Mourinho’nun Reddettiği Brezilyalı Yıldız, Fenerbahçe’den Yollarını Ayırdı!

Mourinho’nun Reddettiği Brezilyalı Yıldız, Fenerbahçe’den Yollarını Ayırdı!

Mourinho’nun Reddettiği Brezilyalı Yıldız, F... Fenerbahçe’de bir ayrılık daha yaşandı. Teknik Direktör Jose Mourinho’nun talebi doğrultusunda kadroda düşünülmeyen Brezilyalı futbolcu, sarı-lacivertli kulüple yollarını ayırdı. Fenerbahçe’ye büyük umutlarla transfer edilen oyuncu, beklentileri karşılayamayınca Mourinho tarafından gözden çıkarıldı.

Transfer sezonunun bitimine 10 gün kala dünya yıldızı Sofyan Amrabat ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, kadrosundaki bir oyuncuyla yollarını ayırdı. Teknik Direktör Jose Mourinho'nun takımda görmek istemediği Brezilyalı futbolcu, transfer oldu. Kadro planlamasında yer verilmeyen oyuncu, başka bir kulübe gönderildi. İşte yeni adresi...

TRANSFER KAP'A BİLDİRİLDİ

Fenerbahçe, Brezilyalı defans oyuncusunun kalıcı transferi için Santos Kulübü ile anlaşmaya vardığını resmi olarak duyurdu. Yeni teknik direktör José Mourinho’nun kadro planlamasında yer almayan futbolcu, kariyerine Brezilya'da devam edecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Brezilyalı savunma oyuncusu Luan Peres’in kalıcı transferi konusunda Brezilya'nın Santos Kulübü ile anlaşmaya varıldığını Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takım oyuncularımızdan Luan Peres’in kalıcı transferi konusunda Brezilya’nın Santos Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncunun kariyerinde başarılar dileriz," ifadelerine yer verildi.

KARİYERİNE O TAKIMDA DEVAM EDECEK

Luan Peres, Fenerbahçe’ye 2022 yazında Fransa’nın Olympique Marseille takımından transfer edilmiş ve sarı-lacivertli formayla gösterdiği performansla taraftarların beğenisini kazanmıştı. Ancak, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü José Mourinho, takımın kadro planlamasında Peres’e yer vermedi. Bu kararın ardından Brezilyalı stoper, kariyerine başka bir kulüpte devam etme kararı aldı.

Mourinho’nun savunma hattında farklı isimlerle çalışmayı tercih etmesi üzerine, Fenerbahçe yönetimi Peres’i elden çıkarmak için harekete geçti. Santos, eski oyuncusu Luan Peres’i kadrosuna katmak için Fenerbahçe ile anlaşarak bu transferi gerçekleştirdi. Peres, daha önce 2020-2021 yılları arasında Santos’ta forma giymiş ve sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmişti.

BİR DÖNEMİN KAPANIŞI DAHA

Brezilya’nın güçlü kulüplerinden Santos’a geri dönen Luan Peres, burada kariyerine yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe taraftarları, Peres’e hem saha içi performansı hem de profesyonelliği nedeniyle büyük saygı duyarken, oyuncunun Brezilya’ya dönüşü, sarı-lacivertlilerde bir dönemin kapanışını simgeliyor.

Futbol kariyerine Brezilya’da başlayan Luan Peres, sırasıyla Portuguesa, Santa Cruz ve Fluminense gibi kulüplerde forma giymiş, ardından Avrupa macerasına 2019 yılında Club Brugge ile başlamıştı. Marsilya’da geçirdiği başarılı dönemin ardından Fenerbahçe’ye transfer olan Peres, burada önemli bir rol oynamıştı.

Luan Peres’in Santos’taki ikinci döneminde nasıl bir performans sergileyeceği merakla beklenirken, Fenerbahçe ise Mourinho yönetiminde savunma hattındaki yeni planlarını uygulamaya hazırlanıyor. Fenerbahçe, Peres’e kariyerinde başarılar dilerken, Mourinho ile birlikte yeni bir savunma kurgusuyla yola devam etmeyi hedefliyor.

 

"Mourinho’nun Reddettiği Brezilyalı Yıldız, Fenerbahçe’den Yollarını Ayırdı!" haberi, 03 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 03 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Mourinho’nun Reddettiği Brezilyalı Yıldız, Fenerbahçe’den Yollarını Ayırdı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mourinho’nun Reddettiği Brezilyalı Yıldız, Fenerbahçe’den Yollarını Ayırdı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 15 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:24 Yalnızca yüksek zeka seviyesine sahip olanlar çözebiliyor: Resimdeki 3 farkı 14 saniyede bulun!
  2. 15:58 Uzmanları uyarıda bulundu: İkinci el otomobilde gizlenen kusura dikkat!
  3. 15:52 Bursa'da Parkta 55 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti! Hava Almak İçin Gitti, Kalp Krizi Geçirdi
  4. 15:45 Türkiye'nin 63 senelik dev otobüs firması piyasadan çekildi!
  5. 15:45 BYD Volkswagen'i geride bıraktı: Üst üste rekor kırmayı başardı!
  6. 15:45 İsrail Dur Durak Bilmiyor: Gazze Cephesinde Savaşan Sığınmacılara Oturum Statüsü Vaat Ediliyor!
  7. 15:45 İyi Partili yönetici: "Son istifaları anlamakta zorlanıyoruz, bir el sürekli partiyi aşağı çekiyor"
  8. 15:44 Konut fiyatlarındaki balon patladı: Uzman kesin tarihi verdi
  9. 15:41 Android TV’niz Donuyor mu? İşte Sorunun Asıl Nedeni!
  10. 14:55 Konut Pazarında Büyük Düşüş: Uzman Tarih Vererek Uyardı
  11. 14:54 Eski Mobilyalarınızı Atmayın! IKEA'dan Para Kazanma Fırsatı
  12. 14:54 Ünlü Ekonomist Bartu Soral’dan Kritik Uyarı: Türkiye'yi Zorlu Günler Bekliyor
  13. 14:53 Türkiye’nin İlk Kadın Borsa Ajanından Gençlere Tavsiye: Hangi Alanlarda Fırsatlar Var?
  14. 14:53 Son Dakika: Çanakkale’de 3,6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
  15. 14:53 Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' Hayranlarına Müjde: Diziye Dair İlk Detayları Açıkladı
  16. 14:29 Sakarya’da Fabrikada Korkutan Patlama! Yaralılar Var, Olayın Sebebi Araştırılıyor!
  17. 14:28 United Airlines uçuşlarda ücretsiz internet hizmeti sunmak amacıyla Starlink ile anlaşma yaptı
  18. 14:28 Papa 'Gazze'de ateşkes' açıklamasında bulundu
  19. 14:24 Özel Güvenlik Sınavı İçin Geri Sayım Başladı: Detaylar Açıklandı!
  20. 14:14 Sahada Sadece Galibiyet Yok: Turgutlu’nun Kadınları Narin İçin Mücadelede!
Spor Haberleri