Para Sayma Görüntüleri Tartışması: Can Poyraz Yalnız Olduğunu Açıkladı

Para Sayma Görüntüleri Tartışması: Can Poyraz Yalnız Olduğunu Açıkladı

Para Sayma Görüntüleri Tartışması: Can Poyra... Eski CHP İstanbul İl Başkanlığı Basın Danışmanı Can Poyraz, İl Başkanı Özgür Çelik’in “para sayma görüntüleri” hakkındaki açıklamalarına tepki gösterdi. Poyraz, Çelik’in kendisiyle temasa geçmediğini ve davada yalnız olduğunu belirtti.

CAN POYRAZ'DAN TEPKİ

Eski CHP İstanbul İl Başkanlığı Basın Danışmanı Can Poyraz, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in "para sayma görüntüleri" ile ilgili yaptığı açıklamalara sert bir tepki gösterdi. Poyraz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Çelik’in bu süreçte kendisiyle iletişime geçmediğini ve bu durumun kendisini yalnız bıraktığını ifade etti. Poyraz, "Kendisi ilçe başkanı olduğu dönemde belli aralıklarla beni arayan Çelik, bu görüntüler servis edildikten sonra geçmiş olsun telefonu bile açmamıştır" dedi.

ÖZGÜR ÇELİK'İN AÇIKLAMALARI

Özgür Çelik, Gerçek Gündem’deki röportajında, görüntülerdeki diğer partili arkadaşlarla yaptığı görüşmelere değinerek, "Hukuk komisyonumuz süreci yakından takip ediyor. Genel merkezimiz de süreci çok yakından takip ediyor" ifadelerini kullandı. Çelik, bu konunun sadece Canan Kaftancıoğlu’nun meselesi olmadığını, herkesin ortak meselesi olduğunu savunarak, görüntülerin kamuoyuna hangi amaçla servis edildiğini sorguladı. "Bu mesele, 31 Mart seçim sonuçlarını etkilemek amacıyla iktidar ve iktidara yakın çevrelerce servis edildi" diyen Çelik, partinin tüm üyelerinin sürece destek verdiğini vurguladı.

CAN POYRAZ’IN YALNIZLIĞI

Poyraz, Çelik’in açıklamalarının gerçekleri yansıtmadığını belirterek, "Kendisinin ilçe başkanı olduğu dönemde sürekli beni arayan Çelik, bu görüntüler ortaya çıktıktan sonra benimle iletişim kurmadı. Bu durum, İl Başkanı Çelik’in yapılmayanları yapılıyormuş gibi anlattığını gösteriyor" şeklinde konuştu. Poyraz, 25 Eylül’de hakim karşısına çıkacağını ve bu davada yalnız olduğunu tekrarlayarak, "Ne İl Başkanlığı ne de CHP Genel Merkezi bu davayla ilgili benimle temas kurmadı. Seçim ve hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcısıyla karşılaştığımızda, konu ile ilgili yalnızca espri yapmayı seçti" dedi.

GÜNDEMİN GÖRÜŞÜ

Poyraz’ın bu açıklamaları, partideki iç iletişimsizlik ve dayanışma eksikliğine dikkat çekti. Çelik’in, partinin ortak bir mesele olarak tanımladığı bu davada nasıl bir yaklaşım sergileyeceği merak konusu. Poyraz’ın sözleri, parti içindeki dayanışmanın sorgulanmasına neden oldu. Tüm gözler, 25 Eylül’deki duruşmaya çevrildi. Bu süreçte CHP’nin nasıl bir strateji izleyeceği ve partililerin bu davada nasıl bir tavır alacağı önemli bir gündem maddesi olarak öne çıkıyor.

 

 

"Para Sayma Görüntüleri Tartışması: Can Poyraz Yalnız Olduğunu Açıkladı" haberi, 23 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 23 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Para Sayma Görüntüleri Tartışması: Can Poyraz Yalnız Olduğunu Açıkladı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Para Sayma Görüntüleri Tartışması: Can Poyraz Yalnız Olduğunu Açıkladı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 23 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:32 Ege’de bayrak krizi! Yunanistan, Türk denizcileri gözaltına aldı!
  2. 17:13 Türkiye’deki Suriyeliler geri mi dönüyor? Suriye’de af ilan edildi!
  3. 17:11 Netanyahu: "İsrail vatandaşlarından iki şey istiyorum..."
  4. 17:08 Hekim göçü abartılıyor mu? Bakan Memişoğlu'ndan çarpıcı açıklama!
  5. 17:02 Ekonomik krizin çarpıcı tablosu: Yoksulluk sınırı 65 bin liraya dayandı!
  6. 16:52 TCMB Rezervleri Zirve Yaptı! Döviz Piyasalarında Neler Oluyor?
  7. 16:49 Rusya, Zelenski'nin Barış Zirvesi önerisini reddetti!
  8. 16:44 Borussia Dortmund'a 5 gollü hezimet: Nuri Şahin'den sert açıklama!
  9. 16:38 Arnavutluk, Bektaşiler için Vatikan benzeri egemen bir devlet kuracak
  10. 16:35 Antalya'da maganda dehşeti: 3 kişi yaralandı!
  11. 16:32 İran Devrim Muhafızları'ndan iletişim cihazı yasağı!
  12. 16:28 Eyüpspor'dan Tayfur Bingöl açıklaması: 'Kimse art niyet aramasın'
  13. 16:19 Gram altında yükseliş devam ediyor
  14. 16:19 Şenol Babuşcu'dan uyarı: Rekor üstüne rekor geliyor!
  15. 16:19 11 yıl aradan sonra Merkez Bankası rezervleri yeni bir rekor seviyeye ulaştı!
  16. 16:11 İş Bulma Alanında Dikkat Çeken Meslekler! İşte En Fazla Eleman Alan Sektörler
  17. 16:11 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan kartlı harcamalar incelemesi!
  18. 16:06 Şimdi ev sahibi olma vakti! Konut kredisinde faiz oranları düştü yeni fırsat yüzleri güldürdü
  19. 16:04 Yıl sonuna kadar 30 bin köy evinin hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor!
  20. 15:59 Kredi kartı harcamalarında rekor artış: Hacim 12,8 trilyon lira oldu!
Gündem Haberleri