Mansur Yavaş'tan anket açıklaması: Şimdiye kadar 2 anket...

Mansur Yavaş'tan anket açıklaması: Şimdiye kadar 2 anket...

Mansur Yavaş'tan anket açıklaması: Şimdiye k... Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen ve İyi Parti'nin de desteklediği Mansur Yavaş, dün katıldığı canlı yayında "Kararsızların birçoğu, daha önce AK Parti'ye oy verdiğini...

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen ve İyi Parti'nin de desteklediği Mansur Yavaş, dün katıldığı canlı yayında "Kararsızların birçoğu, daha önce AK Parti'ye oy verdiğini söylemiş. Şimdiye kadar 2 anket yaptırdım, bunda da önde çıktım" diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş, dün NTV canlı yayınında yerel seçime dair açıklamalarda bulundu.

"Kararsızların birçoğu, daha önce AKP'ye oy verdiğini söylemiş. Şimdiye kadar 2 anket yaptırdım, bunda da önde çıktım fakat diğer açıklanan anketler, uzaktan yakından benim manipüle edebileceğim anketler değil" diyen Yavaş, devamında şunları kaydetti:

"Uzaktan yakından bizimle ilgisi olmayan anket firmaları çıktı. 'Mansur Yavaş Ankara'da kazanacak' diye bir açıklama da yapıldı. Bunlar iktidara yakın anket firması olunca, ister istemez inanıyorum, hoşuma da gidiyor ne yalan söyleyeyim."<>

<>

'KİRLİ SİYASET YAPMAYACAĞIM'

"Ben kirli siyaset yapmayacağım" diyen Mansur Yavaş, "Temizi buysa, kirlisi nasıldır Allah bilir, yarın yüz yüze bakacaklar. Geçen biri Twitter'da yazmış, ‘Babam Cumhur, ben Millet İttifakı'na oy vereceğim. Ben hain miyim şimdi?' ne gerek var şimdi?" diye sordu.

Yavaş açıklamasında, "Ankara'nın en önemli sorunu aç insanlar. Aç insanlar varken benim anlatacağım hiçbir vaadi vatandaş dinlemeyecek" ifadesini kullandı.

'BİZ SİZE HAYVAN  VERECEĞİZ, TEŞVİK EDECEĞİZ'

Yavaş şöyle devam etti:

"Ben Ankara'da bu halkı zengin etmek için, işsizliği azaltmak için neler yapabilirim? Üretimi artıracağız, nasıl artıracağız? Fuar alanı başlandı ama bitirilmedi. Amacım bitirmek, sanayicinin iş adamının esnafın yatırımını sergilemesini sağlamak. İkincisi organize sanayilerin hepsine gittim, hepsinin kendine göre problemleri var. Destek olmak, ulaşımı kolaylaştırmak lazım. Diyorlar ki, "Organize sanayiler tüzel kişi, yardım edemezsin." Soruşturma açsınlar, hayır, ben organize sanayilerin ne ihtiyacı varsa karşılayacağım" şeklinde konuştu.<>

<>

Projelerini tek tek anlatan Mansur Yavaş, "Köylerde üretimi teşvik edeceğiz, hepsine güneş enerjisi takıyoruz. Köyde yaşayın masraf etmeyin, isteğimiz tek şey var, biz size hayvan vereceğiz, teşvik edeceğiz, üretin" diye konuştu.

YAVAŞ: 60 KM'LİK METROYU BİTİRECEĞİZ

"Sadece havaalanı değil, yaklaşık 1.8 milyar dolarlık bir proje, 60 kilometrelik metroyu bitireceğiz" diyen Yavaş konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Taksiciler de biliyor bunu. Ben Ankara'ya araçların gelmemesinden bahsettim. Ankara'da 7 bin 701 tane taksi var. Asla taksileri keseceğiz diye bir söylemim olmadı. Benim tek başıma böyle bir karar verme yetkim yok. Kızılay'a araçlar girmesin" derseniz, referandum yaparsınız, halk kabul etmezse yapmazsınız."

AVM PROJESİ

Mansur Yavaş sözlerini, "Şimdiki AVM'lere yazın sıcak, kışın serinlikten gidiliyor. Kızılay'da binlerce iş yeri, alternatif var. Fiyat rekabeti olabilir. Çoluk çocuk açık havada gezeceksiniz. Bunu söylerken oradaki ekonomiyi yok etmek değil tam aksine canlandırmak için. Tabela kirliliğine son vereceğiz. Kızılay'ın dış cephesi de yeniliyor. Su fiyatlarından indirim yapmak için bakacağız. Islak imzalar mutlaka gelecek, yanımızda duracak" diyerek sonlandırdı.

"Mansur Yavaş'tan anket açıklaması: Şimdiye kadar 2 anket..." haberi, 08 Mart 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Mansur Yavaş'tan anket açıklaması: Şimdiye kadar 2 anket... haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mansur Yavaş'tan anket açıklaması: Şimdiye kadar 2 anket... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

  • YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 16:55 İsrail Savunma Bakanı: Lübnan'da Hizbullah Komutanlarının Yarısı Öldürüldü
    2. 16:52 Türkiye Çöl Tozları ve Sıcak Hava Dalgasıyla Mücadele Ediyor
    3. 16:48 EURO 2024: Portekiz ve Türkiye, F Grubu Liderliği İçin Kıyasıya Mücadele Ediyor
    4. 16:47 Kısa vadeli dış borçta yeni rekor belirlendi! Merkez Bankası verileri paylaştı
    5. 16:45 Dolandırıcılar kara para aklamak için her şeyi denedi: Kiralık hesap oyunu
    6. 16:39 Mustafa Keser'e İbrahim Tatlıses'ten Ağır Sözler: "Kör Ol Fakat Nankör Olma!"
    7. 16:38 Yeni Mercedes-Benz G 580, ziyaretçileri ile buluşacak!
    8. 16:38 Gazze'deki Hastanede toplu mezar! Ellerini arkadan bağlayıp infaz etmişler
    9. 16:38 25 Nisan 2024 günlük burç yorumarı
    10. 16:32 Kireç Kalıntılarına Doğal Çözüm: Limon Tuzu ve Suyla Parlaklık Kazanın!
    11. 16:30 İrfan Can Kahveci'ye Dev Bir Teklif Geldi!
    12. 16:30 Yargıtay'da belirsizlik devam ediyor: 30 gündür başkan seçilemedi
    13. 16:29 İngiltere Başbakanı ve NATO Genel Sekreteri, Polonya Ziyaretinde Güçlü Savunma Taahhüdünde Bulundu
    14. 16:28 Dışişleri açıkladı: 1915 olayları hakkındaki tek taraflı açıklamaları reddediyoruz
    15. 16:25 BDDK'dan bankalara "limitleri artırmayın" talimatı geldi
    16. 16:25 Gazze'de Toplu Mezar Dehşeti: Elleri Bağlı Cesetler Nasır Hastanesi'nde Bulundu
    17. 16:23 Damacana su fiyatlarına rekor zam! Bir bardağı 2 buçuk liraya içiyoruz
    18. 16:20 Beyaz ette yeni kriz: 5 ayda yüzde 200 zam geldi
    19. 16:17 Trabzonspor'u kahreden haber geldi! Efsane başkan hayatını kaybetti
    20. 16:14 ABD Senatosu 95 Milyar Dolarlık Dış Yardım Paketini Onayladı: Bernie Sanders Karşı Çıktı
    Politika Haberleri