Özel, Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu için halka seslendi: "Yüzünüzü güldürecek ikiliye oy istiyoruz"

Özel, Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu için halka seslendi:

Özel, Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu için halka ... CHP lideri Özel, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Ankara Bağlıca’da konuştu. Ankaralılardan oy isteyen başkanlar, "Biz 31 Mart seçimlerinde bundan sonra Etimesgut’un yüzünü güldürecek, uyumla çalışacak bir ikiliye oy istiyoruz, sözlerini söyledi.

Bugün Ankara'nın Etimesgut ilçesinde gerçekleşen Bağlıca halk buluşmasına, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu katıldı. Etimesgutlu seçmenlerden Yavaş ve Beşikçioğlu için oy isteyen Özel, belediyelerde güçlü olmaları gerektiğini vurguladı.

'İLÇE BELEDİYESİNDE VE BELEDİYE MECLİSİNDE DE ÇOK GÜÇLÜ OLMALIYIZ'

Özel, Ankara'nın kendileri için son derece kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Büyük bir heyecan var. 31 Mart yaklaşıyor. Yoğun bir program içindeyiz. Bu seçim her yerde çok önemli. Ancak Ankara’daki önemi bambaşka. Etimesgut, 5 yıl önce Mansur Başkan’a verdiği oyu sonuna kadar helal ediyor. Çünkü Mansur Başkan parti ayırmadan, hiçbir ayrımcılık yapmadan, yoksulun, hiçbir ayrımcılık yapmadan esnafın, hiçbir ayrımcılık yapmadan emeklinin, hiçbir ayrımcılık yapmadan işsizin koluna giren, ona destek veren, arkasında duran, halkçı bir belediyecilikle tüm Ankara’nın gönlünü fethetti, kendisini yürekten tebrik ediyoruz. Mansur Başkanı ben Ankara’da anlatmıyorum, Türkiye’nin dört bir yanından, Ege’de, İç Anadolu, Karadeniz, Trakya’da Mansur Başkanı anlatıyorum. Pandemide yaptıklarını, nasıl gönülleri fethettiğini, her yerde söylediğimizi burada yeniden etmeme gerek var. Mansur Başkan 31 Mart seçiminde Türkiye rekoru kıracak, Türkiye rekoru. Ama yalnız Mansur Başkan’ın seçilmesi yetmiyor. Çünkü çok şey yapmak istiyor fakat büyükşehir belediye meclisinde çoğunluk olmayınca elini, kolunu bağlıyorlar. Büyük mücadele ediyor, mazeret bilip de hizmet edemiyorum, ne yapayım demiyor. Ama bu kadar işi belediye meclis çoğunluğu yokken yapan Mansur Başkan belediye meclis çoğunluğunu aldığında destan yazacak, destan. Bunun için çok önemli bir işimiz var. Sadece büyükşehir belediyesinde değil, ilçe belediyesinde ve belediye meclisinde çok kuvvetli olmamız lazım. Güçlü olmak için ne lazım? Güçlü bir aday lazım.

1-009.jpg

'BÜTÜN DEMOKRATLAR ERDAL BAŞKAN İÇİN 31 MART’I BEKLİYOR'

Geçmişi ile kuvvetli, halkın bildiği, tertemiz, çalışkan, enerjik, her yaştan gençlerin sevgilisi, hepimizin sevgilisi Erdal Beşikçioğlu burada. Erdal Başkanı sevmeyen yok. Bir tek sorunumuz var. Anket yapıyoruz, ankette önde çıkıyor fakat anketörler diyor ki yahu çok daha yukarıda çıkacak fakat soruyoruz, kime oy vereceksin diye. İsimler bitiyor, teyze diyormuş ki ben valiye vereceğim diyormuş. Ya da gençler diyormuş ki ben Behzat abiye vereceğim, bunların hiçbirine vermeyeceğim. Şimdi hepimizin bir görevi var. Erdal Beşikçioğlu’nu gençler, yaşlılar, her yaştan gençler. Toplumun tüm kesimleri çok seviyor ama onun adını herkese ezberletmek hepimizin görevi. Erdal Beşikçioğlu’nu şu şekilde söyleyeyim. O polis akademisinden mezun komiser değil beşikten komiser. Beşikçioğlu’nu hatırlasınlar oy versinler. O da Etimesgut’ta çok önemli işler yapacak. Onu sevmeyen yok. Toplumun tüm kesimleri seviyor. Geçmişte Güneydoğu’da, bölgede çok önemli görevler yapmış, toplumun tüm kesimleri seviyor, Güneydoğu’dan buraya gelmiş Kürt yurttaşlarımız o dönemlerde yaptığı hizmetlerden dolayı seviyorlar. Sosyal demokratlar seviyor. Milliyetçi demokratlar seviyor. Muhafazakar demokratlar seviyor. Ankara’nın, Etimesgut’un tüm demokratları Erdal Başkan diye 31 Mart’ı sabırsızlıkla bekliyor.

