Mehmet Özhaseki'den 6'lı masa yorumu: Birbirine selam veremeyecek adamlar, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığında

Mehmet Özhaseki'den 6'lı masa yorumu: Birbirine selam veremeyecek adamlar, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığında

Mehmet Özhaseki'den 6'lı masa yorumu: Birbir... "Cumhurbaşkanlığına gözlerini dikmişler"


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "O 6'lı ve sakladıkları bir grup olan masa altındaki 7'li grubun bir araya gelip yapabileceği hayırlı bir iş var mı? Sadece ve sadece düşmanlık üzerine bir medeniyet inşa edilmez ki. Aslında normalde birbirine selam veremeyecek adamlar, sokakta karşılaşsalar muhabbet etmeyecek insanlar, şimdi sadece ve sadece AK Parti karşıtlığında, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığında bir araya geliyorlar." dedi.

Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'ten çalışmalar hakkında bilgi alınmasının ardından partililere hitap eden Özhaseki, Türk siyasi tarihindeki dönüm noktalarının kolay kolay unutulmayacağını, bunlardan birinin 1946'daki çok partili döneme geçiş olduğunu söyledi. Özhaseki, 1994 yılının da belediyecilikte adeta bir milat olduğunu ifade ederek, bu tarihten sonra hizmet öncelikli belediyecilik anlayışının tüm Anadolu'ya hakim olduğunu anlattı.


Daha sonra sosyal belediyecilik örneklerinin en iyilerini AKP'li belediyeler olarak verdiklerini kaydeden Özhaseki, "Son dönemde de Cumhurbaşkanı'mızın ısrarla altını çizdiği bir kavram var; 'gönül belediyeciliği'. Ola ki insanız; büyük işlerle uğraşırken dev projelere gönül verirken arkasından koşarken insanımızın gönlünü etmeyi bazen ihmal ediveririz.

Böyle işlerden de kurtulmak için her ne yaparsak yapalım, insanımızla birlikte yapmak, onların gönlünü almak, onlarla beraber olmak, onların duasını almak gibi de üzerimizde bir sorumluluk var. Bizler Cumhur İttifakı olarak şu anda 1035 belediyedeyiz, iktidardayız. 1390 belediyenin 1035'i Cumhur İttifakı'nda, nüfusumuzun yaklaşık yüzde 70'ine bizler hizmet ediyoruz." dedi.

"Muhalefetin en iyi yaptığı şey algı operasyonu"
Özhaseki, eser ve hizmet belediyeciliği anlayışlarının en güzel örneklerini ortaya koymaya çalıştıklarını belirterek, "Fakat karşımıza başka türlü bir belediyecilik anlayışı çıkmaya başladı. Eskiden sadece makyaj hizmetleriyle ilgilenen sol belediyecilik, ideolojik belediyecilikten biraz kurtulduktan sonra bu dönemde de algı belediyeciliği inşa ediyor." ifadelerini kullandı. Algı operasyonları yürütenlerin iki temel stratejilerinin olduğuna dikkati çeken Özhaseki, şöyle devam etti:

"Hizmet düşünmüyorlar bile. Akıllarından bile geçmiyor, o tarafa niyetlerini yormuyorlar bile. Ne yapıyorlar? Bir, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı. Yatıyorlar kalkıyorlar Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı, yatıyorlar kalkıyorlar AK Parti gitsin de ne olursa olsun. Ne olacak gidince, siz ne yapacaksınız gidince, yapacak bir şeyiniz var mı? Sosyal ve ekonomik meselelere bakışınız nasıl? O 6'lı ve sakladıkları bir grup olan masa altındaki 7'li grubun bir araya gelip yapabileceği hayırlı bir iş var mı? Sadece ve sadece düşmanlık üzerine bir medeniyet inşa edilmez ki. Aslında normalde birbirine selam veremeyecek adamlar sokakta karşılaşsalar muhabbet etmeyecek insanlar şimdi sadece ve sadece AK Parti karşıtlığında, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığında bir araya geliyorlar.

