Meral Akşener: Kahraman evlatlarımıza esir diyemezsin

Meral Akşener: Kahraman evlatlarımıza esir d... İyi Parti genel toplantısında Meral Akşener konuşuyor. Konuşmanın gündeminde 13 şehit haberi var. Akşener, Erdoğanı hedef aldı ve sözlerine devam etti...

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle: Ülkeyi yönetenler devlet adabına, devlet idaresinin sorumluluğuna uygun davranmasalar da biz cümlelerimizi seçerek konuşacağız. 10 şehrimize ateş düştü, milletçe yüreğimiz yandı. Gara'da şerefsiz, alçak, hangi iğrenç sıfatları söylersek söyleyeyim terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon milli bir meseledir. Herkesin sözlerine dikkat etmesi gerekir ama bu dikkat yapılan bir yanlış varsa üzerini örtmek için bahane olamaz. Devletin değil algının yönetimidir." Bu işte siyasettin parmağı var mı yok mu bilmek isteriz. Siz şehit anasını kongreye bağlayıp felaketten siyasetten devşirme peşinde koşabilirsiniz, biz koşamayız. Siz meclis kürsülerinden linç kampanyası başlatıp şehitlerimizi sizden olmayana saldırmak için araç yapmaya cüret edebilirsiniz, biz edemeyiz.

"Kahraman evlatlarımıza esir diyemezsin"

Bu ülkenin cumhurbaşkanı alıkonmuş kaçırılmış evlatlarımıza esir diyemez. Devletin zirvesi bu ülkenin kahraman evlatları için esir kelimesini kullanamaz. Esir sözü savaşta kullanılır. Bu ülke savaşta değil. Bu sözler ileride karşımıza çıkar. Sen 83 milyonun adına konuşmalısın

"Milli yas ilan etmek için neyi bekliyorsunuz"

Ağzından çıkana dikkat edeceksin. Sayın Erdoğan evlatlarımızı teröre şehit verdik. Milletimizin canı yandı yanıyor. Suut'ların kıralı öldüğünde ilan ettiğin yası evlatlarımıza neden çok görüyorsun. Milli bir meselede milli yas ilan etmek için daha neyi bekliyorsun?" Gara'daki kahrolası o mağara labaleb şehit doluyken sen pandemiye rağmen kongre salonu lebaleb dolu diye sevinemezsin. Böyle şuursuzluk, böyle aymazlık olmaz olamaz. Bir defalık olsa da ayrıştırmak yerine birleştirdiğini görmek isterdik. Bir defa da olsa kürsülerde AK Parti genel başkanını değil milletinin cumhurbaşkanı olarak görmek isterdik. Siyaseten lazım olduğunda gömleğinin kollarını sıyırıp harekât odasından fotoğraf vermeyi biliyorsun. İşini yapmak için hemen orada olman gereken günler. Ama sen partinin kongrelerinde espriler yapıp şakalaşıyorsun. Böyle şımarıklık böyle bir izansızlık bu ülke görmedi. Böyle devlet yönetilmez. Bizlerin yüreği yanarken kongre heyecanlarına tam gaz devam eden Erdoğan'ın o ibretlik sözünü hatırlatmak isterim. 'Salon lebaleb dolu' Bunu bir de utanmadan sevinerek söyledi. Eh biz de doğal olarak soracağız; salonların lebaleb olarak dolmasından memnunsun da on binlerce esnafımızın günahı ne Sayın Erdoğan? Milletimize böyle mi örnek olacaksın?"        

"Meral Akşener: Kahraman evlatlarımıza esir diyemezsin" haberi, 17 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 17 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Meral Akşener: Kahraman evlatlarımıza esir diyemezsin haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Meral Akşener: Kahraman evlatlarımıza esir diyemezsin 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:40 ABD, yeni yeşil gözlü otonom tankıyla gövde gösterisi yapıyor! 12 tonluk tank test sürüşünde!
  2. 15:11 Merkez Bankası'nın rezervleri 126,3 milyar dolara geriledi
  3. 15:11 Turistlere izinsiz ev kiralamak artık daha ciddi bir ceza getiriyor!
  4. 15:11 Dolar ve euro'da yükseliş: Volatilite ve Fed etkisiyle devam ediyor
  5. 14:59 Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Beşiktaş derbisi için planı netleşti
  6. 14:48 Renault, C segmentinde rakipsiz yeni bir tam hibrit SUV modeli tanıttı!
  7. 14:31 Ahmet Kaya'nın Filmine Sinema Salonlarından Büyük Veto!
  8. 14:24 Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi geldi! Şok transfer!
  9. 14:22 Bu araçta uzun far kullanımı sorun olmaktan çıkıyor!
  10. 14:19 Eyüpspor'dan Manuel Lanzini hamlesi geldi!
  11. 14:11 Aşk Yeniden Mi Başladı! Lucas Torreira Devrim Özkan'la Bir Daha Dedi!
  12. 14:04 Ahu Tuğba Amerika'da trafik kazası geçirdi! Durumu nasıl?
  13. 14:00 Yusuf Güney'den şok açıklama: Kenan Işık, astral seyahatten gelmek istemiyor!
  14. 13:55 Son dakika! Korhan Berzeg muamması'nda son dakika!
  15. 13:49 Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
  16. 13:47 Zafer Partisi'nde iki önemli istifa!
  17. 13:46 Korhan Berzeg'e ait yeni izleri tespit etme çabaları devam ediyor
  18. 13:36 Yılın en Etkili İsimleri Time 100 Galasında Buluştu!
  19. 13:28 TikTok Türkiye'de Yasaklanacak mı? AKP'li Vekilden Açıklama
  20. 13:27 4,4 Milyar Lira Yardım Hesaplara Yatıyor! Kimlik Numaralarınızı Kontrol Edin!
Politika Haberleri