Muharrem İnce'den flaş çıkış: İktidara da, muhalefete de karşıyım!

Muharrem İnce'den flaş çıkış: İktidara da, muhalefete de karşıyım!

Muharrem İnce'den flaş çıkış: İktidara da, m... Yeni parti iddiaları ile siyaset kulislerini hareketlendiren Muharrem İnce sonunda konuştu. CHP'nin 33. Olağan Kurultayında CHP Parti Meclisi Üyeliğine seçilen Nuran Yıldız Muharrem İnce ile arasında geçen diyaoloğu köşesine taşıdı.

Yeni parti iddiaları ile siyaset kulislerini hareketlendiren Muharrem İnce sonunda konuştu. CHP'nin 33. Olağan Kurultayında CHP Parti Meclisi Üyeliğine seçilen Nuran Yıldız Muharrem İnce ile arasında geçen diyaoloğu köşesine taşıdı.

Superhaber.tv yazarı Nuran Yıldız yeni parti kuracağı iddia edilen CHP'li Muharrem İnce'nin, "İktidara da, muhalefete de karşıyım" dediğini iddia etti.

Muharrem İnce yeni parti kuracağı iddialarına ilişkin Superhaber.tv yazarı Nuran Yıldız'a açıklamada bulundu. Yıldız, yazısında İnce'nin "İktidara da, muhalefete de karşıyım" dediğini aktardı.  

Yıldız'ın yazının ilgili bölümü şu şekilde: 

'İktidara da muhalefete de karşıyım!' Başlıktaki cümle Muharrem İnce’ye ait CHP tarafından Cumhurbaşkanlığı adayı yapılıp, partisinin üzerinde oy alan, mükâfat olarak da kurultayda en arkaya, tuvalet kapılarına yakın oturtulan Muharrem İnce’ye. 

'Yeni parti kuruyor' söylentilerinin üzerine aradım, 'Hayırdır, öz hakiki CHP mi geliyor?' Benzetmem otobüs firmasına benzediği için gülüp geçtik. Öyle bir cümle söyledi ki, altını çizmek gerek: 'İktidara da, muhalefete de karşıyım!' 

Bu cümle, nereye gideceğini bilemeyen, oy verdiği partiye kerhen oy verenlerin sloganı olabilir. O hiçbir yere ait olmayanların damarını yakalar, bireysel değil akılsal, çıkarcı değil vefalı bir girişim başlatırsa ölü toprağı serili siyasetimizin hareketlenme olasılığı yükselir." İnce daha önce Twitter'dan yaptığı açıklamada, “Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım" demişti. Yazının tamamını okumak için tıklayın 

Nuran Yıldız kimdir?  

 Mayıs 2010’da yapılan Cumhuriyet Halk Partisi 33. Olağan Kurultayında CHP Parti Meclisi Üyeliğine seçildi. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nde doçent olan Nuran YILDIZ, 1988 yılında Ankara Üniversitesi Basın-Yayın Yüksekokulu, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü’nü bitirdi.

Yüksek lisans derecesini 1995 yılında, Ankara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı’ndan “Bir Halkla İlişkiler Yöntemi Olarak Siyasal Reklam” başlıklı teziyle, doktora derecesini ise 2000 yılında Ankara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı (Siyaset Bilimi)’ndan “Siyasal Partilerde Lider İmajları” başlıklı teziyle aldı. 2008 yılı Aralık ayında da doçent ünvanına yükseldi.

 

 

"Muharrem İnce'den flaş çıkış: İktidara da, muhalefete de karşıyım!" haberi, 03 Ağustos 2020 tarihinde yazılmıştır. 03 Ağustos 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Muharrem İnce'den flaş çıkış: İktidara da, muhalefete de karşıyım! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Muharrem İnce'den flaş çıkış: İktidara da, muhalefete de karşıyım! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:01 Tekstil Sektöründe Sarsıntı! Dev Firma İflas İlan Etti!
  2. 01:01 Arka Sokaklar'a Bomba Transfer! Asıl Kadro Şevket Çoruh'tan Sonra Bu Ünlüyle Tamamlanıyor!
  3. 00:52 Sarı-Lacivertlileri Çileden Çıkaran Açıklama: "Yardım Olmadan Asla Kazanabilirler mi?"
  4. 00:49 Kenya'yı Vuran Sel Felaketinde Ölü Sayısı 44'e Yükseldi!
  5. 00:30 İflas Haberleri Artıyor: Bir Giyim Şirketi Daha Kapanıyor!
  6. 00:27 Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
  7. 00:23 Türkiye Yollarının Kötülüğü İlk Kez Bir İşe Yarayacak: Elektrik Üreten Süspansiyon Sistemi!
  8. 00:22 Tırnak Diplerinizdeki Bu Değişiklik Vücudunuzdaki Bir Organın Çöküşünün Habercisi Olabilir!
  9. 00:22 Tansiyon Sorununuza Çözüm Bu Bitkide! Tuz Bile Kullanılsa Tansiyonunuz Yükselmiyor!
  10. 00:19 Emeklilere Müjde: 08,00 İtibari İle O İşlem Ücretsiz!
  11. 00:19 Galatasaray'ın Tarihi Zaferi: Okan Buruk'tan Efsanevi Bir Başarı!
  12. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  13. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  14. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  15. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  16. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  17. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  18. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  19. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
  20. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
Politika Haberleri