"Cumhurbaşkanlığına gözlerini dikmişler"
Anadolu'da herhangi bir ilçemizde yapılanlarla İstanbul'daki Büyükşehir Belediye Başkanı'nın yaptıklarını ben karşılaştırmaya hazırım, ne zaman diyorlarsa. Mesela Gaziantep'te Şehitkamil Belediyemiz var, Ankara ile İstanbul'u toplayın, ikisinin yaptıklarıyla ben karşılaştırmaya hazırım. Yok ki hizmet. Hem iş yapmıyorlar hem iş yapmaya niyetleri yok.

Bir de bir taraftan müthiş muhterisler, Cumhurbaşkanlığına gözlerini dikmişler, birbirlerinin gözünü oyuyorlar. Biz biliyoruz ki gerçekler kalıcı. Bu algılar, yalanlar hepsi uçucu. Allah'ın izniyle biz doğru yoldayız. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde ekip olarak hepimiz gayret ediyoruz, çalışıyoruz, eser ortaya çıkarmaya çalışıyoruz."

"Mehmet Özhaseki'den 6'lı masa yorumu: Birbirine selam veremeyecek adamlar, Recep Tayyip Erdoğan dü." haberi, 27 Mayıs 2022 tarihinde yazılmıştır. 27 Mayıs 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Mehmet Özhaseki'den 6'lı masa yorumu: Birbirine selam veremeyecek adamlar, Recep Tayyip Erdoğan dü.. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mehmet Özhaseki'den 6'lı masa yorumu: Birbirine selam veremeyecek adamlar, Recep Tayyip Erdoğan dü.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:13 Vatandaşın cebinden 500 milyar çıkabilir
  2. 09:08 'Para sayma' görüntüleriyle ilgili ifadeler ortaya; "Kaftancıoğlu ile noterde sözleşme imzalandı"
  3. 09:03 CHP'li Hüseyin Avni Sipahi'nin oğlu AK Parti'den aday oldu, yurtdışı çıkış yasağı kalktı
  4. 08:52 Ankaralılar dikkat: Bugün bazı yollar trafiğe kapalı
  5. 08:48 MAK Danışmanlık Başkanı Mehmet Ali Kulat yanıtladı: İmamoğlu - Kurum yarışında kim önde
  6. 08:41 Elektrikli Peugeot 208 Türkiye'de satışta: İşte fiyat listesi
  7. 08:37 Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği nafakayı tiye aldı
  8. 08:35 Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun son halini paylaştı: Hastane künyesi dikkat çekti
  9. 08:26 Gökhan Zan: Boyun eğmeyeceğim çekilmiyorum
  10. 08:22 MHP’de 43 ismin üstü çizildi
  11. 08:20 Erkan Baş: Gökhan Zan, arkadaşlarımıza ‘Kendi geleceğimi düşünmem gerekir’ demiş
  12. 08:14 Aziz Yıldırım: Devlet 2015’te yaşanan kurşunlanma olayını çözmezse bu olaylar yaşanır
  13. 08:10 İsmail Saymaz: Gökhan, ‘Zan’ altında
  14. 08:07 Trabzon’da oynanan maç sonrasında çıkan çatışmacı ortam üzerinde düşünürken aklıma gelenler
  15. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den çok sayıda kent için sarı ve turuncu kodlu kar yağışı uyarısı
  16. 05:33 Sağlık Deposu Kuru Üzüm: Doğanın Mucizesi
  17. 05:27 İsrail-Gazze Savaşı İçin AB’den Siyasi Baskı Çağrısı!
  18. 05:21 Gençlerin Geleceği:Chp Başkanı Özgür Özel Beka Sorunu ve Siyasette Yeni Dönem Üzerine Konuştu!
  19. 05:12 Kraliyetin Sessizliği: Kate Middleton’un Akıbeti İnsanları Neden Endişelendiriyor?
  20. 05:05 Elektrikli Araçlar: Şarj Altyapısının Geleceği Belirsiz
Gündem Haberleri