Okan Buruk: "Cuma gününe kadar sol bek transferini sonlandırmak istiyoruz" dedi

Okan Buruk:

Okan Buruk: "Cuma gününe kadar sol bek trans... Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Trendyol 1. Lig ekibi Bandırmaspor'u 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında cuma gününe kadar sol bek transferini sonlandırmak istediklerini söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Trendyol 1. Lig ekibi Bandırmaspor'u 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin yıl dönümüne değinen Buruk, "Öncelikle bugün ülke olarak yaşadığımız en kötü felaketinden birinin 1. yıl dönümü ve depremde kaybettiğimiz insanlarımızı önce rahmetle anıyorum. Ailelerine sabır diliyorum. Yaşadıklarımızı bugün hala aynı şeyi yaşıyoruz. İnşallah bundan gerekli dersleri de çıkarmamız gerekiyoruz. Unutmadık, unutmamamız da gerekiyor. Miraç Kandili mübarek olsun" dedi.

Buruk, ayrıca sol bek transferini cuma gününe kadar sonlandırmak istediklerini belirtti. Galatasaray, Bandırmaspor'u 4-2 yenerek Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.

"HEDEFİMİZ KUPAYI KAZANMAK"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bandırmaspor'u 4-2 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Yoğun fikstürden geçtiklerini belirten Buruk, "Şubat ayında 8 maç oynayacağız. Bu anlamda çok faydalı oldu. Hepsi güzel, kazanmak güzel. İlk yarının sonunda 3-1 yaptık. İkinci yarıda ilk yarının altında oyun oynadık. Maçın sonunda 4-2'lik galibiyet. 3'ü kendi akademimizden 4 genç oyuncumuzu kullandık. Kendi içimizden genç oyuncuları sahada görmek benim için ayrı mutluluk. Hedefimiz kupayı kazanmak. Galatasaray müzesine tekrar bir kupa getirmek için Türkiye Kupası'nda aynı iddiayı sürdüreceğiz" dedi.

Ayrıca, yeni transfer Carlos Vinicius'un ilk maçını değerlendiren Buruk, "Carlos'un ilk maçı. Maçı bitirdi. Buraya hazır gelmişti. Takımı tanımaya ihtiyacı var. Bu bir süreç var. Golle başlaması güzel. Oyun içerisinde girdiği pozisyonlar oldu. Arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlar oldu" şeklinde konuştu.

"GENÇ FUTBOLCULARIN PERFORMANSINDAN MEMNUNUM"

Karşılaşmada süre alan genç futbolculardan memnun olduğunu ifade eden Buruk, "Genç oyuncularımız en zor dakikalarda sahada çok rahattılar. Hepsine güveniyorum. Fırsat olsa hepsini oynatabilsek. Çok geniş bir kadromuz var. Bu maçlar da bizim için şans oluyor. Onların performansından memnunum" açıklamasında bulundu.

"CUMA GÜNÜNE KADAR SOL BEK TRANSFERİNİ SONLANDIRMAK İSTİYORUZ"

Transferde cuma gününe kadar vakitleri olduğunu hatırlatan Okan Buruk, "Burada ilk düşüncemiz sol bek. Oradaki alternatifler üzerinde görüşmelerimiz sürüyor. Cumaya kadar sonlandırmak istiyoruz. Bu anlamda çalışıyoruz. Bu dönemde transfer yapmak kolay değil. Kendi açımızdan baktığımızda transferlerin günlerinde Sacha'nın ayrılması, Angelino'nun çok geç ayrılması orada bizim süremizi daralttı. Devre arasında transfer zor oluyor. En iyisini yapmaya çalıştık. Sağ bek ve forvet transferi yaptık. Sırada sol bek transferi var. Onu da bitirirsek bu şekilde kapatmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"ZİYECH'İN 3-4 HAFTA İÇİNDE DÖNEBİLECEĞİNİ BEKLİYORUZ"

Sakatlığı bulunan Faslı futbolcu Hakim Ziyech'in durumu için sarı-kırmızılıların teknik direktörü, "Onunla ilgili kulüp açıklama yaptı. Tam olarak süreyi söyleyemeyiz. Yavaş yavaş bakacağız. Çok uzun bir süre olacağını düşünmüyorum. 2-2.5 ay yazılıyor, öyle süre beklemiyoruz. 3-4 hafta içinde dönebileceğini bekliyoruz. Ayağına kemik ödemi var. Net bir zaman vermeyeyim ama 2-2.5 ay değil" diye konuştu.

Okan Buruk son olarak Portekizli futbolcu Sergio Oliveira için ise, "O da önümüzdeki hafta dönüyor. Son yapılan kontrolleri iyi geçti. Önümüzdeki hafta saha çalışmalarına başlayacak" dedi.

"Okan Buruk: "Cuma gününe kadar sol bek transferini sonlandırmak istiyoruz" dedi" haberi, 07 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 07 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Okan Buruk: "Cuma gününe kadar sol bek transferini sonlandırmak istiyoruz" dedi haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Okan Buruk: "Cuma gününe kadar sol bek transferini sonlandırmak istiyoruz" dedi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:02 İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
  2. 16:59 İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi
  3. 16:32 Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
  4. 16:29 Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
  5. 16:26 Ali Koç: "Fenerbahçe tüm isimlerden, kişilerden öndedir"
  6. 16:23 Vedat Işıkhan: "Temmuzda artış yapılmayacak"
  7. 15:51 Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
  8. 15:49 Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
  9. 15:47 MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
  10. 15:45 Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak
  11. 15:43 Toyota, 2023 yılında 10,1 milyonluk üretim hedefini yakalayamadığını açıkladı
  12. 15:29 Sertab Erener'in Değişimi Sosyal Medyada Gündem! "Ne Yaptın Kendine?"
  13. 15:28 Milli Emlak 400 Tarla ve Arsayı Satışa Çıkardı: Aylık Sigara Parasıyla Tarlanız Olabilir!
  14. 15:28 Dev Derbiye Saatler Kala Fenerbahçe'de Deprem! İsmail Kartal 3 Futbolcuyu Kadro Dışı Bıraktı!
  15. 15:28 Et ve Süt Ürünleri Uzun Ömürlü Olsun! Pratik Muhafaza Yöntemleri
  16. 15:27 En Yüksek Faiz! 100 Bin TL'ye Ne Kadar Kazanırsınız? Aylık Kazanç Hesaplaması!
  17. 15:27 CHP'den Önemli Adım: Asgari Ücrete Otomatik Enflasyon Oranında Artış Önerisi!
  18. 15:26 Evlilik Hayali Kabusa Dönüyor! Düğün Maliyeti 500 Bin Liraya Ulaştı!
  19. 15:26 Kalp Sağlığınızı Güvene Alın! Damar Tıkanıklığına Son Veren Mucizevi İçecek: Günde 2 Bardak Yeter
  20. 15:24 Volkswagen'den Çin'e özel elektrikli model
Spor Haberleri