Koç Holding, Forbes'un listesinde Türkiye'nin en iyi işvereni oldu!

Koç Holding, Forbes'un listesinde Türkiye'nin en iyi işvereni oldu!

Koç Holding, Forbes'un listesinde Türkiye'ni... Koç Holding, Forbes’un 'Dünyanın En İyi İşverenleri' listesinde sekizinci kez Türkiye’nin bir numaralı işvereni oldu. 300 binden fazla çalışanın katıldığı araştırmada, Koç Holding dünya genelinde 118. sırada yer aldı.

KOÇ HOLDİNG, FORBES’UN 'DÜNYANIN EN İYİ İŞVERENLERİ' LİSTESİNDE SEKİZİNCİ KEZ BİRİNCİ OLDU

Koç Holding, iş ve ekonomi dünyasının önde gelen yayınlarından ABD merkezli Forbes’un her yıl açıkladığı ‘Dünyanın En İyi İşverenleri’ listesinde sekiz yıldır üst üste Türkiye’nin bir numaralı işvereni unvanını korudu. Holding, dünya genelinde ise 118. en iyi işveren olarak belirlendi.

Forbes'un gerçekleştirdiği araştırma kapsamında, 50’den fazla ülkeden 300 binin üzerinde çalışan, hem kendi şirketlerini hem de bulundukları sektördeki diğer şirketleri değerlendirdi. Dünyanın en çok tercih edilen işverenleri, ekonomik değer yaratma, beceri yönetimi, eğitim ve gelişim imkanları, iş-yaşam dengesi ve cinsiyet eşitliği gibi kriterlere göre sıralandı.

"SÜREKLİ ÖĞRENME KÜLTÜRÜNÜ TEŞVİK EDİYORUZ"

Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörü Umut Günal, sekiz yıldır bu başarıyı sürdürmekten duydukları gururu dile getirerek, 2016 yılında başlatılan Kültürel Dönüşüm Programı’na vurgu yaptı. Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu'nun liderliğinde başlatılan bu program, dijital dönüşümden inovasyona, çevik yönetimden kurum içi girişimciliğe kadar birçok yeniliği hayata geçirmeyi hedefliyor. Umut Günal, "Çalışma arkadaşlarımızın en önemli beklentileri arasında geleceğe hazır olmak var. Bu bağlamda, dijital yetkinliklerle donatarak, sürekli öğrenme kültürünü teşvik ediyor ve sayısız gelişim programı yürütüyoruz," dedi.

Koç Topluluğu’na özel olarak tasarlanmış 300’den fazla eğitim programı bulunduğunu belirten Günal, "Son üç yılda sunduğumuz eğitimlere 75.000’in üzerinde katılım sağlandı. Gelecekte de çalışma arkadaşlarımıza yeni yetkinlikler kazandıracak programlar sunmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

"BÜTÜNSEL SAĞLIK PROGRAMLARINA YÖNELİK İNİSİYATİFLER GELİŞTİRİYORUZ"

Umut Günal, sürekli öğrenme kültürünün yanı sıra amaç odaklılık ve bütünsel refah konularının insan kaynakları uygulamalarının merkezinde yer aldığını vurguladı. Bu kavramları desteklemek amacıyla yalnızca çalışanları değil, ailelerini de kapsayan sosyal yaşam ve bütünsel sağlık programları gibi birçok inisiyatif geliştirdiklerini belirtti. Koç Topluluğu, çalışanlarını dünyada ve Türkiye’de birçok ilkle buluştururken, insan kaynakları uygulamalarının sonuçlarını iş performanslarının yanı sıra araştırmalarla da gördüklerini ifade etti. "Forbes’un ‘Dünyanın En İyi İşverenleri’ araştırmasında Türkiye’nin bir numaralı işvereni olmanın gururunu yaşıyoruz," dedi.

"Koç Holding, Forbes'un listesinde Türkiye'nin en iyi işvereni oldu!" haberi, 10 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 10 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan Koç Holding, Forbes'un listesinde Türkiye'nin en iyi işvereni oldu! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Koç Holding, Forbes'un listesinde Türkiye'nin en iyi işvereni oldu! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 10 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:09 CHP'li Şeker'e iktidar eleştirisinden 'Cumhurbaşkanı hakaret' davası
  2. 18:02 Tenis efsanesi Rafael Nadal, kortlara veda etti!
  3. 18:01 9.690 Uzman Erbaş Alımı İçin Başvurular Başladı! Kimler Başvurabilir?
  4. 17:59 Fatih Altaylı: Okullar nasıl olur da “kaçak işçi” çalıştırır, böyle devlet mi olur
  5. 17:56 Ziraat Türkiye Kupası’nda Sürpriz Sonuçlar ve Çekilme Krizi!
  6. 17:28 Araplardan Galatasaray Adası'na Resmi Talep! Dursun Özbek ile Görüşme Gerçekleşti, Teklif Belli!
  7. 17:20 Hafsanur Sancaktutan'dan 'regl' açıklaması
  8. 17:16 CHP'nin istişare kampı başlıyor
  9. 17:13 Rahmi Koç’tan Zenginlik Formülü: Bu Sektörde Para Yağacak!
  10. 17:12 Cem Yılmaz'dan Uraz Kaygılaroğlu açıklaması
  11. 17:08 Cevdet Yılmaz: "Enflasyonu tek haneli seviyelere düşürmeyi hedefliyoruz"
  12. 16:59 Felç riski yüksek kan grubu belli oldu!
  13. 16:55 CHP, İsrail ile ticari ilişkileri TBMM gündemine taşıdı!
  14. 16:52 Turkcell, Forbes’un “Dünyanın En İyi İşverenleri” listesinde
  15. 16:46 Netflix'in popüler dizisi 'The Night Agent' yeni sezonda İstanbul'da çekilecek
  16. 16:42 19 ilde WhatsApp dolandırıcılığı operasyonu: 76 gözaltı
  17. 16:41 Sıla bebeğin dehşet dolu evinde yaşanan korkunç gerçekler açığa çıktı!
  18. 16:38 UEFA'dan Galatasaray'a "zemin" uyarısı!
  19. 16:36 A Milli Takım'ın konuğu Karadağ!
  20. 16:33 Bankalara Yollanan Gizli Talimat Açığa Çıktı: Kredilerde Yeni Kısıtlamalar Yolda!
Ekonomi Haberleri