Okan Buruk'tan Serge Aurier için sakatlık açıklaması geldi!

Okan Buruk'tan Serge Aurier için sakatlık açıklaması geldi!

Okan Buruk'tan Serge Aurier için sakatlık aç... Okan Buruk'dan açıklama geldi! Serge Aurier için sakatlık konusunda uzun bir açıklama yapan teknik direktör maçı da değerlendirme fırsatı buldu! Sparta Prag maçı ardından açıklamalar peş peşe geldi!

 

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Sparta Prag'ı 3-2 mağlup etti; "Bildiğiniz gibi Aurier de milli takımdan geldi. 7 maç oynadı, son maçta sırt kasını çekti. Ne zaman geri döneceğini bilmiyoruz." dedi.

Galatasaray, Sparta'da Rams'ı konuk ediyor. Park Prag, UEFA Avrupa Ligi'nde eleme turunda karşı karşıya geliyor. Maç Galatasaray'ın 3-2 üstünlüğüyle sona erdi. Mauro Icardi, 90+1. dakikada attığı golle takımına galibiyeti getirdi.

1152034-1-t.jpg

MAÇIN TEKRARI 22 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 23:00'TE OYNANACAK!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu. Burukam'un açıklamaları şöyle:

"Henüz bir şey kazanmadık"
"10 kişiyle uzun süre oynadık. Öncelikle maç öncesi beklentimiz rakibe karşı özellikle hücumda etkili olmaktı. Kimi zaman öne çıkan, kimi zaman kendi sahasında bekleyen, şans verip alan bırakan bir rakipti. Aslında bunu maç boyunca da gördük. Aslında ilk yarıda çok fazla var, hadi bir tanesine karşı koyalım. Eğer son penaltıyı kaçırmış olsaydık, kazanma şansın olabilirdi. 1-0'dan sonra 2-0 ve 3-0 alma şansımız olacaktı; Ama çok etkili atak yapan bir takımdı."

"İkinci yarının başında boş topun ardından golü yedik. Daha sonra 10 oyuncumuz kaldığında bizim için oyun pek değişmedi. 11-10 civarında oynadık. 18. dakikada hücumda da etkili bir iş çıkardığımızı düşünüyorum ama savunmada rakipte hala geçiş fırsatları vardı, aslında maçın tamamında kazanmak istiyorduk. 10 yaşımıza geldiğimizde hamleleri tekrar yaptık. Maç sırasında pek çok diziliş değiştirdik.''

"Önemli bir takıma karşı önemli bir galibiyet aldık. Oyun olarak güçlü bir takıma karşı avantajımız vardı. Tabii henüz bir şey kazanamadık; ama önemli bir avantajımız var. Rakibi tanıyoruz. daha iyi . Bu ikinci maç için önemli. Üç rakibimiz cezalıydı. İnşallah bir sonraki maça hazırlanacağız. Artık yeniden lig maçlarını düşünmeye başladık.''

"Elimizden geleni yapmalıyız";
"Rakip sahasında, konsantrasyonda, mücadelede ve kalitede daha iyisini yapmalıyız. Yapabileceğimizi düşünüyorum. Dediğim gibi önümüzde çok zorlu bir maç var. En büyük sorunlarımızdan biri çok geniş bir benchimizin olmaması. Kaan bugün defans oyuncularından biriydi. Davis'i oraya götürdük. 3-4-3'lü bir rakiple karşılaştık. Zaten maçın başında buna yakın bir şey yapmıştık; Ancak daha sonra Barış'ı kırmızı kart nedeniyle çektik. Fazla hamleye gücümüz kalmadı. Abdülkerim'in uzun zamandan sonra ilk maçıydı bu; Ama daha önce hareketimiz daha iyiydi. Orada biraz daha fazla genişliğimiz var.''

"Aurier Afrika Kupası'ndan geldi. Ayrıca yedi maç üst üste oynadı. Son maçta onun arkasında bahis oynadı. Yener Hoca kontrolünü yaptı. Yener Hoca kendisinin de ikinci derece gerginlik yaşadığını söyledi. Ne zaman döneceğini bilmiyoruz. Dolayısıyla pozisyon sıkıntısı yaşadığımız yerler oldu."

"Hep gol atacağımızı düşünmüştüm; Ama bir yandan da şu tarz yerleri sağlayabildiğimizi de gördüm; çünkü çok ayrılmıştık. Abdülkerim uzun zamandan sonra ilk kez iki gün bizimle antrenman yaptı ve doğrudan maç oynadı. Taşımak zorunda kaldık. Belki oyunun gidişatına bağlı olarak oynayamazdık; Ama taşımak zorunda kaldık. Muslera'nın ayakta yaptığı kurtarış çok önemliydi.''

"Icardi'nin golünde 90. dakikada Barışand topu aldı, Carlosand savunmayı biraz daha çekti, Icardi'nin ceza sahası içindeki golü ve golü de muhteşemdi."

"Taraftarlarımız her zaman muhteşem bugün gerçekten takımın yanındaydılar. Bana çok iyi destek oldular. Elbette onlarla birlikte burada harika bir atmosfer yaratıyoruz. Çok yoğun bir programımız var. Toplantılar 40'a yaklaşıyor. Ekip bazen yoruluyor ama seyircimizle birleştiğimizde çok etkili oyunlar ortaya çıkarıyoruz..

"Okan Buruk'tan Serge Aurier için sakatlık açıklaması geldi!" haberi, 16 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 16 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Okan Buruk'tan Serge Aurier için sakatlık açıklaması geldi! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Okan Buruk'tan Serge Aurier için sakatlık açıklaması geldi! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:08 O Afrika ülkesinden Avrupa'ya akıl almaz tehdit!
  2. 04:06 Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
  3. 04:00 Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
  4. 03:59 İsrail'de aşırı sağcı bakanlardan Netanyahu'ya tehdit geldi
  5. 03:14 En tehlikeli 4 burç!
  6. 03:12 Trafik poliçe fiyatlarına asgari ücret ayarı!
  7. 03:00 Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
  8. 02:58 Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
  9. 02:56 Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
  10. 02:54 Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
  11. 02:52 50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
  12. 02:50 Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!
  13. 02:48 Ekmekler asla küf tutmayacak: Ekmek küflenmeden nasıl saklanır?
  14. 02:47 Bu hata çamaşır makinesinin ömrünü kısaltıyor: Çamaşır makinesi kullanırken bunu sakın yapmayın
  15. 02:31 Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
  16. 02:27 Müsavat Dervişoğlu'ndan mesaj geldi: Akeşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız
  17. 02:24 Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
  18. 02:21 Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
  19. 02:19 Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
  20. 02:18 Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
Spor Haberleri