Kiralık villalara balayı çiftlerinden büyük ilgi!

Kiralık villalara balayı çiftlerinden büyük ilgi!

Kiralık villalara balayı çiftlerinden büyük ... Hayatınızda sadece bir kez deneyimlediğiniz balayınızın en iyi şekilde geçmesini istemeniz gayet doğal. Bu özel gününüzde, her şeyi tam olarak...

Hayatınızda sadece bir kez deneyimlediğiniz balayınızın en iyi şekilde geçmesini istemeniz gayet doğal. Bu özel gününüzde, her şeyi tam olarak istediğiniz gibi yapabileceğiniz, huzur ve dinginlik içerisinde geçecek bir tatil için hazır olun!

Balayı tatilinizi renkli ve eğlenceli hale getirecek yüzlerce villa alternatifi misafirlerini bekliyor. Pek çok farklı özelliğe, konum alternatifine sahip olan kiralık balayı villalarında huzurlu ve unutulmaz bir deneyim yaşayacaksınız.

Balayı çiftleri için özel olarak tasarlanan villalarda romantizm en üst düzeyde. Tüm yorgunluğunuzu atacağınız bu balayı villalarında keyif dolu günlere hazırlanın!

Türkiye’nin her yerinde huzur ve keyifli bir balayı

Hellovillam, Türkiye’nin onlarca bölgesinde yüzlerce kiralık villa alternatifi sunuyor. Bu seçeneklerden birisi ise Balayı Villaları. Türkiye’nin birbirinden güzel sahillerinde, dilediğiniz her yerde keyif ve mutluluk dolu bir deneyim yaşamanız mümkün. İster Ege’nin incisi Bodrum’da, isterseniz Kalkan’da, Kaş’ta tam da düşlerinizdeki balayını geçirebilirsiniz.

Balayı çiftleri için özel olarak hazırlanan villalarda her şey konforunuz için düşünülmüş. Yatak odalarından bahçe mobilyalarına kadar evinizin rahatlığını aratmayacak şekilde tasarlanan bu villalarda rahatınız ön planda tutuluyor.

Evinizde hissedeceğiniz bir tatil geçirmek istiyorsanız, Hellovillam ile villada balayı tatili tam aradığınız alternatif.

Farklı özelliklere sahip balayı villaları
Balayınız sırasında kendinizi şımartmak ve tam anlamıyla dinlenmek isterseniz içerisinde sauna, jakuzi, buhar odası ve hatta tuz terapi odası gibi ayrıntıların bulunduğu villaları tercih edebilirsiniz.

Her şeyin istediğiniz gibi olacağı bir balayı geçirmek için Hellovillam’da aradığınız her şey mevcut.

Balayı çiftleri için özel olarak hazırlanan bu villalarda geçirdiğiniz her an unutulmaz olacak. Jakuzinizin keyfini çıkarırken yıldızların altında keyifli akşamlar geçirebilir, gece vakti havuzda eğlenebilir ve güne istediğiniz saatte özgürce başlayabilirsiniz. Kontrolün tamamen sizde olduğu bir tatil mümkün.

Korunaklı yüzme havuzu ile mahremiyetiniz garanti altında
Balayınızı tam anlamıyla size özel olarak geçirmek istiyorsanız korunaklı yüzme havuzuna sahip bir villada tatil yapabilirsiniz. Tamamen dışarıdan görünmeyen şekilde izole edilen havuz ve çevresi mahremiyetinizi garanti altına alıyor.

Tatiliniz sırasında istenmeyen bakışlarla strese girmek istemiyorsanız korunaklı havuz alternatifi sizi bekliyor olacak.

Havuzunuzun günün her saati kullanımınıza açık olduğunu da unutmayın. İster gece vakti isterseniz güne başlarken kendinizi havuza bırakabilirsiniz. Özgür bir tatil için gereken her şeye sahip olan villalarda balayı geçirmek çok özel bir deneyim.

Her mevsim balayı imkanı

Hellovillam’da yer alan ısıtmalı havuza sahip balayı villaları ile istediğiniz her mevsim tatil yapabilmeniz mümkün. Kaş’tan Sapanca’ya kadar birbirinden güzel tatil beldelerinde yer alan villalarda hem doğayı başka bir mevsimde keşfedebilir hem de yaz aylarındaymış gibi havuz keyfi yapabilirsiniz.

Isıtmalı havuza sahip olan villalarda yağmurun altında havuz keyfi yapmak fazlasıyla özel bir deneyim.

Kış aylarında balayınızı renklendirebileceğiniz bir diğer detay da şömine. Şömine özelliğine sahip bir villada konaklarken, odun çıtırtıları eşliğinde sevdiğiniz ile birlikte hem romantik hem de fazlasıyla huzurlu bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Muhteşem manzaralara şahit olmaya hazırlanın!

Balayınız sırasında adeta kartpostallardan fırlamışçasına özel manzaralara şahit olmaya hazır olun. Gün batımı sırasında muhteşem bir atmosfere bürünen villalarda balayı geçirmek gerçek bir ayrıcalık.

Villa seçiminizi yaparken deniz veya doğa manzaralı bir villada balayı geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Her güne farklı bir atmosferde uyanmanızı sağlayacak olan bu villalarda konaklarken kendinizi filmlerdeymiş gibi hissedeceksiniz.

