Müge Anlı Tatlı Sert’te yaşanan olaylar zinciri herkesi şoke etti

Müge Anlı Tatlı Sert’te yaşanan olaylar zinciri herkesi şoke etti

Müge Anlı Tatlı Sert’te yaşanan olaylar zinc... ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Mehmet Avcı cinayeti araştırılmaya devam edilirken dün gündeme gelen

ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Mehmet Avcı cinayeti araştırılmaya devam edilirken dün gündeme gelen teklif programa damga vurdu.

Manisa Akhisar ilçesine bağlı Selçuklu köyünün dışındaki bağ evinde yalnız yaşayan Mehmet Avcı 10 Ekim 2017 tarihinde öldürülmüş ama cinayet kim yada kimler tarafından işlendiği bir türlü bulunamamıştı. Cinayetin ardından tutuklanarak 9 ay cezaevinde kalan bekçi Ahmet ise en büyük şüpheli durumdaydı. Öldürülen Mehmet Avcı ile bekçi Ahmet ve kuşçu İsa ile Perihan Hanım'ın eşinin karıştığı olaylar zinciri ise herkesi şoke etti.

Mehmet Avcı 2017 senesinde bağ evinde öldürüldü. Avcı, cinayetinin arkasından çeşitli iddialar gündeme geldi. İddialara göre Avcı evli olan Perihan Hanım'a aşık oldu ve aşk mektubu bırakıp intihar etti. İddialar bununla da sınırlı değildi. Perihan Hanım'ın iddiasına göre ise Ahmet Bey kendisine uygun olmayan bir teklifte bulunmuştu. Hatta Ahmet Bey, Perihan Hanım'ın telefon numarasını başka erkeklere de vermişti.

Mehmet Avcı'nın oğlu babasının katilini bulmak için Müge Anlı canlı yayınına başvurdu ve olayın araştırılmasını istedi. Mehmet Avcı olayı ile ilgili çeşitli iddialar gündeme gelirken bugün canlı yayında ahlaksız teklif iddiası sonrası taraflar yüz yüze geldi.

Teklif canlı yayında ortaya çıktı

Müge Anlı'da canlı yayında Mehmet Avcı'nın cinayet zanlısı aranırken konuşulan ilk iddia ise herkesi şoke etti. İddiaya göre ise Perihan ve Mehmet Avcı'nın görüştüğünde Bekçi Ahmet'te ikisini kameraya çekiyor ve Perihan'a 'seni kameraya çektim benimle de beraber olacaksın' dediği yer aldı.

Perihan Hanım kocasının Ahmet Bey tarafından bakkala gönderildiğini sonra ise tek kalınca Ahmet Bey'in kendisine para teklifte bulunduğunu öne sürdü.

32 yaşındaki Perihan, Ahmet Bey'in kendisine hanımının tarlasını 200 bin TL'ye satacağını 100 bin lirasını kendisine vereceğini 50 bin TL'sini dayısı sağda solda konuşmaması için vereceğini söylediğini iddia etti. Ahmet Bey ise Perihan Hanıma para teklifi ettiğini canlı yayında kabul etmedi ama diğer teklifte bulunduğunu açıkladı ve herkesten özür diledi.

Perihan Hanım bu teklif üzerine Ahmet Bey'in yüzüne tükürdüğünü Müge Anlı canlı yayında dile getirdi. Perihan Hanım, Ahmet Bey'in "namusuna göz diktiği" iddia etti.

Olayların bir kısmını doğrulayan Ahmet Bey bazı iddiaları ise reddetti. Mehmet Avcı'nın şüpheli ölümü ise araştırılmaya devam ediliyor.

"Müge Anlı Tatlı Sert’te yaşanan olaylar zinciri herkesi şoke etti" haberi, 26 Kasım 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Müge Anlı Tatlı Sert’te yaşanan olaylar zinciri herkesi şoke etti haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Müge Anlı Tatlı Sert’te yaşanan olaylar zinciri herkesi şoke etti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  2. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  3. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  4. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  5. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  6. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  7. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  8. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  9. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  10. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  11. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  12. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  13. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  14. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  15. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  16. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  17. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  18. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  19. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  20. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
Haberleri