Nevşin Mengü'den Cavit Çağlar yorumu: 'Bu espriden de kanal kapatılıyorsa, hiç çıkılmasın bu yollara'

Nevşin Mengü'den Cavit Çağlar yorumu: 'Bu espriden de kanal kapatılıyorsa, hiç çıkılmasın bu yollara'

Nevşin Mengü'den Cavit Çağlar yorumu: 'Bu es... Olay TV'nin kapatılmasa Nevşin Mengü ve Cavit Çağlar arasındaki diyaloğun neden olduğu iddialara Mengü videolu bir cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde kapanacağı açıklanan Olay TV, dün akşam 26 günlük yayın hayatının ardından kapandı. 

Kanalın kapatılması ile birlikte bir çok iddia da ortaya atıldı. O iddialardan biri de Nevşin Mengü ve Cavit Çağlar arasında geçen bir diyalogdu. İddialara göre, Mengü Çağlar'a ''Merak etmeyin, başınızı derde sokmayacağım'' demiş, Çağlar ise duruma çok sinirlenmişti. 

Söz konusu iddiaya Nevşin Mengü videolu bir cevap verdi. Mengü yayınladığı videoda söz konusu diyalogun gerçek olduğunu ancak Çağlar'ın bu espriye sinirlenmediğini ifade etti. 

Mengü ayrıca, '''Bu espriden de kanal kapatılıyorsa, hiç çıkılmasın bu yollara'' ifadelerini kullandı. 

Mengü'nün paylaştığı video şöyle: 

 

ASIL KENDİSİNE BAŞARILAR'

YouTube kanalında kanalın kapanmasına konusuna ilişkin açıklamalarına devam eden Gazeteci Nevşin Mengü, Cavit Çağlar'ın 'Bursa'da Olay Gazetesi'ni kuran ve 35 yıldır kesintisiz yayın yapan benim. Ben de Olay TV'nin kapanmış olmasından dolayı çok üzgünüm. Yollarımızı ayırdığımız tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.' sözlerine ilişkin 'ben de kendisine başarılar diliyorum sağ olsun, asıl kendisine başarılar bundan sonra' diyerek cevap verdi.

Mengü ayrıca Cavit Çağlar'ın yaptığı açıklamada "Farklı bir ekiple yoluma devam edebilirim" ifadelerine, "Hiç uğraşmasın ekip getirmeyle falan. Alsın A Haber ne yayınlıyorsa aynı frekanstan aynen yayınlasın" diyerek tepki gösterdi.

Mengü'nün açıklamaları şöyle:

 "Cavit Çağlar'ın bizim kanalın yönetimine,' ben çok baskı altındayım, bana baskı yapıyorlar İletişim Başkanlığı bana kızıyor aman böyle devam etmesin' dedi.  Şimdi de yok efendim bana baskı gelmedi, ben kendim memnun kalmadım diyor. Kanalın yönetimine de bana baskı geldi dedi. Hangisi doğru, hangisi yalan ben bunu bilemem fakat kanalın yönetimine söylediği 'ya benim üzerime geliyorlar, çok baskı var üzerimde bunun için önce kadroyu değiştirelim' diyor. Şimdi Cavit Çağlar,  bu kadro değişikliğini kendi kendine yaptığını söylüyor Taha Dağlı ile bir arkdaşla konuşmuş tanımıyorum. Taha Dağlı diyor ki 'Ben Cavit beyin beni arayıp, bizzat kendisinin davet etmesi üzerine ofisine gittim. Bir dizi görüşmemiz oldu. Kendisi Olay TV’nin yayın politikasından son derece rahatsız olduğunu, aslında böyle bir yayın arzu etmediğini ama en baştan müdahale etmediğinden dolayı maalesef işin bu noktaya geldiğini, bir nevi kandırıldığını söyledi'. Cavit Çağlar kendi kendine kara aldıysa nereden tanır Tahir Dağlı'yı arkadaşlar, Cavit Çağlar yıllardır kenarda takılan bir iş insanı. Bilemiyorum Cavit Çağlar'a kim önerdi bilemiyorum belki Cavit Bey kendisi sormuştur İletişim Başkanlığı'na kime geitireyim diye bu da olabilir.

Cumhurbaşkanlığı İletişim ofisinde çalışan arkadaşlar da bizimle hiçbir alakası yok bu meselenin ve bizimle alakalı gibi görünmesinden de rahatsısız' diyorlar. Belki de Cavit Çağlar kendi kendisine bunlar böyle yayıncılık yapıyor benim başıma iş gelir dedi, belki  kendi kendine iktitardan yakın olduğu biirnden bir öneri istedi bu da olabilir. Bunların hepsi olabilir bilmiyorum belki Cavit Çağlar bir gün doğruyu söylerse öğreniriz.''

"Nevşin Mengü'den Cavit Çağlar yorumu: 'Bu espriden de kanal kapatılıyorsa, hiç çıkılmasın bu yolla." haberi, 26 Aralık 2020 tarihinde yazılmıştır. 26 Aralık 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Nevşin Mengü'den Cavit Çağlar yorumu: 'Bu espriden de kanal kapatılıyorsa, hiç çıkılmasın bu yolla.. haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Nevşin Mengü'den Cavit Çağlar yorumu: 'Bu espriden de kanal kapatılıyorsa, hiç çıkılmasın bu yolla.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Otomotiv Haberleri