Mahkemeye sevk edilmişlerdi! Murat Ağırel, Ferhat Çelik ve Aydın Keser serbest bırakıldı

Mahkemeye sevk edilmişlerdi! Murat Ağırel, F... Gazeteci Murat Ağırel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan arandığını ve şüpheli sıfatıyla 14:30'da...

Yeniçağ yazarı Murat Ağırel, Yeni Yaşam Gazetesi yöneticilerinden Ferhat Çelik ve Aydın Keser tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişlerdi. Üç gazetecide serbest bırakılıdı.

Yeni Yaşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ferhat Çelik, Sorumlu Müdür Aydın Keser ve Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel’in MİT görevlisinin cenaze haberi gerekçe gösterilerek tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişlerdi.

Yeniçağ yazarı ve TELE1 programcusı Murat Ağırel'in  'adli kontrol şartıyla' serbest bırakılmasına karar verildi. Konuya ilişkin haberi Ahmet Şık ve Oğuz Güven sosyal medya adresleri üzerinden paylaşarak duyurdular. Ahmet Şık "Yeni Yaşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ferhat Çelik, Sorumlu Müdürü Aydın Keser ve Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel adli kontrol kararıyla serbest kaldılar.";  Güven ise "Murat Ağırel Yurtdışı yasağıyla serbest. Geçmiş olsun" dedi.

HODRİ MEYDAN

İfadeye çağrılmasından sonra açıklama yapan Murat Ağırel şu açıklamaları yapmıştı:

  • 1-Sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim. Ben Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini en kılcal damarlarına kadar nakş etmiş Kemalist Türk genciyim. Devrim düşmanlarından ,din maskeli bezirganlardan ,yoksul halkın parasını yağmalayanlardan ,PELİKAN çetesinden korkmuyorum.
  • 2-Bizden Devlet düşmanı çıkaramazlar.Yaratmaya çalıştıkları algı ‘’MİT mensuplarını ifşa ettiler’’ söylemi.İnanmayın… Ben bu hesaptan Cumhurbaşkanı’nın ‘’birkaç şehit’’ söyleminden sonra şehitlerimizin fotoğrafını paylaştım ve rahmet diledim.
  • 3-Paylaştığım fotoğrafları şehitlerin arkadaşlarının sosyal medya hesaplarında ve Abdullah Ağar’ın tweet paylaşımından aldım.
  • 4-Odatv haberinden sonra Yeniçağ ve beni önce PELİKAN ın resmi hesabı Yek Vucud hesabı hedef göstermiş ardından Fatih Tezcan denen Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı , Tetikçi gazeteci Ersoy Dede,PKK sever Fetöcü Hilal Kaplan ,
  • 5-İBB den 3 milyon TL reklam aldığını açıkladığım Ve Cumhuriyet gazetesine bomba atalım diyen AKİT TV ,Diriliş Postası gibi PELİKAN çetesinin tetikçileri hedef gösterdi. Bu yukarıda saydığım isimleri ve kirli ağlarını kitabım SARMAL da isim isim yazdım.
  • 6-Tekrar yazıyorum. Korkmuyorum.Cumhuriyet düşmanlarından,Atatürk düşmanlarından korkmuyorum. Dünün FETÖ gazetelerinin ve yayın organlarının yerini  Sabah,Ahaber,akit,yenişafak,diriliş postası aldı Tetikçi gazeteceleri Fatih Tezcan ,Ersoy Dede,Hilal Kaplan gibi isimler aldı.
  • 7-Halkı soyanları ,hırsızları ,Devlet’e yerleşmiş çeteleri belgeleri ile Uğur Mumcu çizgisinden sapmadan yazmaya devam edeceğim.  Bugün ne olur bilmiyorum ancak ne olursa olsun PELİKAN çetesine teslim olmayın

Murat Ağırel

"Mahkemeye sevk edilmişlerdi! Murat Ağırel, Ferhat Çelik ve Aydın Keser serbest bırakıldı" haberi, 06 Mart 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Mahkemeye sevk edilmişlerdi! Murat Ağırel, Ferhat Çelik ve Aydın Keser serbest bırakıldı haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mahkemeye sevk edilmişlerdi! Murat Ağırel, Ferhat Çelik ve Aydın Keser serbest bırakıldı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:10 Euro 2024 hakemlerin kazançları belli oldu! FIFA kokartlı hakem Meler'in kazancı belli oldu!
  2. 02:15 Katolik Kilisesi'nden 'cinsel istismar mağdurlarına tazminat' kararı alındı
  3. 02:13 İsviçre merkezli Patiswiss'ten Ankara Merkezli Patiswiss'e dava açıldı: Marka 'çalıntı' iddiası
  4. 02:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
  5. 01:54 Konsere geç çıkan Madonna'ya hayranlarından toplu dava haberi geldi
  6. 01:48 Apple’ın Çin’de satışları düşüşte!
  7. 01:33 İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Değişim Dalgası: Tugay 5 Üst Yöneticinin Görevini Sonlandırdı!
  8. 01:31 Yorgandaki Sarı Lekelerin Kabusu Bitti! Bu Mucizevi Çözümle Yorganlarınız Bembeyaz Olacak
  9. 01:27 Böbrek Taşına Ne İyi Gelir? Ağrıyı Dindiren ve Taşı Düşüren Besinler ve Öneriler
  10. 01:14 Gümüşhane’de Heyelan Meydana Geldi!
  11. 01:09 Türkiye'de İlk Vaka Görüldü! Haziran ve Temmuz Ayında Vakalarda Artış Bekleniyor!
  12. 01:05 A101 ve BİM artık o ürünü satmayacak!
  13. 01:00 Resmi Gazete'de bugün: 24 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  14. 00:57 Ümit Özat'tan Ahmet Çakar'a: "İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar"
  15. 00:56 Trafik sigortasında yeni dönem belirlendi: Primler her ay maliyet endeksine göre belirlenecek
  16. 00:54 Koç Holding'den dolandırıcılık uyarısı: İtibar etmeyin
  17. 00:49 Hyundai'nin nano soğutma teknolojisine sahip cam filmi tanıtıldı!
  18. 00:44 Opel'in yeni elektrikli SUV'u devasa menziliyle Türkiye'ye geldiğini açıkladı
  19. 00:42 Kredi borcu olanlar dikkat etsinler! BDDK yakın takibe alacak
  20. 00:40 İsrail terör iddialarına hala kanıt sunamadı: 'UNRWA çalışanları 7 Ekim saldırılarına katıldı'
Haberleri