Murat Başoğlu yıllar sonra ilk kez konuştu

Murat Başoğlu yıllar sonra ilk kez konuştu

Murat Başoğlu yıllar sonra ilk kez konuştu Murat Başoğlu, Nişantaşı'nda görüntülendi. Başoğlu, yıllar sonra ilk kez Snob Magazin'e konuştu.

2017’de yeğeniyle aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen ve o tarihten bu yana Bodrum’da yaşayan ünlü sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu Nişantaşı’nda ortaya çıktı.

Bir arkadaşıyla objektiflere yansıyan Başoğlu “Üç yıldır Yunan kız arkadaşımla birlikteyim, güzel bir ilişkim var ve yakında evlenmeyi düşünüyorum. Ülkeyi terk etmedim, biraz orada biraz Türkiye’de yaşayacağız” dedi.

Hayatına Bodrum’da sürdürdüğünü ve bazı işleri için İstanbul’a geldiğini söyleyen sunucu ve oyuncu, kariyeriyle ilgili olarak bazı projelerin olduğunu anlatıp “Bana oyunculuk teklifi gelmiyor ama yakında belki yurtdışı bağlantılı bazı işler yapabilirim. Yakında duyarsınız” şeklinde konuştu.

109972.jpg

Başoğlu geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp ameliyatı sonrası hakkında çıkan ‘intihar etti’ şeklindeki haberlere çok üzüldüğünü ifade edip sözlerine şöyle devam etti: “Öyle yazılıp çizildiği gibi sokakta gezemiyor falan değilim. Yaşadıklarımı ve ne olduğunu daha önce anlattım. Kalp ameliyatı olduktan sonra birçok insan arayıp halimi hatırımı sordu. Hala sokakta ve çevremde seviliyorum. Kimsenin kötü bir tutumu yok. Ayrıca spor salonunda saldırıya da uğramadım, arayıp sorsalar ne olduğunu anlatırdım. Zor bir ameliyat geçirdim; açık kalp ameliyatı oldum. Aort kapakçığım ile aortumu değiştirdiler, malzeme değiştik, şimdi daha iyi bir kalbe sahibim. Şimdi sağlığım yerinde beni sevip inanan herkese teşekkür ederim. Onların hayır duaları ve sevgileriyle sağlığımıza yine kavuştum. Arayan soran çok oldu, tüm dostlarım aradı, bütün hiç tanımadığım insanlardan güzel dilekler geldi. Böyle bir ameliyat sonrası insan duygusal oluyor. Doktorlar dalışı yasakladı bir altı ay kadar o tür sporlar ve vücut geliştirme de yok” dedi. 

Başoğlu “Sokakta insanların size karşı tepkisi nasıl?” soru üzerine Bodrum’da yaşadığı evinden kovulduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyleyip “İnsanlar size haksızlık yapıldığını görüyorlarsa ortada suçunuz yoksa ve birileri karalamak için büyük çaba sarf ediyorlarsa bu görülüyor, kimse kör değil. Tabii cehalet her yerde inanan da oluyor. Ben sokakta kimseden kötü bir şey duymadım.

Herkesin hayatında kendine göre hataları vardır. Netice itibariyle ben neyin olup olmadığını söyledim. Anlayan anlar anlamayana yapacak bir şey yok. Bana olan sevgi sadece Türkiye’de değil yurtdışında da var gözümle şahit oldum. Güzel bir şey ama ben artık sakin bir hayatı tercih ediyorum. Bodrum’da hala aynı evde oturuyorum, kimse kovmadı” şeklinde konuştu.

"Murat Başoğlu yıllar sonra ilk kez konuştu" haberi, 25 Ocak 2022 tarihinde yazılmıştır. 25 Ocak 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Murat Başoğlu yıllar sonra ilk kez konuştu haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Murat Başoğlu yıllar sonra ilk kez konuştu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  2. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  3. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  4. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  5. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  6. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  7. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  8. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  9. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  10. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  11. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  12. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  13. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  14. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  15. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  16. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  17. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  18. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  19. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  20. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
Magazin Haberleri