Özel: "İzmir’de büyük bir dönüşümü hep beraber başlatıyoruz”

Özel:

Özel: "İzmir’de büyük bir dönüşümü hep berab... Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı halk buluşmasında, "İzmir'in taleplerine bakıyoruz ve ona göre İzmir'de büyük bir değişimi, büyük bir dönüşümü hep birlikte başlatıyoruz" sözlerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "İzmir'in taleplerine bakıyoruz ve ona göre İzmir'de büyük bir değişimi, büyük bir dönüşümü hep birlikte başlatıyoruz" sözlerini söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Bayraklı'da halk buluşmasına katıldı. CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal da ona eşlik etti.

Deprem Anıtı Meydanı'nda Bayraklılı vatandaşlara hitap eden Özel, "Birileri diyor ki efendim Cumhuriyet Halk Partisi acaba İzmir'i çantada keklik mi sanıyor? Acaba Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'i dinlemiyor mu? Vallahi biz İzmir'i dinliyoruz, okuyoruz, anketler yaptırıyoruz, taleplerine bakıyoruz ve ona göre İzmir'de büyük bir değişimi, büyük bir dönüşümü hep birlikte başlatıyoruz. Geçmiş dönemlerde partimize hizmet eden tüm belediye başkanlarımız çok kıymetli. Ancak İzmir'in en önemli talebi büyük bir değişim, büyük bir dönüşümden yana. Bu değişim ve dönüşümün İzmir'de iki önemli aksı var. Bunlardan bir tanesi kadınlar. Bugüne kadar Atatürk'ün kurduğu bu Cumhuriyet'in, kurtuluş mücadelesinin ilk kurşununun sıkıldığı ve düşmanın en nihayetinde denize döküldüğü bu kentte Atatürk, bütün dünyadan Avrupa'nın gelişmiş ülkelerinden yıllar yıllar önce kadına seçme seçilme hakkı vermişken, Cumhuriyet'in yüzüncü yılında bir kadın devriminin zamanı gelmişti. Bugüne kadar partimizde toplam 6 kadın belediye başkanımız vardı. Bugün hepsi seçilecek yerden. İzmir'in en büyük 5 ilçesinden üçünde ve toplam 30 ilçeden 9'unda kadın adaylarımız var. Atatürk'ün kızlarını Atatürk'ün kentine emanet ediyorum" sözlerini söyledi.

2020 yılında yaşanmış olan İzmir depremiyle ilgili de konuşan Özel, "117 canımızı kaybettik. Bu enkazların başında gözyaşı döktük. Şimdi bu 2 arkadaşımızın temel görevi depremde oluşan mağduriyetlerin giderilmesi için tüm işlerin takipçisi olacaklar. Hangi yetkilerini kullanmaları gerekiyorsa kullanacaklar. Bir daha aynı gözyaşını yaşamamak için ikisine de çok inanıyorum," ifadelerini kullandı.

"Özel: "İzmir’de büyük bir dönüşümü hep beraber başlatıyoruz”" haberi, 12 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 12 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Özel: "İzmir’de büyük bir dönüşümü hep beraber başlatıyoruz” haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Özel: "İzmir’de büyük bir dönüşümü hep beraber başlatıyoruz” 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:24 4 askeri görmek herkesin harcı, 5. askeri bulmak ise üstün zeka ister: Sadece 9 saniyeniz var
  2. 10:20 Sevgililerin tartışması kanlı bitti! Kadın, erkeği bıçaklayarak öldürdü
  3. 09:59 Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu: AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
  4. 09:52 Türkiye kişi başı gelirde alt ligde
  5. 09:48 Mersin'de 450 milyonluk yasa dışı bahis operasyonu
  6. 09:38 Canlı yayında gözaltı: Kızlarını 100 bin TL'ye sattılar
  7. 09:31 Dev banka iflas etti, kapatıldı: İflasın maliyetini 667 milyon dolar
  8. 09:25 Euroleague'in deneyimli hakemi hırsızlık yaparken yakalandı
  9. 09:21 İYİ Parti'de kurultay günü: Salona seyirci alınmıyor
  10. 09:15 Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak: Özgür Özel açıkladı
  11. 08:57 Hastaneye 5 yıl boyunca fazla fatura kesmişler
  12. 08:54 MEB’in hazırladığı yeni müfredatta “Atatürk ve Cumhuriyet” seyreltildi
  13. 08:47 Bursa'da üretilecek: Yeni Renault Duster tanıtıldı
  14. 08:42 Şevket Çoruh güzel haberi fotoğrafla duyurdu
  15. 08:36 Gonca Vuslateri anne oldu: Bakın kızına hangi ismi verdi
  16. 08:29 Mahmut Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı
  17. 08:26 Real Madrid, Arda Güler'in golü ile kazandı
  18. 08:22 Bakan Yerlikaya duyurdu: 321 zehir taciri yakalandı
  19. 08:17 Kızılcık Şerbeti'nde Eylem Tok mesajı: Oğlunuzu nefret objesi haline getirdiniz
  20. 08:11 Murat Ağırel yazdı: AK Parti’den CHP’ye geçen belediyede seçim gecesi yaşananlar
Politika Haberleri