'GÖZÜ GÜNEŞ GİBİ PARLAYAN İYİ İNSANLARDAN OY İSTİYORUZ'

Etimesgut’u geride bıraktılar, mahzun bıraktılar. Yolun bir tarafı gelişmiş, bir tarafı mahzun. Herkes Çankaya’ya gidiyor hafta sonunda, gezmeye, eğlenmeye. O taraf canlı, bu taraf zayıf kalıyor. Aradaki fark buraya belediyeciliği bilen, yönetim kabiliyeti yüksek, kendisi enerjik. Buraya üniversite öğrencilerinin çekim merkezi haline getirecek yatırımları, yurtları yapacak. Kreşler yapacak. Gençleri buraya toplayacak, Etimesgut’u cıvıl cıvıl, kıpır kıpır bir ilçe ve burayı bir albeni merkezi haline getirecek bir yönetim anlayışına gereksinim var. O anlayış da Erdal Başkan’da var, en büyük destekçisi Mansur Başkan’da var. 31 Mart seçimlerinde biz iyi yönetime oy istiyoruz. İyi insanlara oy istiyoruz. Biz 31 Mart seçimlerinde bundan sonra Etimesgut’un yüzünü güldürecek, uyumla çalışacak bir ikiliye oy istiyoruz. Bundan sonraki dönemde artık hem Bağlıca, hem Etimesgut’ta bir ezber bozulsun istiyoruz. Bunun için elbet sosyal demokratlardan oy istiyoruz. Muhafazakar demokratlardan, milliyetçi demokratlardan, yakasında güneş olan ya da yakasında olmasa gözü güneş gibi parlayan iyi insanlardan oy istiyoruz.

1-008.jpg

'AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK'

Biz Etimesgut’ta Türkiye ittifakından oy istiyoruz. Türkiye ittifakı, Cumhur İttifakı’nın yani korkutan, tehdit eden, şantaj yapan, korku ittifakı Cumhur İttifakı’nın aksine, iyi insanların, güzel insanların, yüreğinde vatan, Atatürk sevgisi olan insanların, çıkar ardında koşanların değil vatanın çıkarını kendi çıkarının önüne koyanların, birilerine arsaları peşkeş çekmek yerine Ankaralının hizmetine sunanların iktidarı artık gelsin istiyoruz. Bundan sonraki süreçte biz Türkiye ittifakı olarak renklerimizi ay yıldızlı al bayraktan alıyoruz. Türkiye ittifakının renkleri kırmızı ile beyazdır. Kırmızı- beyaz, en büyük Türkiye. Çünkü milli takım gol attığında kim seviniyorsa Türkiye ittifakındadır. Filenin sultanları şampiyon olduğunda İstiklal Marşı okunurken kızlarımızla birlikte kim ağlıyorsa, Türkiye ittifakındadır. Ayrımız, gayrımız yok. Bu ülkenin birliğinden, bütünlüğünden yana olan, içinde insan sevgisi olan, vatan sevgisi olan, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulmak için gün sayan, yeter artık diyen, biraz da halkın sesi duyulsun diyen, artık rantçı belediyecilik yerine halkçı belediyeciliğin sırası geldi diyen tüm Bağlıcalılardan, tüm Etimesgutlulardan her iki adayımıza da sahip çıkmalarını bekliyoruz."

"Özel, Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu için halka seslendi: "Yüzünüzü güldürecek ikiliye oy istiyoruz"" haberi, 09 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 09 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Özel, Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu için halka seslendi: "Yüzünüzü güldürecek ikiliye oy istiyoruz" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Özel, Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu için halka seslendi: "Yüzünüzü güldürecek ikiliye oy istiyoruz" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
(1) Yorum
SON HABERLER
  1. 21:05 Zorlu Ama Değerli: Akrep, Kova ve Oğlak Burçlarının Potansiyeli
  2. 21:02 Evde Profesyonel Dokunuşlar: Hazır Yufkadan Lezzetli Böreklerin Sırları!
  3. 20:58 Mercimek Suyu: Çöpe Dökmeyin, Lezzet ve Besin Değeri Katın!
  4. 20:54 Sağlıklı ve Lezzetli: Mercimek Peyniri Tarifi!
  5. 20:50 Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Bursaspor-Vanspor FK Maçını Seyircisiz Oynanması Kararını Aldı
  6. 20:44 Erdoğan-Özel Görüşmesinin Gözden Kaçmayan Detayları!
  7. 20:44 İtalya, İspanya, Almanya Türklere Ziyareti Kapatırken O Ülke Anında Vize Veriyor!
  8. 20:38 Ak Parti'den ilk açıklama geldi! Erdoğan yakında CHP'yi ziyaret edecek!
  9. 20:22 Gazze'deki Yeniden İnşa: UNDP'nin Uyarısı ve Al Dardari'nin Değerlendirmesi
  10. 20:19 Trabzon'dan Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne Direkt Uçuşlar Başlıyor!
  11. 20:15 Mourinho Takım Arayışında: İyi Antrenman Tesisleri Öncelikli!
  12. 20:12 İsrail'den BM Genel Sekreteri'ne Sert Tepki: Gazze'deki Toplu Mezarlar Açıklamasını Reddediyor
  13. 20:06 Sırbistan'da Yeni Bir Hükümet Kuruldu!
  14. 20:05 Beşiktaş, Çaykur Rizespor Maçı Öncesi Son Hazırlıklarını Tamamladı
  15. 20:02 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Mali Genel Kurulu Hakkında Açıklama Yapacak
  16. 20:00 FETÖ'ye Kapsamlı Darbe: Türkiye Genelinde KISKAÇ-14 Operasyonlarında 36 Şüpheli Yakalandı
  17. 19:59 Ünlü Müzisyenin EYT Açıklaması Tartışma Yarattı: 30 Yılda Emekli Oldum ve Maaşımı Alıyorum!
  18. 19:57 BIST 100 Yükselişte: Bankacılık ve Holding Endeksleri Karşıt Yönde
  19. 19:54 Chery, Avrupa'daki İlk Üretim Tesisi İçin İspanya'yı Tercih Ediyor
  20. 19:52 "Yavru Köpeği Yediler" İddiası! Onlarcası Bir Arada Görüntülendi!
Politika Haberleri