Münevver Karabulut'un Annesinden Sert Tepki: Bir daha adımı o kirli ağızlarına almasınlar

Münevver Karabulut'un Annesinden Sert Tepki: Bir daha adımı o kirli ağızlarına almasınlar

Münevver Karabulut'un Annesinden Sert Tepki:... Münevver Karabulut’un annesi Nagihan Karabulut, Cem Garipoğlu’nun annesi Tülay Garipoğlu’nun açıklamalarına sert tepki gösterdi. Garipoğlu'nun ölümüne inanmadığını vurgulayan Karabulut, hukuki mücadelesinin süreceğini belirtti.

Münevver Karabulut’un annesi Nagihan Karabulut, Cem Garipoğlu’nun annesi Tülay Garipoğlu’nun açıklamalarına sert bir tepki gösterdi. Tülay Garipoğlu, basına yaptığı açıklamada, "Artık üzerine konuşulacak bir şey kalmadığını düşünüyorum. Müsaadenizle artık acımızı yaşayalım. İki taraf da ayrı ayrı acılarla kavrulduk. Bana değilse de Nagihan Hanım'a acıyın lütfen," diyerek, yaşadıkları acıları vurguladı.

Nagihan Karabulut, Tülay Garipoğlu’nun bu ifadelerine yanıt vererek, "Adımı ağzına almasın. Kimse bana Cem Garipoğlu denen caninin öldüğünü iddia etmesin. Ben inanmıyorum," dedi. Bu sözleriyle, Garipoğlu'nun ölümüne dair duyduğu şüpheleri dile getiren Karabulut, "Bu caniyi 197 gün süresince saklayıp adalete teslim etmezken kendisi bana acıdı mı?" diyerek, Garipoğlu ailesinin tutumunu eleştirdi.

Ayrıca, Cem Garipoğlu’nun mezarındaki DNA örneklerinin Garipoğlu ailesinden alınanlarla uyuştuğu açıklamasına değinen Karabulut, "Ailem, bu rapora itiraz edeceğini söyledi. Adli Tıp'ta, yargıda, emniyette dosyanın üstünü örtmek için yaptıklarından sonra bana acıdı mı? Kan gölüne dönen evi temizleyip, kızımın kafasını kestikleri testereyi saklarken bana acıdı mı?" şeklinde sert bir üslup benimsedi.

Cem Garipoğlu’nun öldüğüne inanmadığını tekrarlayan Nagihan Karabulut, sözlerine şu şekilde devam etti: "Kimse bana Cem Garipoğlu'nun öldüğünü iddia etmesin. Avukatıma da fethi kabir için de, rapora itiraz için de biz aile olarak talepte bulunduk. Onları Allah’a havale ediyorum; bu dünyada da, öbür dünyada da insanlıktan nasibini almamış olan bu Garipoğlu ailesine hakkımı helal etmiyorum." Bu sözleriyle, Garipoğlu ailesine duyduğu öfkeyi ve intikam arzusunu açıkça ifade etti.

Karabulut, Tülay Garipoğlu'nun "Bana değil de Nagihan Hanım'a acıyın" ifadesine karşılık vererek, "Bu caninin annesi, 'Bana değil de Nagihan Hanım'a acıyın lütfen' demiş. Kendisine soruyorum, oğlu kızımı canlı canlı testereyle keserken bana acıdı mı?" dedi. Duyduğu acıyı ve kaybını dile getirirken, Garipoğlu ailesinin yaşadığı acılara saygı gösterilmesi gerektiğini savundu. 

Nagihan Karabulut, yıllardır süren hukuki mücadelesinin önemine de vurgu yaparak, "Bu dosyanın üzeri örtülmediyse onun yardımıyla olmuştur," ifadelerini kullandı. "Rezan Epözdemir olmasaydı üzerini örteceklerdi," diyerek, avukatının Adli Tıp, yargı ve emniyetteki usulsüzlüklerle mücadele ettiğini belirtti. "15 senedir bizimle birlikte hiçbir talebi olmadan mücadele ediyor, o olmasaydı böyle kararlar çıkmaz, dosyanın üzeri örtülemezdi," diyerek avukatlarına olan minnetini dile getirdi.

Son olarak, Cem Garipoğlu’nun kendisi ve ailesi üzerindeki etkisinin devam ettiğini vurgulayan Nagihan Karabulut, "Kızımın kanının yerde kalmaması için sonuna kadar hukuki mücadelemiz devam edecek," diyerek, adalet arayışını sürdüreceğinin altını çizdi.

"Münevver Karabulut'un Annesinden Sert Tepki: Bir daha adımı o kirli ağızlarına almasınlar" haberi, 10 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 10 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Münevver Karabulut'un Annesinden Sert Tepki: Bir daha adımı o kirli ağızlarına almasınlar haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Münevver Karabulut'un Annesinden Sert Tepki: Bir daha adımı o kirli ağızlarına almasınlar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 10 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:46 Gaziantep’te Şok Gelişme: Tekstil Devi Konkordato Başvurusunda Bulundu!
  2. 01:34 Mersin’de Tecavüz İddiası: KYK Kız Yurdu’nda Eylemler Devam Ediyor! Erkek Öğrencilerden Dayanışma!
  3. 01:34 Bitlis'te Protesto Gösterileri ve Etkinlikler 5 Gün Yasak! Kamu Güvenliği Tehlikede Mi?
  4. 01:22 Fenerbahçe'den Büyük Hamle: Arda Güler Geri mi Dönüyor?
  5. 01:19 Gram Altında 4 Bin 500 TL Tarihi Tahmini! Altın Sahipleri Dikkat!
  6. 01:11 İsrailli bakanın Erdoğan'lı paylaşımına Dışişleri'nden tepki!
  7. 01:06 BinBin, 9.2 milyar TL değerlemeyle Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görmeye başladı!
  8. 01:02 Polis memuru Şeyda Yılmaz’a hakaret eden kişinin 7 yıl 7 aya kadar hapsi istendi
  9. 01:00 Ayçiçek Yağında 80 Günde 3. Zam! Fiyatlar Yükselmeye Devam Ediyor
  10. 00:59 Sıla bebekle ilgili 5 şüphelinin tutukluklarına devam kararı verildi
  11. 00:57 9 bin 100 TL bu tarihte hesaplarda olacak; Gözler o anı bekliyor!
  12. 00:54 Münevver Karabulut'un Annesinden Sert Tepki: Bir daha adımı o kirli ağızlarına almasınlar
  13. 00:50 Araç sahiplerine kötü haber: Akaryakıtta yeni zam kapıda!
  14. 00:50 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye 5. yıldız göndermesi
  15. 00:49 Kayıp Rojin’in Son Anları Güvenlik Kamerasında!
  16. 00:47 Bakanlık yazı gönderdi, okullarda ders süresi 30 dakikaya düşürüldü!
  17. 00:44 AB’ye Seyahat Edenler Dikkat! Yeni Elektronik Sistem Başlıyor!
  18. 00:43 Bakan Uraloğlu: İnternet faturalarında bizim düzenleyici yetkimiz yok
  19. 00:37 Naci Görür: Marmara'da 30 yıl içinde deprem olma olasılığı yüzde 47!
  20. 00:35 Oğlunu ABD’ye Kaçıran Anne Eylem Tok'un İade Davası Ertelendi!
Gündem Haberleri