Ortalıkta Görünmüyor. Prenses Kate Nerede?

Ortalıkta Görünmüyor. Prenses Kate Nerede?

Ortalıkta Görünmüyor. Prenses Kate Nerede? Prenses Kate, ortalıkta görünmüyor! Prenses Kate'nin son durumu merak konusu oldu. Prenses Kate en son bir operasyon geçirmişti! Gözler kulaklar ondayken, çeşitli eleştiriler de ortaya çıktı. Prenses Kate Nerede?

Dünyanın gözleri ve kulakları Gazze trajedisini izliyor, haklı olarak da öyle. Artık ülkeyi savunmaktan halkı yok etmeye dönüşen İsrail faşizminin vahşeti aylardır gündemde. Gazze'de aralarında çocukların da bulunduğu öldürülen Filistinlilerin sayısı 30 bini aştı. Dolayısıyla yabancı bir gazetecinin İngiltere'deki Galler Prensesi Kate'in sağlığı hakkında konuşması riskli bir iştir. Medyamızda da yaygın olarak yer aldığı üzere bu konuyu konuşmamak mümkün değil.

İngiliz monarşisinin bireylerine olan ilgi, hemen hemen her kraliyet sisteminin gelişimini "küresel bir sorun" haline getiriyor. Bir süredir tüm dünya medyası Galler Prensesi Kate'in sağlık sorunlarına odaklanıyor. Zaten görmezden gelmek zor. Gelişme aynı zamanda İngiliz hükümetinin bu tür "krizleri" nasıl yöneteceğine dair ipuçları da veriyor. Kral Charles'ın hastalığının prensesin sağlığı konusunda şeffaf olmayışı, prenses hakkında hem eleştirilere hem de akıl almaz suçlamalara neden oldu.

814949-1-t.jpg

Önceden planlanmış bir mide ameliyatının ardından Prenses Kate'in işleri gizemle örtülmeye başladı. neredeyse Kral Charles'ın hastalığına ve Kraliçe Camilla ile diğer aile üyelerinin ziyaretine dair raporlar vardı. Bu nedenle Kate'in eşi Galler Prensi William'ın ziyarete yalnız gelmesi önemli görüldü.

Bu gelişme, sanal ortamın ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha ortaya çıkardı. Prensesin komadan, bozulan ruh sağlığına kadar binlerce mesaj internette paylaşıldı. İngiliz hükümetinin açıklık eksikliğinin buna yol açtığı yönünde de yaygın eleştiriler var.

Galler Prensesi, operasyondan önceki haftalarda kamuoyunun önünde görülmedi. Doğum gününün 9 Ocak'ta olması da gizemi daha da artırıyordu ancak resmi sosyal medya hesaplarında veya ana akım medyada herhangi bir doğum günü mesajı yoktu. Prenses, çocuklarının doğduklarında fotoğraflarını çekmeyi ve kamuoyuna çıkmayı sevdiği için bu gizlilik gerçekten dikkate değer.

Sağlığıyla ilgili komplo teorileri arasında en heyecan verici olanı, onun zihinsel sağlık sorunlarıyla mücadele etmesi. Bu iddia, özellikle hamilelik sırasında Hyperemesis gravidarum ile ilgili daha önceki hastalıkları nedeniyle ortaya atıldı. Hiperemezis gravidarum, şiddetli bulantı, kusma ve kilo kaybıyla karakterize bir gebelik komplikasyonudur. Ayrıca baygınlık hissedebilirsiniz. Belirtiler genellikle hamileliğin 20. haftasından sonra kaybolsa da hamilelik boyunca devam edebilir. İddia doğruysa prenses bu süreci atlamamış demektir.

Bazıları kocası Prens William ile yaşadığı sorunların onun ortadan kaybolmasına yol açtığını söylüyor. Prensin karısını aldattığı medyada yayınlandı. Ayrıca prensin şiddete eğilimli olduğu yönündeki ifade de artık bir ifade olmaktan çıkmış bir gerçektir. Kardeşi Prens Harry, Spare adlı kitabında kardeşi tarafından fiziksel saldırıya uğradığını iddia etti. Bazıları bundan Prens William'ın da karısına şiddet uygulamış olabileceği sonucuna varıyor. Bu, bir kadının prenses de olsa erkek şiddetinden kaçamayacağı anlamına geliyor. Spekülasyonlar, Prens William'ın Yunanistan Kralı Konstantin için Windsor Kalesi'nde düzenlenen cenaze töreninden "kişisel bir meseleyi" öne sürerek aniden ayrılmasıyla alevlendi.

