Okan Buruk, disipline sevk edilmesine tepki gösterdi: "Hukuka aykırı"

Okan Buruk, disipline sevk edilmesine tepki gösterdi:

Okan Buruk, disipline sevk edilmesine tepki ... Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Letonya temsilcisi RFS ile deplasmanda oynayacakları maçı kazanarak yollarına 2'de 2 ile devam etmek istediklerini belirtti.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Letonya temsilcisi RFS ile deplasmanda oynayacakları maçı kazanarak yollarına 2'de 2 ile devam etmek istediklerini belirtti. Daugava Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Buruk, Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladıklarını ve bu başarıyı sürdürmek istediklerini ifade etti. Rakiplerine büyük saygı duyduklarını belirten Buruk, RFS'nin önemli oyunculara sahip güçlü bir takım olduğunu, taktiksel değişiklikler yaparak iyi savunma uyguladıklarını vurguladı. Son FCSB maçında kalabalık savunma ve baskı denemelerine dikkat çeken Buruk, maçı kazanarak yollarına devam etmeyi hedeflediklerini söyledi. Maçın zor geçeceğini dile getiren Buruk, sahaya en iyi kadro ile çıkmayı planladıklarını ve oyuncularına güven duyduğunu belirtti.

'YİNE ENTERESAN ŞEYLER OLMAYA BAŞLADI'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmesiyle ilgili de konuşan Okan Buruk, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Yine enteresan şeyler olmaya başladı. Hem benim hem de Batshuayi’yin PFDK’ya sevki çok enteresan. Saha kenarındaydım. Hakemle bir diyaloğum olsaydı bana kart gösterirdi. Gözlemci vardı. Dördüncü hakem vardı. Koridorda bir şey yok, dışarıda bir şey yok, saha içinde gördüğüm bir kart yok. Benim aldığım bilgi, daha pazar gününden itibaren Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli yöneticilerin bana ceza aldırmak için çaba sarf ettikleri ve bunun için federasyona gidip görüşmeler yaptıkları üzerineydi. Bu bilgiyi pazar günü almıştım. Tabii ki buna çok inanmadım. Dün baktığımızda böyle bir ceza sevki açıklandı. Bana enteresan geliyor.

Hakemi tehdit etmem için benim hakemle bir diyaloğun olması lazım. Hakemin karşımda olması lazım. Karşımda olmayan birini ben tehdit edemem. Basın kanalıyla tahdit etme gibi bir şey de olmadı. Bunların önü arkası olmayan kayıtlar. Hangi pozisyon için konuştuğunuz belli değil. Yanlış penaltı mı, doğru verilen penaltı için mi konuştunuz… Burada kendi kendine söylenmeniz bile artık bundan sonra Türkiye’de tüm takımlar ve teknik adamlar için bir ceza maddesi olarak ortaya çıkacaktır. Bundan sonra her konuşma potansiyel PFDK sevki olarak karşınıza çıkacak. Bunu demek istiyorlar. Hakemi tehdit etmem için onunla iletişimimin olması lazım. Hakemle iletişimimin olmadığı, beni duymadığı bir pozisyonda siz beni bu görüntü üstünden sevk edemezsiniz. Bu, hukuka aykırı.

Ben tabii ki TFF’ye güveniyorum. Oradaki kurulların işini en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Ne karar verirlerse ona da saygı duyuyorum. Benim ve takımım için en önemlisi tabii ki sahada olmam. Benim sahada olmamı istemeyenlere bu kararı aldırmak isteyenlere de bu kararla izin verilecekse benim ekibim var, futbolcularım var. Taraftarımız var. Her türlü bu işin arkasında olacağız. Hem benim hem Michy Batshuayi’nin sevki hiç yaşanmamış şeylerden biri. Bu başlıyorsa bunun devamının her oyuncu için gelmesi lazım. Bundan önce bu yapılmadı. Kamera görüntülerinde bire bir hakem tehdit edildi. Yüz yüzeyken yapılan tehditleri hatırlıyorsunuz. Gördük. Küfürleri, saldırmaları, adam dövmeleri, yandaş dövmeleri gördük. Bunların hiçbirinde bir şey yapılmadı. Kimse ceza almadı. Sadece bizim özelimizde bu yapılacaksa üzücü bir şey olacak."

"Okan Buruk, disipline sevk edilmesine tepki gösterdi: "Hukuka aykırı"" haberi, 03 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 03 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Okan Buruk, disipline sevk edilmesine tepki gösterdi: "Hukuka aykırı" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Okan Buruk, disipline sevk edilmesine tepki gösterdi: "Hukuka aykırı" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 03 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:14 'İmamoğlu'na siyasi yasak gelirse ne olacak?' Özel kritik soruya cevap verdi
  2. 03:58 İran İsrail gerilimi petrol fiyatlarını etkiledi
  3. 03:56 RTÜK Kızılcık Şerbeti ve Kızıl Goncalar dizilerini mi hedef almış durumda?
  4. 03:46 İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırıların sonuçları giderek daha da ağırlaşıyor
  5. 03:44 İmamoğlu İstanbul Üniversitesi'ne nasıl kabul edildiğini anlattı
  6. 03:37 Resmi Gazete'de yayımlanan yeni avukatlık asgari ücret tarifesi duyuruldu
  7. 03:36 Dev bankada ciddi kriz! Hesabına bakan sıfır bakiyeyle karşılaştı
  8. 03:30 NOW TV'de sürpriz bir ayrılık daha yaşandı! Dizi artık ekranlarda yer almayacak
  9. 03:26 Ünlü giyim markası konkordato başvurusunda bulundu! Şirkete 3 aylık süre tanındı
  10. 03:25 Sergen Yalçın'dan açıklama: "Galatasaray çok iyi bir oyuncu almış"
  11. 03:10 Okan Buruk, disipline sevk edilmesine tepki gösterdi: "Hukuka aykırı"
  12. 01:43 Süper Lig’de haftanın hakemleri belli oldu!
  13. 01:38 Nasrallah’ın damadı, İsrail’in hava saldırısında öldü!
  14. 01:35 Deha dizisinde kara paranın güzellik merkezlerinde nasıl aklandığı anlatıldı!
  15. 01:32 İmamoğlu'ndan diploma iddialarına yanıt!
  16. 01:27 Trump, İran'la savaşı savunurken beyin travması geçiren askerleri küçümsedi
  17. 01:24 Filipinler’de yanardağ patlaması!
  18. 01:21 Hande Doğandemir kaza geçirdi, hastanelik oldu
  19. 01:19 İmam Hatip Lisesi'nde skandal olay: Müdür yardımcısı 16 öğrenciyi taciz etti
  20. 01:15 Sinan Ateş'in annesi Bahçeli’ye ateş püskürdü. "70 yaşındayım hiç korkum yok"
Spor Haberleri