Kocaelispor - Adanaspor maçının ardından büyük aciklama!

Kocaelispor - Adanaspor maçının ardından büyük aciklama!

Kocaelispor - Adanaspor maçının ardından büy... Trendyol 1.Lig 21. haftasında Kocaelispor ile Adanaspor'un karşı karşıya geldiği maçın ardından teknik direktörler basın toplantısında açıklamalarda bulunarak, maçı değerlendirdi. Maçın ardından büyük açıklama geldi!

Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Kocaelispor-Adanaspor karşılaşmasının ardından teknik direktörler basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında teknik direktörler, Kocaelispor-Adanaspor karşılaşmasının ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulunurken, ev sahibi takım 1-0 kazandı.

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligde çok güçlü bir rekabetin yaşandığını kabul ederek, şöyle konuştu: "Süper Lig'de doğrudan ilk ikiden ve finalden bahsedecek olursak 8 seri arasında ciddi bir rekabet var. 9 takım önde. alttan baktığımızda Altay ve Giresun'un durumu kritik, Tuzla'dan 6-7 takım düşme hattından çıkmak için çabalıyor. Bugün her maçı ciddi bir mücadele, koşu ve çıkış mücadelesiyle değerlendiren bir takımdı. Adanaspor'un son iki galibiyetine bakıldığında Bandırma ve Bodrum maçlarını da hafife almamak gerekiyor. Maçın ertelenmesini istedik. Rakibin güvenini yükseltmeden: "Buradan sana ekmek yok, çıkış yok." Bir mesaj vermek istedik ve başardık. İlk yarıda 3-4 yerimiz var. Bundan sonra tempo düştü. Bu kadar baskıdan sonra yavaşlamamız normal. Bu süreyi biraz kaçırdık. Geriye dönüp baktığımızda, rakibin oyunu yavaşlatma ve bunu hakeme yaptırma düşüncesiyle oyun daha da yavaşladı. Doğrusunu söylemek gerekirse biz de hızlandıramadık, devre bitti" dedi.

images-89.jpg

"GOL SAYISINI ARTTIRIP DAHA KEYİFLİ HALE GETİREBİLİRDİK, YAPAMADIK."

Sağlam, şunları kaydetti: Maçta daha fazla gol pozisyonu bulduklarını ancak bunları değerlendiremediklerini ifade eden Sağlam, "İkinci yarıya iyi başladık. Gol atarsanız işiniz kolaylaşır. Hala koltuklarımız vardı. Bu golün ardından Adanaspor'un çabası tutarsız ataklarla sona erdi. En büyük arzularıydı. Orada da yanılmadık. Günün sonunda kazanmamız gereken maçı kazandığımız ve puan kaybetmediğimiz için mutluyuz. Haneye 3 puan daha ekledik. Zafer anında yapılamayan şeyleri ihmal ederek çeşitli sorunlarla karşılaşma riskini ortadan kaldırmalıyız. Gol sayısını arttırarak daha eğlenceli hale getirebiliriz. Bunu yapamadık. Şampiyonluğu ve Süper Lig'i hedefleyen bir takım için bu durum hiç de uygun bir durum değil. "Kazanmamız lazım." dedi.

"AMARAL'IN TEPKİSİNİ GÖRMEDİM"

Oyuncularla ilgili basının sorularını yanıtlayan ve Amaral'ın maçtan ayrılma tepkisini değerlendiren Sağlam, şunları söyledi: "Gelen oyuncuların yapısına, pozisyonlarına ve ihtiyaçlarımıza göre rotasyon yapacağız. Oyun. Orta saha gelirse. .yarın ya da Pazartesi orta sahada başka bir dizilişe geçebiliriz. Amaral'ın oyundan ayrılırken vereceği tepkiyi göremedim. Oyuncular oyundan çıkmak istemiyor. Genellikle kendilerine tepki verdiklerini söylerler. Ama Amaral'ın görünüşüne tepkisini bilmiyorum. Bizim için tahammül edebileceğimiz tepkilere, oyuncu takımın otoritesine müdahale etmediği sürece tahammül ederiz. Sonuçta oyuncular da insandır. Baskı altında tepki verebilirler. Ama ben görmediğim için nasıl tepki vereceğinizi yargılayacağız." sözlerini kaydetti.

