KPSS ve sınav derdi yok! ASELSAN 24 farklı kadroya personel alıyor!

KPSS ve sınav derdi yok! ASELSAN 24 farklı kadroya personel alıyor!

KPSS ve sınav derdi yok! ASELSAN 24 farklı k... Türkiye'nin önde gelen savunma sanayi şirketlerinden Aselsan, geniş projeler kapsamında 24 farklı uzmanlık alanında 8.000 yeni personel alımı yapacağını duyurdu. 2024 yılı Şubat ayında başlayan alımlar için detaylar da paylaşıldı.

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayi şirketi olan Aselsan, teknoloji ve mühendislik alanlarında etkinlik göstermek üzere farklı projeler gerçekleştirdiğini bbildirdi. Bu projeler kapsamında 24 farklı uzmanlık alanında yetenekli ve dinamik yeni ekip arkadaşı aradığını duyuran Aselsan, Şubat ayı itibariyle başlayan başvurular hakkındaki detayları da aktardı. 8000 kişilik dev personel alımları kapsamında siber güvenlik, spektrum uzmanlığı gibi pek çok farklı alanda alım yapılacağı açıklandı. İşte Aselsan personel başvuru detayları…

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Aselsan'ın yapacağı ve oldukça ilgi toplayan personel alımının hangi kadrolar üzerinden yapılacağı iş arayan vatandaşlar için merak konusu. Aselsan donanım, yazılım ve Mühendislik gibi pek çok farklı alanda uzmanlaşmış adayları bünyesine dahil etmeyi planlıyor. Geniş çaplı alımlar kapsamında Donanım Isıl Tasarım ve Analiz Mühendisi, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Temizlik Görevlisi gibi farklı uzmanlık alanları yer alıyor.

aselsan-1.jpg

ASELSAN BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Aselsan kapsamında gerçekleştirilecek personel alımları kapsamında istenen başvuru şartları da dikkat çekiyor. Yenilikçi ve dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilecek personeller ile birlikte takım çalışmasına yatkın kişilerin yer alacağı açıklandı. Aselsan kapsamında çalışacak kişilerden istenen genel başvuru şarttır şu şekildedir:

İleri düzeyde İngilizce bilen,Analitik düşünme ve sorun çözme becerilerine sahip,Takım çalışmasına yatkın, iyi iletişim becerilerine ve öz disipline sahip,Açık fikirli, güler yüzlü, mesuliyet sahibi,Seyahat engeli bulunmayan,MS Office programlarına hakim,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya muaf olmak.Adayların, başvurdukları pozisyonla ilgili güncel teknik bilgi ve becerilere sahip olmaları, mesleki gelişimlerini devamlı kılacak öğrenme istekliliği göstermeleri.Mühendis adaylar için; elektrik-elektronik, makine, bilgisayar, yazılım mühendisliği ve benzeri mühendislik dalları veya ilgili alanlardan üniversite mezunu olmak.

Adaylar başvuru detayları hakkındaki tüm bilgileri ASELSAN'ın resmi web sitesi üstünden öğrenebilmektedir. Kendinize uygun olan pozisyon ve başvuru şartlarına göz atarak uygun ilana başvuruda bulunabilirsiniz.

aselsan-personel.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Teknoloji ve savunma sanayi alanında etkinlik gösteren Aselsan gelişmiş projelerine destek sağlamak amacıyla yeni çalışma arkadaşları arıyor. 8000 kişilik dev kadro için başvuruda bulunacak adayların gerekli şartları sağlaması gerekmektedir. Aselsan tarafınca yapılacak personel alımları için ilan edilen pozisyon gereksinimlerine uygun olarak güncel CV ve gerekli belgeleri başvuru formu ile birlikte kuruma gönderilmesi gerekiyor. Başvuru süreci hakkındaki detaylı bilgiler özgeçmiş formatı, nitelikler ve önemli bilgiler ASELSAN'ın resmi web sitesi üzerinde yer alıyor.

 

"KPSS ve sınav derdi yok! ASELSAN 24 farklı kadroya personel alıyor!" haberi, 01 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 01 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan KPSS ve sınav derdi yok! ASELSAN 24 farklı kadroya personel alıyor! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. KPSS ve sınav derdi yok! ASELSAN 24 farklı kadroya personel alıyor! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:08 O Afrika ülkesinden Avrupa'ya akıl almaz tehdit!
  2. 04:06 Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
  3. 04:00 Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
  4. 03:59 İsrail'de aşırı sağcı bakanlardan Netanyahu'ya tehdit geldi
  5. 03:14 En tehlikeli 4 burç!
  6. 03:12 Trafik poliçe fiyatlarına asgari ücret ayarı!
  7. 03:00 Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
  8. 02:58 Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
  9. 02:56 Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
  10. 02:54 Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
  11. 02:52 50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
  12. 02:50 Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!
  13. 02:48 Ekmekler asla küf tutmayacak: Ekmek küflenmeden nasıl saklanır?
  14. 02:47 Bu hata çamaşır makinesinin ömrünü kısaltıyor: Çamaşır makinesi kullanırken bunu sakın yapmayın
  15. 02:31 Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
  16. 02:27 Müsavat Dervişoğlu'ndan mesaj geldi: Akeşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız
  17. 02:24 Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
  18. 02:21 Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
  19. 02:19 Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
  20. 02:18 Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
Gündem Haberleri