Kemal İstanbul'dan Samsun'a çıktığında, 'Mustafa Kemal'den kurtuluyoruz' mutluluğu yaşıyordu. Bunun için İngilizlere verilen talimat vapurdan iner inmez tutuklanması talimatıydı ama öyle bir Mustafa Kemal vardı ki onu esir almak ve tutuklamak için gelen İngiliz komutanı 'taburum emir ve görüşlerinize açıktır komutanım' diye onun önünde saygıyla eğilmişti." ifadelerini kullandı.

Kaya, CHP mensuplarının Samsun'da bir araya geleceğine işaret ederek, şöyle devam etti: "CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nın başkanlığında, merkez yürütme kurulu üyelerimiz, bölge milletvekillerimiz, il başkanlarımız, kadın kollarımız ve kadın kolları genel başkanımız, gençlik kolları genel başkanımız ve il gençlik kollarımız, çok sayıda partilimizin olacağı bir etkinlik olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ekrem İmamoğlu da genel başkanımızla kendi topraklarına yani Karadeniz topraklarına gelecek. Çünkü Ekrem İmamoğlu'nun da dedeleri 100 yıl önce Mustafa Kemal'i karşılamışlar ve Kurtuluş Savaşı'nda mücadele etmişlerdi."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın saat 14.00'te Samsun Valiliğinin düzenleyeceği devlet törenine katılacağını dile getiren Kaya, şunları kaydetti: "Yarın saat 16.00'da genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, merkez yönetim kurulu toplantısını Samsun'da gerçekleştireceğiz. Saat 17.00'de 100 yılın bildirgesi, Türkiye kamuoyu ile paylaşılacak. Daha sonra genel başkanımız Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İlkadım ve Atakum ilçe belediye başkanlıklarını ziyaret edecek. Saat 19.50'de Atakum Kent Meydanı'nda ise Samsun halkı ile iftar yapacaklar. Daha sonra ramazan ayında iftardan sonra şenlikler yapılır, bir konserimiz olacak. Bu konserimizde ise 100 yıl önce yaşadığımız kurtuluşun coşkusunu yaşayacağız."

"Kılıçdaroğlu ve Akşener'den 19 Mayıs'ta halkla iftar programı" haberi, 18 Mayıs 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Kılıçdaroğlu ve Akşener'den 19 Mayıs'ta halkla iftar programı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kılıçdaroğlu ve Akşener'den 19 Mayıs'ta halkla iftar programı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 16 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:33 Mikrobiyomun Rolü: Evler ve Hastaneler İçin Probiyotik Çözümler
  2. 18:28 Gazze'de Kassam Tugayları Operasyonunda En Az 12 İsrail Askeri Öldü
  3. 18:24 Karaciğer Sağlığı ve Detoksu: Vücudunuz İçin Önemli İpuçları!
  4. 18:18 Ege Denizi'nde Sahil Güvenlik Operasyonu: 56 Düzensiz Göçmen Yakalandı
  5. 18:12 Gazze'deki Yardım TIR'larına Saldırılar Artıyor: İnsani Kriz Derinleşiyor
  6. 18:04 Trabzonspor'da Veda Zamanı! Yıldız Oyuncu Avrupa'ya Transfer Oluyor!
  7. 18:02 Şeriat'a hakaretten Avukat Feyza Altun'a 9 ay hapis cezası
  8. 18:02 Yeni Kaledonya'da Şiddet Arttı: Fransa Olağanüstü Hal İlan Ediyor
  9. 17:09 Dikkat! Bu besinlerin besin değerleri yok oluyor: Buzdolabınızdan hemen çıkarın
  10. 17:03 Yeşil erik ve sütün gizli faydaları: Aç karnına mucize etki!
  11. 17:01 Mor soğanın gizli gücü: Ayak sorunlarına çözüm!
  12. 16:58 Araştırmaya göre çocuklar da dedikodu yapmayı seviyor
  13. 16:57 Kişilik testi: Orkide seçiminiz güven seviyenizi ortaya koyuyor
  14. 16:54 En kıskanç 3 burç!
  15. 16:52 Kırmızı işaret alarmda: Çamaşır makinenizin temizlenmesi gerekiyor!
  16. 16:49 Kuruyemişten peynir tarifi
  17. 16:46 Bu benzersiz elmalı kek tarifi çocukların gözdesi olacak!
  18. 16:39 Basit malzemelerle harikalar yaratan, gurmelerin gözdesi: Bu tarif tam size göre!
  19. 16:37 İnternetteki sahte ilanlara dikkat: Kimlik bilgilerini ele geçiriyorlar!
  20. 16:34 Kripto para yasası nedir ve ne zaman çıkacak? Yasada hangi maddeler var?
Haberleri