MUSTAFA KEMAL KILIÇ: "DİRENDİK AMA KAZANAMADIK"

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç ise şöyle konuştu: "Ben üzerime düşeni yaptım ilk oyunda Bizim açımızdan çok zor olacağı kesin olan bir maçtı. İlk 15 dakikayı saymazsak Kocaelispor gibi güçlü bir takım için muhtemelen zor olacak bir maçtı. Böylece ısındık, ileri adım atmaya ve geçmeye başladık. İlk yarının sonuna kadar bu böyle devam etti. Güvenlik amacıyla soyunma odasına gittik. İkinci yarının ilk 15 dakikasında çok baskı hissettik. İlkini atlattık ama ikinciyi atlatamadık. Kaybolduk. Düştüğümüzde maçı eşitleyecek pozisyonlara giremedik. Hücum eksikliğimiz vardı. Zaten oyuncu eksiğimiz vardı. Tüm çabalarımıza rağmen kaybettik. Ama oyuncularımız iyi bir direnç gösterdi. Eyüpand'ın ardından takımların en güçlü şampiyonluk adayıyla oynadık. Oyunda içimizi rahatlatamayan birkaç anlık görüntü vardı ama onları sabırsızlıkla bekliyoruz. Rakibimizi tebrik ediyorum. Kocaelispor'un her zamanki kadar güçlü olduğunu hissetmedim. İleriye dönük çok iyi bir takım, yüksek gol yüzdesi ve oyuncularına eşit gol dağılımı sağlıyor. Eyüp'den sonra en çok gol atan takım. Ama iyi karşılandı. İlk yarıyı 0-0 bitirmek güçlü bir taraftar önünde motivasyon sağladı.

"Kocaelispor - Adanaspor maçının ardından büyük aciklama!" haberi, 03 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 03 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Kocaelispor - Adanaspor maçının ardından büyük aciklama! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kocaelispor - Adanaspor maçının ardından büyük aciklama! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 05 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:43 ABD'de Filistin'e Destek Gösterilerinde Polis Müdahalesi: Chicago'da 68 Gözaltı
  2. 16:34 Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Savaşta Dijital Devrim: Victoria Shi Adlı Dijital Sözcü Tanıtıldı
  3. 16:15 Ukrayna: Zelenskiy'in Aranması, Putin'in İşgalindeki Çaresizliği Gösteriyor
  4. 16:08 Kuzey Kore'nin Viral Şarkısı: TikTok'ta 'Can Baba' Fırtınası
  5. 16:07 Warren Buffett, Apple'daki Büyük Satışı Açıkladı: Piyasa Değerini Etkileyen Hamle
  6. 15:58 İsrail'de Binlerce Kişi, Hamas'ın Rehineleri İçin Protesto Düzenledi
  7. 15:52 New York'ta Bomba İhbarı Paniği Yaşandı
  8. 15:46 Hülya Avşar'dan İrem Derici'ye: "Bir erkek olarak düşünseydim, seni bırakıp giderdim"
  9. 15:46 Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat'ın Tahliye Talebi: Sağlık Raporu Bekleniyor
  10. 15:45 Fenerbahçe, Konyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
  11. 15:42 Netanyahu: "İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
  12. 15:41 Uğurcan Çakır, Samsunspor Teknik Direktöründen Özür Diledi!
  13. 15:37 Arda Güler'in Parıltısıyla Real Madrid, La Liga'da Zafere Ulaştı
  14. 15:33 Beyaz Saray Güvenlik Bariyerlerine Çarpan Araç Sürücüsü Öldü!
  15. 15:29 Nuri Şahin'in Beşiktaş'a Geçişi Antalyaspor'u Hayal Kırıklığına Uğrattı
  16. 15:17 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu: Güvenli Madencilik İçin Adımlar Atılıyor
  17. 15:07 Esra Ezmeci bile inanamadı! Esra Ezmeci şok oldu!
  18. 15:07 Galatasaray'da Ndombele Ayrılıyor: Yeni Sezon Kadro Planlaması Başladı!
  19. 15:04 Galatasaray taraftarına kötü haber! Efsane isim gidiyor! İcardi efsanesi!
  20. 14:58 Eski NBA oyuncusu Darius Morris'un cansız bedeni bulundu
Spor Haberleri