Özcan Deniz'e tokat atan Feyza Aktan'dan dikkat çeken açıklama

Özcan Deniz'e tokat atan Feyza Aktan'dan dik... Feyza Aktan ve Özcan Deniz arasındaki kavgadan yeni detaylar ortaya çıktı. Feyza Aktan olayın perde arkasını canlı yayında anlattı.

Özcan Deniz ile Feyza Aktan 2018 yılında nikah masasına oturmuş, 2019 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı. İkili arasındaki velayet davasının duruşması geçtiğimiz hafta yapıldı. Aynı gün Feyza Aktan'ın Özcan Deniz'i darp ettiği görüntüler ortaya çıktı. Eski eşine saldırmakla suçlanan Feyza Aktan Tv8'de yayınlanan '2.Sayfa' programına telefonla bağlandı.

Aktan, olayın perde arkasını canlı yayında anlattı. Feyza Aktan açıklamasında "Bu olayın 2 gün öncesi var. Planlanmış bir olay. Biliyorsunuz benim altımdan arabayı aldılar. Kuzey'i okula Özcan'ın şoförü getirip götürüyordu. Bir gün öncesi şoför bana mesaj attı. "Ben hastayım yarın Kuzey'i alamayacağım" şeklinde. "Okey, Özcan ile hallederiz" dedim. "Özcan Bey de alamayacak" dedi. Sabah aradım açmadı, mesaj attım dönmedi. Ben çocuğu okula taksi ile götürdüm. Gün içinde sürekli olarak yarını organize etmeye çalıştım. Babayla kontak kuramadığım için, ben yine şoför ile görüştüm. Şoför bana "Ben bir süre onu okula götüremeyeğim. Bana böyle talimat geldi. Lüften Özcan Bey ile irtibat kurun" dedi. Özcan'a "Lütfen kişisel hırslarını bu konudan uzak tutalım. Biliyorsun ki taksi bulmak çok zor. Takside bebek koltuğu olmadığı için ben bunu uzun vadede kullanamam" şeklinde mesajlar attım" dedi.

Kavganın devamında yaşananları ise Aktan şöyle anlattı:

ŞOV DEVAM ETTİ

Olay sabahı saat 09.00'da okul başlıyor. 10.00'da da Özcan'ın görüş saati başladı. Gelen olmadı. Bu izlediğiniz görüntü sabahın 10.00'unda. Kapıyı açtım. Ses tonu yüksek, bağırmaya başladı. "Oğlumun önlüklerini neden giydirmedin, neden çocuğun üstünde formaları yok" dedi. Ben de gülerek "Saatin farkında mısın, hemen giydirip veriyorum" dedim. Aynı şekilde bağırmaya devam etti. O gün o kadar gözü dönmüş bir şekilde geldi ki, çünkü velayet davamız yaklaştı ve ellerinde bir görüntü olmak zorundaydı. Ben bunu yaparken çocuğun kapıya çıktığını fark ettiğim anda, kapıya yöneldim ve Kuzey'i içeri yolladım.

Şov devam etti. 'Vurma' diye bir yüklendi. Sonra yengeyi aradım. "Kuzey'i Özcan'a verir misin?" dedim. Özcan çıktı dedi. Özcan'a mesaj attım "Çocuğu gel al, başıma yeni bir oyun sarma" dedim. Cevap yok. 1-2 saat sonra polis beni aradı. "Özcan Bey'e ve çocuğunuza şiddet uyguladığınız için hakkınızda şikayet var" dediler. Polis arabası ile hastaneye gittik. Çocuk muayene edildi. Dönüş yolunda kucağımda uyudu. Özcan'a "çocuğu sana bırakacağım" dedim. İnatla beni kendi evime yönlendirdi. "Siz eve geçin, ben alacağım" dedi. Tekrar bir şeyin peşinde olduğunu anladım.

KAMERALARI ÖZCAN DENİZ YERLEŞTİRMİŞ!

Avukatım "Karakola dönelim, çocuğu orada alsın" dedi. 1 saat bekledim gelen giden yok. Yukarı çıktım ifade vermeye... Kuzey'i bahçede teyzesinin yanında bıraktım. Yanlarında Özcan'ın abisi de vardı. O sırada içeri polisler girdi. Beni tutuklamaya geldiler sandım. "Çocuğu babasına vermemişsiniz, acilen çocuğu babaya teslim etmeniz gerekiyor" dediler. Gönderdiğim mesajları gösterdim. Çocuğu babasına vermeye çalışan benim çünkü... Akşam 20.30'a kadar karakoldaydım. Bunlar 15 Eylül'e ait görüntüler ama velayet duruşmasının yapıldığı saatte servis edildi. Bu kameralar Özcan'ın evimin önüne yerleştirdiği kameranın görüntüleri. 7x24 bizi izliyor. Ben bunların başıma geleceğini biliyordum. O kameraların orada olduğunu bile bile ben bu olayı yaşadım. Hırsımla, öfkemle o tokadı attım. Bugün de olsa o tokatı atarım. Annesi olarak, Kuzey'i korumak adına o tokat hep yapacağım bir şey. Bir daha Kuzey'in psikolojisini etkileyecek bir tavırla karşılaşırsam aynı şeyi yaparım.

Fayza Aktan görüntülerin kesildiğini de ifade ederek "Olayın 2 dakika önceki kısmı var. Kesilen kısım. Onlar yayınlansa bugün bunları anlatmak zorunda kalmazdım. Videonun tamamı yayınlansaydı Özcan Deniz'in yaptıkları da görülürdü. Planlanan, hazırlanan bir günün sonucuydu. Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil" dedi.

"Özcan Deniz'e tokat atan Feyza Aktan'dan dikkat çeken açıklama" haberi, 25 Ekim 2021 tarihinde yazılmıştır. 25 Ekim 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Özcan Deniz'e tokat atan Feyza Aktan'dan dikkat çeken açıklama haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Özcan Deniz'e tokat atan Feyza Aktan'dan dikkat çeken açıklama 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  2. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  3. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  4. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  5. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  6. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  7. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  8. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  9. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  10. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  11. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  12. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  13. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  14. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  15. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  16. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  17. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  18. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  19. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  20. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
Magazin Haberleri