Okan Bayülgen’den dikkat çeken Erdoğan yorumu: Beni mekancı yaptılar

Okan Bayülgen’den dikkat çeken Erdoğan yorum... Armağan Çağlayan'ın sunduğu "Gör Beni" programına konuk olan Okan Bayülgen, 2.5 sene işsiz bırakıldığını ve bu süreçte 4 iş yeri sahibi olduğunu anlattı.

196Sekiz isimli Youtube kanalında, Armağan Çağlayan'ın sunduğu Gör Beni programına konuk olan Okan Bayülgen, Cumhurbaşkanı'na şikayet edildiğini ve 2.5 sene işsiz kaldığı söyledi.

Bayülgen programın ilgili kısmında şu ifadeleri kullandı:

"Beni Cumhurbaşkanı'na şikayet ettiler ve Cumhurbaşkanı da bir şeyler söyledi bunun üzerine. Ben bunun üzerine hiç kin gütmüyorum. Bu konu ile ilgili üzülmüyorum da. Hatta bana başka bir şey yaptırdı. Beni 2.5 sene işsiz bırakmaları; Fransa'da bankaya götürdüğüm vergisi ödenmiş paraları, o zaman iktidara yakın iş adamları milyarlarca dolar çıkartırken; oradaki 3 kuruş parayı kızımın okuması için orada belli bir meblağ tutuyordum. Onu getirdim ve burada iş sahibi oldum. Bodrum'da bir kulübüm, bir tane brasserie ve İstanbul'da gurur duyduğum bir kabare yatırımım var. Hakikaten ülkemize turistler de geldikleri zaman, "bu nasıl bir şey böyle bir yer mi var" diyorlar.

'BENİ MEKANCI YAPTILAR'

Dünyadaki hiç bir yerden kopya çekilmemiş. İyi mimar, iyi mühendis ile çalışıp 300 kişilik bir kabarem ve onun altında yine bir kulübüm var. 4 tane iş yeri sahibi oldum. Sırf onlar beni şikayet ettiler ve 2.5 sene kalmama neden oldular diye ben kendime her gün gidebileceğim bir iş yeri yaptım. Hiç ülkemle, ya da başka insanlara küsmedim, bozuşmadım. Başka bir yerde de yaşamayı düşünmedim. Çok mutluyum böyle olduğu için. Beni mekancı yaptılar. Ortağı olmayan bütün yatırımı kendi yapmış, bu işlerle uğraşan ve para kazanan biri haline geldim.

NE OLMUŞTU?

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nden Diriliş Ertuğrul dizisi ekibinden Cavit Çetin Güner, kendilerine teşekkür etme imkanı dahi verilmediği gerekçesiyle aldığı ödülü yere atmıştı. Programın sunucusu Okan Bayülgen, yaşanan kriz üzerine bir açıklama yapmıştı. Bunun üzerine dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ da sosyal medyada yayınladığı bir açıklama ile ödülü iade ettiklerini açıklamıştı. TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altın Kelebek ödül töreninde Okan Bayülgen ve Diriliş Ertuğrul dizisi ekibi arasında yaşananlara değinerek tepki göstermişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altın Kelebek Ödülleri’nde yaşanan Diriliş Ertuğrul krizine ilişkin, "Az önce Diriliş ekibine de söyledim. Onların o şekilde yorum yapmalarına hiç kafanıza takmayın. Siz milletin gönlünü kazandınız. Asıl ödül bu. 'Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş meğer' diyoruz ya. İşte mesele bu. Benim torunlarım bile bırakamıyorlar. Tamamını izlemek yetmiyor. Bir de özetini izliyorlar. Gönülleri fethetmiş bir dizi bu. Beyefendi izleyememiş. Fırsat bulursa izleyecekmiş. Kardeşlerim, başkaların bizi anlamasını ve hakkıyla anlatmasını beklemenin boş bir çaba olduğunu artık biz çok iyi biliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

"Okan Bayülgen’den dikkat çeken Erdoğan yorumu: Beni mekancı yaptılar" haberi, 13 Kasım 2020 tarihinde yazılmıştır. 13 Kasım 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Okan Bayülgen’den dikkat çeken Erdoğan yorumu: Beni mekancı yaptılar haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Okan Bayülgen’den dikkat çeken Erdoğan yorumu: Beni mekancı yaptılar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:39 Sosyal medyadan duyurdu: İYİ Parti'de üst düzey istifa
  2. 10:32 Mehmet Yakup Yılmaz: Erdoğan'ın MHP'yi yok sayabileceğini düşünmüyorum
  3. 10:25 Barış Terkoğlu yazdı: Uğur Dündar’ın babalık davası
  4. 10:22 İsmail Kartal: 5'te 5 yapabilirsek, hedefimize ulaşma şansımız olabilir
  5. 10:18 Hatay'da afetzedelerin sorunları büyüyor: Hava tozlu, konteynerler böcekli
  6. 09:51 ‘Yakışıklılığınızın dezavantajını Gupse Özay görüyordur’ sorusuna Barış Arduç'tan jet yanıt
  7. 09:47 11 Hükümet Konağı ihalesi yapıldı: Toplam bedeli 1 milyar 189 milyon
  8. 09:40 Karar yazarı Mustafa Karaalioğlu: Yeni anayasa bir vizyon ister fakat ortada bundan eser yok
  9. 09:34 ATV'nin sevilen dizisi için apar topar final kararı
  10. 09:30 Alman basını: Nico Hulkenberg Audi ile anlaştı, resmi açıklama yakın
  11. 09:24 Yeni anayasa için havuz kurulacak: Süreci Numan Kurtulmuş yönetecek
  12. 09:16 Pazarcık'ın yeni belediye başkanı anlattı: Son mesai saatinde 4.5 milyonluk fatura kesildi
  13. 09:13 Fatih Terim isyan etti: Böyle bir hakem masraf edip Fransa'dan mı getirilir
  14. 09:06 İstanbul boğazındaki ünlü mekanda tecavüz skandalı
  15. 09:00 Çorlu tren kazası davası bugün
  16. 08:50 AK Parti’den Bursa’da dev enkaz: Borç 20 milyar TL
  17. 08:45 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda seferler üç gün sonra normale döndü
  18. 08:40 Hyundai IONIQ 5, Türkiye'ye özel donanımıyla satışa sunuldu
  19. 08:35 Kiracısı Demet Akalın'ı çıldırttı: O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim
  20. 08:31 Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davası sonuçlandı
Yaşam Haberleri