OPPO ve League of Legends işbirliğini duyurdu

OPPO ve League of Legends işbirliğini duyurdu

OPPO ve League of Legends işbirliğini duyurdu 2020 Dünya Şampiyonası (S10) için League of Legends ile iş birliğini duyuran OPPO, bu birliktelik kapsamında turnuvaya özel ürünler piyasaya sürecek.

OPPO bugün, Riot Games ile yaptığı uzun süreli anlaşmanın bir parçası olarak League of Legends Dünya Şampiyonası 2020 (S10) ile iş birliğini duyurdu. Anlaşma dahilinde, OPPO Find X2 League of Legends Esports: World 2020 Sürümü ve OPPO Watch League of Legends Limited Edition gibi iş birliğine özel ürünler piyasaya sürülecek. Bu ortaklık kapsamında resmi bir şarkı ve bir müzik videosu da yayınlanacak.

oppo.jpg

Efsane Olun!

Bu yılın ortaklığının teması ‘Efsane Olun’ olarak belirlendi. League of Legends (LOL), benzersiz bir oyun ortamı sunarak dünyanın dört bir yanından birçok oyuncuya bir ‘efsanenin yolculuğunu’ deneyimleme fırsatı yaşatıyor. Oyuncular Nexuslarını korumak için gece gündüz saatlerce pratik yapıyor. Gerçek bir efsane olma yolunda ilerliyor. League of Legends’ın OPPO’ya ilham veren özelliği, oyunun ve oyuncularının tutkulu ve yenilikçi ruhu oldu.

İş birliğiyle ilgili olarak, OPPO Küresel Pazarlama Başkanı William Liu, şunları söyledi. “ LOL Esports’un akıllı telefonda ilk küresel iş ortağı olan OPPO, markayla yeniden iş birliği yapmayı ve kullanıcılarına özelleştirilmiş yüksek kaliteli ürünler sunmayı dört gözle bekliyor. Yalnızca bir e-spor simgesi olmakla kalmayan LOL, aynı zamanda OPPO’nun mükemmellik için çabalamak ve kullanıcıları için benzersiz deneyimler yaratmakla ilgili inandığı değerleri de paylaşıyor.”

Yüksek teknoloji desteği

Riot Games’in Global Esports Ortaklıkları ve İş Geliştirme Başkanı Naz Aletaha ise şu açıklamayı yaptı. “Hayranlarımıza LOL Esports’tan ilham alan yüksek teknolojiye sahip ürünler sunmak için OPPO ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.

Geçen yıl, OPPO ile küresel turnuvada ortaklık yapan ilk şirket biz olduk. OPPO’nun tasarıma ve yeniliğe olan tutkusunu takdir ediyoruz. Birlikte, dünya çapındaki hayranlarımıza daha fazla eğlence sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Tüketici merkezli bir marka olarak kullanıcılarını dinlemeyi ve onlarla iletişim kurmayı amaçlıyor. 2018’de Avrupa pazarının ilk adımı olan Find X’i Fransa’nın Louvre kentinde duyurmuştu.

Akıllı telefon, o zamanlar OPPO’nun en iyi tasarımının ve teknolojisinin bir yansımasıydı ve sektörün yenilikçi yönlerini ileri taşıyan bir cihaz olarak görülüyordu. İki yıl sonra OPPO, sektördeki en iyi ekranlardan birini taşıyan ve kaliteden ödün vermeyen Find X2’yi piyasaya sürdü. Keşfetmeyi asla bırakmayan OPPO, bu seriyle ve diğer akıllı cihazlarla kullanıcılarına daha zengin deneyimler yaşatmaya devam edecek.

"OPPO ve League of Legends işbirliğini duyurdu" haberi, 14 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 13 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan OPPO ve League of Legends işbirliğini duyurdu haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. OPPO ve League of Legends işbirliğini duyurdu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:14 Özel’den Dervişoğlu’na tebrik: "Kendisine hayırlı olsun diyoruz"
  2. 22:47 Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek
  3. 22:36 ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Suudi Arabistan'a gidecek
  4. 22:11 Meral Akşener: "Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ediyor, başarılar diliyorum"
  5. 22:07 Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'nu tebrik etti
  6. 22:01 Fenerbahçe, derbi galibiyetini taraftarıyla kutladı
  7. 21:58 Serdar Topraktepe: "Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı"
  8. 21:54 Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu oldu!
  9. 21:28 İbrahim Efe'nin düşüşü olay olmuştu: İstifa etti!
  10. 21:23 Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti’nin genel başkanı seçildi
  11. 20:07 Ferrari'nin son modeli, F167, birkaç gün içinde yollara çıkacak!
  12. 20:00 İslam Kalkınma Bankası, Türkiye'ye 120 milyon avro finansal destek sağlayacak
  13. 19:53 Ünlü ekonomist, gram altın için '3333' uyarısında bulundu!
  14. 19:37 Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!
  15. 18:55 Bakan Şimşek'in açıklaması altın piyasasını etkileyecek: İslam Memiş, "Ucuz altın geliyor" dedi
  16. 18:52 Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
  17. 18:42 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
  18. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  19. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  20. 17:55 Dev şirket 269.065.476 TL'lik sermaye artışı için adım attı
Teknoloji Haberleri