Okan Bayülgen'den dikkat çeken açıklama: O programın ismini ben uydurdum

Okan Bayülgen'den dikkat çeken açıklama: O p... Bayülgen, 1998-2005 yılları arasında sunduğu Zaga isimli talkshow programıyla ilgili "Zaga programının ismini ben uydurdum. Çok talibi çıktı. Herkes "Zaga'yı ben getirdim Türkiye'ye" filan dedi. Böyle komiklikler oldu. Ben anlamsız bir isim bulmak istiyordum. Sonra Dada'yı yaptım." dedi.

Türkiye'nin en çok izlenen programları arasında olan, tv100'de yayınlanan, moderatörlüğünü Candaş Tolga Işık'ın yaptığı Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a bu hafta televizyon dünyasının en önemli isimlerinden Okan Bayülgen konuk oldu.

OKAN BAYÜLGEN'IN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKILDE:

En son belediye başkanlarıyla sen de ben de programlar yaptık. tv100 çok güzel yürüttü o programları. Demokratik bir şekilde yürüttü.

"SEÇİM SONUÇLARI SÜRPRİZ OLDU"

Işık'ın "Yerel seçim sonuçları sana sürpriz oldu mu?" sorusuna Bayülgen "Sürpriz oldu. Beklemiyordum. Tabii ki başkanlar gelirken onların yanındaki heyetler, danışmanları vs. kazanacağız, anketlerde çok iyi gidiyoruz diye geldiler. Ben de onlara inandım. Gazetecilik vasfım da yok. Çok saygı duyuyorum gazetecilere. Seçim zamanında seçmen olan, geri kalan zamanda vatandaş olarak o ülkede mutlu yaşamayı hak eden insanların, bu kadar siyasetle ilgilenmemesi gerektiğini düşünüyorum." cevabını verdi. Artık gençler "-İZM"lerle ilgilenmiyor. Artık İZM’lerin, teorisyenlerin yapılandırdığı bir dünya değil. Bir lider ona sempatik geliyor ve tamam diyor. Dijital, Türk yayıncılığı açısından hayırlı olmadı. Dünyada bir çeşitlenme bir demokrasi sağladı ama biz çok hızla geçtik.

"GÜNDÜZ KUŞAĞI PROGRAMLARINDA ŞİDDET VAR"

Evlenme, katili yakalama, yemek yapıp birbirini eleştirme. Gündüz kuşağı programlarının hepsinde şiddet var. Reklam veren de bu kadar şiddeti istiyor mu acaba? Biliyorsun televizyon ABD'lilerin. Bütün formatlar, yarışmalar, talk showlar, haber, gazetecilik formatına kadar yeni yeni filizlenmeye başlayan reklam ajanslarının sanayi ile birlikte ürettiği formatlardır. Dakikalarından nasıl yapılacağına kadar. Bazıları deterjan satmak için bazıları seyahat bileti yapmak için yapılmıştır.

"SOSYAL MEDYADAKİ İNSANA İNANIYOR"

Işık'ın "İnsanları götürüp 4-5 gün inzivaya kapatıyorlar, karanlık kulübede böyle duruyorsun. Biz yapsak birine bizi tutuklarlar." sorusuna Bayülgen "Benim bir dostum sosyal medyada sağlık önerileri veren bir kişinin zararını gördü. Doktorun verdiği ilaçları kullanmıyor, inanmıyor o sosyal medyadaki insana inanıyor. Beyin kanaması geçirdi. Bunlar iyi değil." cevabını verdi.

"AMERİKALILAR BAŞIMIZA SARDI"

Biz bir politik doğruculuk çağına girdik. Bunu Amerikalılar başımıza sardı. Toplumda sayıca az etnik olabilir, inanç ya da başka bir konuyla ilgili rahatsız edecek bir dili kullanmayacağız.

"PROGRAMIN İSMİNİ BEN UYDURDUM"

Zaga programının ismini ben uydurdum. Çok talibi çıktı. Herkes "Zaga'yı ben getirdim Türkiye'ye" filan dedi. Böyle komiklikler oldu. Ben anlamsız bir isim bulmak istiyordum. Sonra Dada'yı yaptım. Hatta kabarem var Dada Salon diye. Dada'nın bir geçmişi var. Dada, anti militarist, anti burjuva, anti kapitalist bir akımdır. Kabaremde öyle bir yer. Ben 1916'daki ilk Dada Manifestosu'nun yayınlanmasından sonra kurulan kabare salonlarında 'bu sanat zenginlerin evine geçti, halktan koptu' diyerek bu sanatla kafa bulan, anti sanat bir akım yapalım diyorlar. Bir mekan açarak parası olan olmayanla beraber eğlenebilsin şeklinde çalışıyorlar. Zaga ismini uydurdum.

"Okan Bayülgen'den dikkat çeken açıklama: O programın ismini ben uydurdum" haberi, 22 Mayıs 2024 tarihinde yazılmıştır. 22 Mayıs 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Okan Bayülgen'den dikkat çeken açıklama: O programın ismini ben uydurdum haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Okan Bayülgen'den dikkat çeken açıklama: O programın ismini ben uydurdum 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 16 Haziran 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:54 Datça'da evlerin arasında yangın paniği hakimdi
  2. 14:51 Ukrayna Barış Konferansı 2. gününde gerçekleşiyor
  3. 14:48 O İllerde Denize Girmek Yasaklandı!
  4. 14:48 Adana’da tam tamına 196 acemi kasap kendini kesti
  5. 14:43 Boğanın boynuzundan son anda kurtuldu. Son dakika!
  6. 14:40 Filenin Sultanları, Brezilya'ya mağlup oldu zirve kaybedildi
  7. 14:38 Fransa'nın eski cumhurbaşkanı Sarkozy: 'Erken seçim kararı büyük bir risk' dedi!
  8. 14:33 Atatürk Anıtı'na baltalı saldırı: 2 gözaltı var
  9. 14:29 Erzurum’da kaçan kurbanlık iki kişiyi yaraladı! Kaçan kurbanlık sonunda yakalandı!
  10. 14:24 Kayseri'de kurban kesmeye giderken kaza yaptı
  11. 14:10 Yatırımcılar çok şaşıracak! Altında dalgalanma sürüyor: İşte 16 Haziran altın tutarları
  12. 14:10 Bu yatırım araçlarına parasını yatıranlar kazandı
  13. 14:10 Erdoğan'dan Bahçeli'ye Bayram Telefonu Açtı
  14. 14:09 Demirtaş 'Bunu bin kere anlattım' sözleri ile tepki gösterdi
  15. 14:05 Avrupa Şampiyonası’nda 24 milli eskrimci yer alacak
  16. 14:05 Ünlü Oyuncudan İlk Buluşma İtirafı: Küvetimde Kaka Gördüm!
  17. 13:59 Kurban Bayramı’nda manzara değişmedi, ’firari kurbanlıklar’ sahillerine çok zor anlar yaşattı
  18. 13:54 Wanda Nara'nın Yatak Odası Pozu
  19. 13:39 Fatih Altaylı: Türkiye soyuluyor!
  20. 13:37 Oğlunu Öldüren Baba Jandarma Gelene Kadar Araçtan İnmedi
Magazin Haberleri