Moda Teknolojiyle Buluşuyor

Moda Teknolojiyle Buluşuyor

Moda Teknolojiyle Buluşuyor Paris Moda Haftası ana takviminde realme 9 PRO SERİSİ & CO tarafından tasarlanmış akıllı telefon çantası yer aldı.

Markanın üst-segment kategorisine yeni eklenen 9 Pro Serisi, seri için özel olarak tasarlanan akıllı telefon çantası ile beraber geliyor. Yeni yılın ilk ürünü olan realme 9 Pro+, segmentinin ilk SONY IMX766 OIS kamerası, Dolby Atmos özellikli çift stereo hoparlörü, trend belirleyici Işık Geçişi Tasarımı ve Ultra Pürüzsüz Ekran deneyimi ile kalmayıp, Dimensity  920 5G işlemci sunuyor.

realme 9 Serisi, teknoloji ve modanın kavuştuğu durumlarda ortaya neler çıktığını bekleyenlerine sunuyor. Kopenhag merkezli moda markası HELIOT EMIL, realme Dizayn Stüdyosu’nun tasarım felsefesiyle, ideal bir şekilde eşleşen tüm ürünlerinde form ve işlevi birleştirerek yenilikçi tasarım ve teknik tüm detayları harmanladı.

akıllı telefon çantası

realme 9 Pro Serisi’nin “Işık Geçişi Tasarımı’ ından esinlenerek, Heliot Emil ve realme tasarım stüdyosu, tüm teknoloji ve moda tutkunları için özel bir göğüs kemeri çantası tasarladı. Ve Heliot Emil’in ortak yaratıcılığına dayanarak tüm işbirliğini ve çantayı 2022 Paris Moda Haftası’nın resmi podyumunda sundu.

Işık Geçişi Tasarımı ile İlk Akıllı Telefon Göğüs Kemeri Çantası

realme 9 PRO SERİSİ ve ortaklaşa oluşturulan akıllı telefon çantası, kullanıcıların cep telefonlarını kolayca çıkarmasına olanak tanımakla beraber, güneş ışığı veya UV ışığı altında, telefonun arkasının tıpkı gün doğumunun renk değiştirme süreci gibi, maviden kırmızı renge dönmesine olanak tanıyor. Böylelikle Işık Geçiş Tasarımı da kullanılabilir hale geliyor.

akıllı telefon çantası

Modanın Kalbinde Trend Belirleyici Teknoloji

realme, tasarım stüdyosunu 2020’de kurdu. realme tasarım ekibi, ürün endüstriyel ve görsel tasarımında uzmanlaşmış, realme’den bağımsız bir ekiptir. Sektördeki ilk mobil tasarım stüdyosu olan realme, realme Dizayn Stüdyosu ile sektördeki çok önemli tasarımcılarla çalıştı. Önceki işbirlikçileri arasında Pentagram’ın Baş Tasarımcısı Eddie Opara, Japon Çağdaş Endüstriyel Tasarımlar Ustası Naoto Fukasawa ve tasarımları ile uzmanlıklarına katkıda bulunan Hermès’in Tasarımcısı Jose Levy yer alıyor.

HELIOT EMIL kurucuları, teknoloji ve modayı tek çatı altında birleştirerek tasarım dünyasında dalgalar yaratmayı hedefleyen realme Dizayn Stüdyosu’na Misafir Tasarımcı rolü ile katıldılar. realme 9 PRO SERİSİ’nin Işık Geçiş Tasarımı, akıllı telefon tasarımı trendine öncülük edecek.

realme, kullanıcılarının ihtiyaçları için kurulmuş bir marka olarak sadece trend belirleyen ürünler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda kendi trend belirleyici kültürünü de oluşturuyor. realme, güçlü performansa ve trend tasarıma sahip ürünler getirmenin yanı sıra, orijinal müzik, moda tasarımı ve yeni endüstriyel tasarımın en ileri teknolojilerine de katkıda bulundu. realme, gençlik kültürünü teknoloji endüstrisiyle birleştirerek kendi imajını oluşturuyor ve genç tüketicilerle aynı değeri paylaşıyor.

Yepyeni bir Apple Watch geliyor!

"Moda Teknolojiyle Buluşuyor" haberi, 06 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 05 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Moda Teknolojiyle Buluşuyor haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Moda Teknolojiyle Buluşuyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:10 Tottenham, Fenerbahçe'nin Yıldızı Szymanski İçin 20 Milyon Euro Ödemeye Hazır
  2. 12:05 Çin Uzay Programı: Yeni Taykonot Ekip, Tiengong İstasyonu'na Ulaştı
  3. 12:02 Osmanlı'nın Tatlı Zaferi: Revani Tatlısıyla Lezzet Şöleni!
  4. 11:53 Gönen'de Kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg'in Bulguları: DNA Testleri Kimliği Açığa Çıkaracak
  5. 11:50 Galatasaray, Liderlik Koltuğunu Korumak İçin Adana Demirspor'un Konuğu
  6. 11:47 Dolar Bu Sefer Durdurulamayacak! Ünlü Ekonomistin Tahmini Korkutuyor: "Hazır Olun!"
  7. 11:46 Hız Tutkusu Yeni Bir Boyut Kazanıyor: MG'den Elektrikli Fırtına! 0'dan 100'e 1.9 Saniyede Çıkıyor
  8. 11:46 Milyarder CEO Elon Musk'tan Şok Edici İtiraf: Cinayetlerin Ardındaki İsim Ortaya Çıktı!
  9. 11:45 Çöl Tozu Alarmı: 35 İl İçin Sarı Kodlu Uyarı!
  10. 11:43 'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismar: Sanıkların cezası onandı
  11. 11:38 Yunanistan, S-300 ve Patriotları Ukrayna'ya Göndermeyi Reddetti
  12. 11:33 Bursa'da Gerçekleştirilen Operasyonda Organize Suç Örgütü Çökertildi: 24 Şüpheli Yakalandı
  13. 11:28 Koray Aydın: ‘Özü başına’ doğru değildi, ittifak ve işbirliklerine açığız
  14. 11:28 26 Nisan 2024: Altın Fiyatlarında Güncel Değişimler
  15. 11:23 Home and Away Yıldızı Orpheus Pledger, Saldırı İddiasıyla Tutuklandı
  16. 11:22 Doğu Perinçek'in danışmanı tutuklandı
  17. 11:18 CHP'den bayram ikramiyelerinin artırılması için kanun teklifi
  18. 11:17 26 Nisan 2024 akaryakıt fiyatları
  19. 11:16 Orman Gülü: Doğanın Sağlık ve Güzellik Mucizesi
  20. 11:15 İstanbul Valiliği, 28 Nisan Pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu
Teknoloji Haberleri