Oğlaklar için kaçan fırsatlar tekrar önlerine gelecek

Oğlaklar için kaçan fırsatlar tekrar önlerine gelecek

Oğlaklar için kaçan fırsatlar tekrar önlerin... Uzun yıllardır burcunuzda ev sahipliği yapan transit Pluto gezegeni son üç yıldır Satürn ile bir yıldır da Jüpiter gezegeni ile kavuşum yaparak hayatınızı bir hayli karmaşık hale soktu. Yaşam koşullarınızı zorlaştırdı ve dayanma gücünüz azaldı.

Oğlak 22 Aralık / 21 Ocak

 

2020 Yılında Mars’ da koç burcundan kare açısı ile birçok tatsızlığın yaşanmasına sebep oldu. Adeta kişilik değiştirdiniz. Anlayış ve empati yeteneğinizi kaybettiniz. Kime güvendiyseniz sırtınızdan vurdu bazı zamanlar gözünüz kimseleri görmek istemedi.

 

İlerlemek istediğiniz konularda önünüze setler çekildi. Kendinizi göstermek bir yana sizden daha vasıfsız kişilerin önünüze geçtiğini görerek özgüveniniz nerde ise sıfırlandı. 2021 yılında burcunuzdan yolcu ettiğiniz Satürn ve Jüpiter gezegeni Pluton’ un olumsuzluklarının azalmasına neden olacak. Uzun yıllardır Pluto enerjisine zaten alışıksınız. Yeni yılda hasretini çektiğiniz, hayalini kurduğunuz şeyleri yeniden gündeminize alın oluşmaması için hiçbir engel yok. Geçmiş yıllarda kaçırdığınız tüm fırsatlar arka, arkaya yeniden gündeme gelecek. Şu an yaptığınız işler dışında farklı konularda gündeme gelecek ve bu sayede büyük kazançlar elde edebileceksiniz. Terfiler, zam almalar, yeni iş teklifleri hatta ek işlerin gündeme oturması ile çok fazla çalışacaksınız. Siz en ağır koşullarda bile olsa çalışmaktan şikayet etmezsiniz. İşiniz olmadığı zaman ise depresyon başlar. Kendisini işe yaramaz hisseden bir oğlak aniden yaşlanabilir.

AŞK KONUSUNDA YÜZÜNÜZ GÜLECEK

2021 ise hem ruhen hem de fiziksel olarak genç ve dinamik olma zamanı. İyileşen koşullar yüzünüze de ruhunuza da yansıyacak. Öyle müşfik davranacaksınız ki etrafınızda bulunan insanlar hayranlıkla size gıpta edecekler. Yıllar sonra aşk konusunda da yüzünüz gülecek, kopma noktasına gelen ilişkilerinize adeta sihirli bir değnek değecek ve sorun içeren konular kendiliğinden ortadan kalkacak. Uzun yıllardır yalnızlığı tercih eden Oğlaklar ise Uranüs gezegeninin desteği ile yıldırım aşkına teslim olacaklar. Oğlak burcu insanlarının ilk sıralarında aşk gelmezdi ve daha çok başarı ve maddiyata odaklanırlardı ama yeni yıl dengeleri değiştiriyor. Aşkın kişiliğinizin olumlu yönlerini açığa çıkarttığını artık biliyorsunuz. Ayrıca aşk var olduğunda hayatın diğer olumsuzlukları da çok fazla göze batmadığı gibi mücadele gücümüz de artıyor. Bu yıl oğlakların aile içi ilişkileri de canlanacak. Kardeş veya kuzenleriniz evlenebilir ailenizdeki bebek doğumları yüzünüzü güldürebilir. 2021 yılı sağlık konularında size hızla iyileşme fırsatları sunacak. Uzun yıllardır zorlandığınız hastalıklarınızla alakalı uygun tedavi imkanları yakalayacaksınız. Yine de üreme organlarınızla alakalı sorunlarınızı göz ardı etmemelisiniz. Demet Hoşman

"Oğlaklar için kaçan fırsatlar tekrar önlerine gelecek" haberi, 02 Ocak 2021 tarihinde yazılmıştır. 02 Ocak 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Oğlaklar için kaçan fırsatlar tekrar önlerine gelecek haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Oğlaklar için kaçan fırsatlar tekrar önlerine gelecek 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 18 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Tele 1

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:09 Gürcistan Cumhurbaşkanı Zurabişvili, Rus Yasası’nı Veto Etti
  2. 22:04 Beşiktaş, 90+7. dakikada attığı golle 1 puan aldı
  3. 22:02 İkinci El Araç Piyasasında En Çok Tercih Edilen Markalar Belli Oldu!
  4. 21:56 Fatih Karagümrük bu defa küme düştü!
  5. 21:22 Beşiktaş puanı son anda kurtararak, başardı!
  6. 21:21 Sunumlarla küçüklere nasıl yemek yedirilir?
  7. 21:19 Ankara Emniyeti'nde yeni dönem başlıyor! Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltına alınmıştı!
  8. 21:19 En çok çalınan otomobiller ve nedenleri
  9. 21:16 Alışkanlıklarınız entelektüel olup olmadığınızı ortaya koyuyor!
  10. 21:13 Şarj cihazları kullanılmadığı zamanlarda fişte bırakılmamalı
  11. 21:10 İster yeyin ister buzluğa doldurun: İşte evde döner ekmeği yapımı
  12. 21:07 Whatsapp'ta çığır açacak yeni özellik duyuruldu!
  13. 21:06 En ucuz otomatik vitesli araçlar belirlendi!
  14. 21:06 Bakan Göktaş'tan başörtüsü ayrımcılığına tepki gecikmedi: "Bağnaz Zihniyet"
  15. 21:05 Kişilik testi: İlk fark ettiğiniz şey, sizi en iyi şekilde tanımlayan özellikleri belirliyor!
  16. 21:05 Faizsiz kredi imkanları: 30.000 TL sıfır faizli kredi sağlayan hangi bankalar var?
  17. 20:59 Akintola sahada olamayacak!!
  18. 20:30 Cem Yılmaz estetik furyasına katıldı!
  19. 20:19 Yapay zeka içerikleri o sosyal medya platformunda böyle işaretlenecek: Kullanıcılara uyarı gidecek
  20. 20:15 Emeklilere peş peşe müjde! SGK duyurdu: 6 ay boyunca ücretsiz hizmet verilecek!
Gündem Haberleri