Pedofil milyarder Jeffrey Epstein'ın fuhuş ağı ortaya çıktı. 200 tanınmış isim listede

Pedofil milyarder Jeffrey Epstein'ın fuhuş ağı ortaya çıktı. 200 tanınmış isim listede

Pedofil milyarder Jeffrey Epstein'ın fuhuş a... Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein hakkında cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağına ilişkin davada şok gelişme yaşandı! Tanınmış 200 isim..

Ayrıca ABD'de cinsel istismar, pedofili ve kız çocuklarına fuhuş şebekesi kurmakla suçlanan ve hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'ın davasına ilişkin üçüncü yeni belge seti de yayınlandı. Yeni yayımlanan belgeler Çarşamba ve Perşembe günü yayınlanan yüzlerce sayfayı takip ediyor.

BELGELER HERŞEYİ ANLATIYOR!

Yeni açıklanan belgeler arasında Epstein davasındaki bazı tanıkların isimleri, tanık ifadelerinden alıntılar, tarafların avukatları arasındaki yazışmalar, Epstein'in mesaj defterinden yaklaşık 50 sayfa el yazısı telefon mesajı, mahkeme kayıtları ve daha fazlası yer alıyor. işlem adımları. dava Epstein'la çeşitli şekillerde bağlantılı olan kişilerin çoğu herhangi bir suçla itham edilmemiş olsa da belgeler onlar hakkında daha fazla ayrıntıyı ortaya koyuyor.

200 İSİM BELGELER İLE NETLEŞTİ: EPSTEIN BELGELERİ! 

Epstein dava dosyaları dün birinci cilt ve dün ikinci cilt olmak üzere iki ayrı cilt halinde kamuoyunun bilgisine sunulmaya başlandı. Şu ana kadar açıklanan belge arasında Prens Andrew, eski ABD Başkanları Bill Clinton ve Donald Trump, eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, eski ABD Başkan Yardımcısı Al Gore, aktör Kevin Spacey, müzisyen Michael Jackson, illüzyonist David Copperfield, avukat Alan Seal gibi isimler yer alıyor. Dershowitz ve eski New Mexico Valisi Bill Richardson gibi isimler yer aldı. Dosyalarda Clinton ve Trump'ın isimleri geçmesine rağmen eski başkanlara yönelik herhangi bir suçlama getirilmedi.

Belgelerde Bill Clinton'ın genç kadınlara olan düşkünlüğü vurgulanıyor ve ayrıca Epstein'ın New Jersey'deki konserlerine gitmeden önce Trump ile iletişime geçtiği iddia ediliyor.

Dosyalarda yer alan ve Epstein'ın baş suçlayıcısı Virginia Giuffre'ye atıfta bulunan bir açıklamada, Bill Clinton'ın "Vanity Fair dergisini Epstein'ın bir fuhuş çetesi işlettiğini iddia eden bir makale yayınlamaması konusunda tehdit ettiği" iddia edildi.

Aynı başvuruda Davacı Giuffre, Clinton'un Epstein tarafından yönetilen fuhuş çetesi hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olduğunu ve bu isimle birkaç kez seyahat ettiğini de iddia etti.

Bill Clinton'un temsilcileri de eski başkanın Epstein'in suçlarından haberi olmadığını iddia etti.

 

JEFFREY EPSTEIN'IN OLAYI NEDİR?

En küçüğü 14 yaşında olmak üzere 18 yaşın altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel tacizde bulunmakla ve fuhuş çetesi yönetmekle suçlanan Jeffrey Epstein, 10 Ağustos 2019'da New York Metropolitan Manhattan'daki hücresinde bulundu. Tutuklandığı cezaevinde.

Epstein'in kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, Epstein'ın reşit olmayan kızları bazı zengin, ünlü ve hükümet yetkililerinin çıkarları için fuhuşa sürüklemeye yönelik yasa dışı faaliyetlerine yardım ve yataklık etmekle suçlandığı bir davada mahkum edildi.

Bunun tersine, Epstein'ın kurbanlarından biri olan Virginia Giuffre, 2021 yılında New York'ta, Prens Andrew'un kendisini 17 yaşındayken New York ve Londra'da taciz ettiğini iddia ederek dava açtı. Giuffre, prensin reşit olmadığını bilmesine rağmen rızası olmadan kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti. 

"Pedofil milyarder Jeffrey Epstein'ın fuhuş ağı ortaya çıktı. 200 tanınmış isim listede" haberi, 06 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 06 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Pedofil milyarder Jeffrey Epstein'ın fuhuş ağı ortaya çıktı. 200 tanınmış isim listede haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Pedofil milyarder Jeffrey Epstein'ın fuhuş ağı ortaya çıktı. 200 tanınmış isim listede 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:07 Meteoroloji'den yurt genelinde alarm! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
  2. 12:04 Brezilya'da yine 'Eylem Tok' vakası: Katil oğlunu olay yerinden annesi kaçırdı
  3. 12:00 Filistinlilerden ABD'li öğrencilere teşekkür mesajı: Kaldıkları çadırlara yazdılar
  4. 11:57 İsrail'de Netanyahu öfkesi devam ediyor: On binler yine sokağa indi
  5. 11:55 Maaşlar ilk üç ayda bitti: Emekli ve asgari ücretli enflasyona yenildi
  6. 11:54 İsrail Başbakanı Netanyahu'yu tutuklanma endişesi sardı! Görüşmeler düzenleniyor
  7. 11:50 ABD üniversitelerinde Gazze halkına destek gösterileri: Apartheid yatırımlarına son verin
  8. 11:29 WhatsApp'a Instagram Devrimi: Yeni Özellik Kullanıcıları Heyecanlandırdı!
  9. 11:27 1 Mayıs Çarşamba Günü Okullar Tatil Olacak mı?
  10. 11:27 Dolar Kuru Çöküşte! Ünlü Ekonomist Tarih Verdi: 25 TL'ye Düşecek!
  11. 11:09 Diyabetliler Dikkat! Baklavaya Şekersiz Eşlikçi Bulundu! Karadeniz'lilerin Sırrı
  12. 04:08 O Afrika ülkesinden Avrupa'ya akıl almaz tehdit!
  13. 04:06 Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
  14. 04:00 Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
  15. 03:59 İsrail'de aşırı sağcı bakanlardan Netanyahu'ya tehdit geldi
  16. 03:14 En tehlikeli 4 burç!
  17. 03:12 Trafik poliçe fiyatlarına asgari ücret ayarı!
  18. 03:00 Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
  19. 02:58 Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
  20. 02:56 Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
3. Sayfa Haberleri