Kusursuz bir balayı geçirmeniz için gereken her türlü detaya sahip olan Hellovillam’da unutulmaz günler yaşamaya hazır olun. Her şeyin düşlerinizdeki gibi olacağı bir balayı tatili Hellovillam’da sizi bekliyor.

Sağlığınız için “Süper temizlik”

Hellovillam’da sağlığınız da tüm diğer hassasiyetleriniz gibi ön planda tutuluyor. Bulaşıcı hastalıklardan uzakta, güvenli bir balayı geçirebilmeniz için tüm villalar her misafirden sonra en ince ayrıntısına kadar temizleniyor.

Özellikle yüksek temas yüzeyleri, kapı kolları, elektrik butonları gibi noktalar “süper temizlik” kapsamında dezenfektanlar ile özel olarak temizleniyor. Tüm virüs ve bakterilerden arındırılan bu yüzeyler ile tatiliniz sırasında güvende olmanız sağlanıyor.

Size özel yüzme havuzu da yine aynı şekilde düzenli olarak temizlenmekte. Gerekli olan ilaçlama ve temizlik hizmeti uzman ekipler tarafından ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Balayınız sırasında en ufak bir konudan bile endişe etmenize gerek kalmadan, huzurlu ve sağlıklı bir tatil deneyimleyeceksiniz.

Hellovillam’da sizi üzecek sürprizlere yer yok

Hellovillam güvencesi ile kiralık villa tatili yaparken sizi üzecek hiçbir şey ile karşılaşmayacaksınız. Fotoğraflarını gördüğünüz, bilgilerini okuduğunuz villayı eksiksiz olarak balayınızda göreceksiniz.

Hellovillam’ın tam müşteri memnuniyeti politikası gereğince tüm villalar yerinde, düzenli aralıklar ile saha ekipleri tarafından kontrol edilmekte. Bu kontroller sırasında herhangi bir eksiklikle karşılaşıldığında, eksiklik giderilene kadar villa rezervasyona kapatılmakta.

Misafirlerinin güvenli ve bekledikleri gibi bir tatil geçirebilmesi için çok dikkatli olan Hellovillam’da memnuniyetiniz çok önemli.

Her zaman en misafirperver ev sahipleri ile çalışan Hellovillam, balayınız sırasında tüm soru ve şikayetlerinizi anında çözüme kavuşturacak size özel bir tatil danışmanını da hizmetinize veriyor. Hellovillam’ın tecrübeli ekibinden, özel tatil danışmanınız balayınız sırasında sadece bir telefon uzağınızda sizi bekliyor olacak.

Hellovillam’da sürpriz ödemeler de yok. Açık ve net şekilde gerçekleştirilen rezervasyon sırasında her türlü detay tarafınıza aktarılıyor.

Balayınızı en ufak bir problemden uzakta, huzur ve dinginlik içerisinde, size özel bir villada geçirmek istiyorsanız Hellovillam’ın misafiri olmaya hazır olun!

 

"Kiralık villalara balayı çiftlerinden büyük ilgi!" haberi, 13 Nisan 2020 tarihinde yazılmıştır. 06 Temmuz 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Kiralık villalara balayı çiftlerinden büyük ilgi! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kiralık villalara balayı çiftlerinden büyük ilgi! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 18 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:51 Özel 'yeni anayasa' ile ilgili konuştu: "Çok uzağız"
  2. 03:47 Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
  3. 03:45 Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!
  4. 00:57 1300 TL değerindeki oyun ücretsiz! Ancak oyun Türkiye dahil 10 ülkede yasaklı: İşte sebebi
  5. 00:56 Ankara'da trafiğe çıkacak olanlar için uyarı: Belirli yollar kapanacak
  6. 00:44 Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
  7. 00:30 ABB duyurdu: Dün başladı ve 21 Mayıs’a kadar devam edecek: Herkese ücretsiz!
  8. 00:30 Gazze'deki hükümetten uyarı geldi: Kıtlık kabusu geri döndü!
  9. 00:26 ABB, 2024 senesi için otopark ücret tarifesini belirledi
  10. 00:12 Anadolu Ateşi, 25. yaşını Beşiktaş Stadyumu’ndaki gösterileri ile kutlayacak!
  11. 00:09 Milyonlarca yatırımcının merak ettiği 10 kripto kanun teklifi sorusu
  12. 00:07 Finans uzmanı merak edilen o soruyu yanıtladı: "Ekonomi kötüyse AVM'lerde neden yer yok?"
  13. 00:07 Gıda sektöründe o ürüne kriz yaklaşıyor! A101 ve BİM'e hücum: Zam alarmı!
  14. 00:05 Rasim Ozan Kütahyalı haklı!
  15. 00:03 ABB, Başkenti turizm merkezine çeviriyor: Yavaş'ın ücretsiz hizmet çağırısı ile herkes akın etti!
  16. 00:01 Türkiye'nin Emeklilerine Yeni Düzenlemeler: Ücretsiz Konaklama ve Çeşitli İndirimler Geliyor!
  17. 00:01 ABB Ankara'da sıkça yaşanan su kesintilerine köklü bir çözüm getiriyor: Artık sürekli kesilmeyecek!
  18. 00:00 Ünlü ekonomist net konuştu: 'Buna yatırım yapan kerizdir!'
  19. 23:57 Galatasaray sahasında galip gelmeyi başardı!
  20. 23:53 Serdar Ali Çelikler derbide olacakları ifşa etti!
Yaşam Haberleri