"Kriz"in kötü yönetimine bir örnek, Kensington'da çift ​​yaşıyor. İki aylık bir aradan sonra saray, Kate Middleton'un üç çocuğuyla birlikte çekilmiş ve kocası Prens William'ın Anneler Günü'nde çekildiğini söylediği resmi bir fotoğrafını yayınlayarak onun yokluğuna ilişkin spekülasyonları ortadan kaldırmaya çalıştı. Kate'in resme sonradan eklendiği söylendi. Belki de bu yüzden AFP, Getty, Associated Press ve Reuters gibi büyük haber ajansları görseli kaldırdı. Gelişme hakkında yorum yapan Prenses Kate şunları söyledi: "Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de zaman zaman kurgu denemeleri yapıyorum." Bunu şu sözlerle kabul etti: "Dün paylaştığım aile fotoğrafının yarattığı kafa karışıklığından dolayı özür dilemek istedim.

Dünya, Britanyalıların çoğunun kraliyet vatandaşlığıyla ilgili tüm gelişmeleri takdir ettiğini ve bunun hayatlarının gerekli bir parçası olduğunu biliyor. . Bu nedenle İngiliz gazetelerindeki bazı manşetler Gazze değil, zamanın prensesiydi. Kate zaten orada.

Sıradan İngilizler için monarşi "barış ve düzen" anlamına geliyor. Britanyalıların çoğu, üyelerinden yaşadıkları sorunların zayıflığa neden olacağından korkuyor Kraliyet ailesinde Onlar için magazin gibi görünen bazı olaylar, İngilizlerin değer ihlallerini temsil ediyor.Son olarak monarşi, "sağlık" anlamına geliyor. Hasta bir kral ve hasta bir prenses monarşinin gücünü zayıflatır.

Bu nedenle insanlar kendilerinden çok monarşi üyelerinin sorunları hakkında endişelenirler.

Monarşiler, insanlara "kendilerini" unutturan rejimlerdir. baş ağrısı". "..".

"Ortalıkta Görünmüyor. Prenses Kate Nerede?" haberi, 17 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 17 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Ortalıkta Görünmüyor. Prenses Kate Nerede? haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ortalıkta Görünmüyor. Prenses Kate Nerede? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:12 Apple yeni iPad cihazları duyuracak: tarihler belirlendi
  2. 15:10 ABD istihbaratı açıkladı: Navalni'yi öldüren emri Putin vermedi
  3. 15:09 Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda başkanlık seçimi günü geldi
  4. 15:06 Audi e-tron GT yenilecek: Ön gösterim yapıldı
  5. 15:02 İnci Taneleri'ne sürpriz transfer gerçekleşti: Usta oyuncu kadroya dahil oldu
  6. 15:00 Galatasaray'da Dursun Özbek başkanlığa yeniden aday açıklaması
  7. 14:58 Yargı ekibi finali seyircisiyle izleyeceğini açıkladı
  8. 14:57 Merkez Bankası genel kurulu her yıl nisan ayında toplanacağını belirtti
  9. 14:55 Galatasaray'dan önemli galibiyet geldi
  10. 14:53 Trump'ın sus payı davasında dikkat çeken itiraf geldi: O haberi yayımlasaydım başkan olamazdı
  11. 14:48 Zamlar katlanacak: Kafe ve restoranlarda KDV ikişer puan arttı
  12. 14:44 Özel Erdoğan’la yapacağı görüşmeyi açıkladı: ‘Siyasette, münakaşa ile müzakere birlikte yürür'
  13. 14:41 Blinken'den yaptırım tehdidi geldi: Çin ABD seçimlerini etkilemeye çalışıyor
  14. 14:38 Turistlerin kapkaç olaylarına en çok maruz kaldığı ülkeler: Türkiye sıralamada üst basamaklarda
  15. 14:33 Büyük otomobil markası iflas bayrağını kaldırıyor! Satış için görüşmeler başladı
  16. 14:25 Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
  17. 14:19 Tesla, ekonomik zorluklara rağmen cesur bir adım attı! Türkiye'de o modele büyük indirim
  18. 14:19 Ali Yerlikaya 500 milyon liralık vurgunu duyurdu: 48 kişi gözaltına alındı
  19. 14:16 Japonya, Fuji Dağı'ndaki turist sorununa çözüm arıyor: Fotoğraf noktalarına bariyer çekilecek
  20. 14:11 Özgür Özel, 1.5 milyar borçla devralınan Yunusemre Belediyesi'nde
Gündem Haberleri