Pınar Gültekin'in babası Sadi Gültekin: İşin içinden başkaları da çıkacak

Pınar Gültekin'in babası Sadi Gültekin: İşin içinden başkaları da çıkacak

Pınar Gültekin'in babası Sadi Gültekin: İşin... Muğla'da öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili tutuklu katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı tutuklanmasıyla ilgili baba Sadık Gültekin açıklama yaptı.

Muğla'da öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili tutuklu katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı (26) da tutuklandı.

"BİZ BAŞKALARINI DÜŞÜNÜYODUK MAALESEF AİLESİ DE İŞİN İÇİNDEYMİŞ"

Pınar Gültekin'in babası Sadık Gültekin, Cemal Metin Avcı'nın anne ve babasının da cinayetin içinde olduğunu iddia etti. Gültekin, yanılmadıklarını belirterek, "Maalesef dün caninin kardeşi yakalandı. Kardeşi de işin içindeymiş. Biz yabancıları beklerken, maalesef ailesi buna yardım etmiş. Ben babasının da bunlara akıl verdiğini, annesinin de işin içinde olduğunu düşünüyorum. Ben buradan bütün kamuoyuna sesleniyorum. Gerçekten ben sonuna kadar mücadeleme devam edeceğim. Nereye giderse gitsin ben adalete güveniyorum buradan bütün kamuoyuna sesleniyorum. Bu gerçekten bir cinayet değil bir vahşettir. Bir daha olmaması için Sayın savcılarıma buradan sesleniyorum; işi iyi irdelesinler mutlaka işin içerisinden başkalarının da çıkacağına inanıyorum ve bunlara akıl verdiklerine inanıyorum. Bu aklı da cinayetin varoluş şekli, mutlaka ve mutlaka bunun avukatın da parmağının da olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"İŞİN İÇİNDEN BAŞKALARI DA ÇIKACAK"

Baba Gültekin,  sözlerine şöyle devam etti: "Hiç kimse sahipsiz değildir. Pınar Gültekin maalesef sahipsiz değildir, sahipsiz bellediler. Arkasında kimsenin olmadığını düşündüler maalesef çok sert kayaya çarptılar. Ben bu işin peşini bırakmayacağım, adalete güveniyorum. Sonuna kadar güveniyorum. Buradan Sayın Cumhurbaşkanına, Sayın Adalet Bakanına bütün savcı ve hakimlere seslenmek istiyorum. Lütfen bu işin peşini bırakmayın bana yardım edin çünkü katil yalnız kızımı öldürmedi aile olarak hepimizi öldürmüştür. Bu saatten sonra bizim yaşamamız da mümkün değildir. Ben buradan bütün kamuoyuna sesleniyorum, adalete inanıyorum maalesef işin içinden başkalarının da çıkacağını tahmin ediyorum. En azından düşüncelerim bunlar bunu dile getirebiliyorum." 

NE OLMUŞTU?

Muğla’da Pınar Gültekin’in öldürülmesine ilişkin soruşturmada katil Metin Cemal Avcı’nın kardeşi Mertcan Avcı da ‘delil karartmak’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Telefon sinyallerinin abisiyle aynı zaman diliminde olay yeri ve yakınlarında tespit edilmesi üzerine Mertcan Avcı da gözaltına alınmıştı. Sinyaller olay gününden hemen sonra Pınar’ın kayıp olduğu dönemde olduğu için zanlı olaydan sonra abisiyle birlikte olay yerine giderek ‘delil karartmakla’ suçlanıyor. Hürriyet gazetesinden Musa Kesler'in haberine göre, ifadesi alınan Mertcan Avcı cinayetin işlendiği bağ evine gittiğini kabul etti ancak delil karartma suçlamasını reddetmişti. Bağ evinde alkollü içkileri koydukları depo olduğu için oraya gittiğini söyleyen Avcı, "İşyeri için biraları almaya gidiyordum. Herhangi bir şey görmedim" ifadelerini kullanmıştı.  

"Pınar Gültekin'in babası Sadi Gültekin: İşin içinden başkaları da çıkacak" haberi, 02 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 15 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Pınar Gültekin'in babası Sadi Gültekin: İşin içinden başkaları da çıkacak haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Pınar Gültekin'in babası Sadi Gültekin: İşin içinden başkaları da çıkacak 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:05 New York'ta Farelerle Bulaşan Hastalık Vakalarında Artış: Sağlık Yetkilileri Tedbir Alıyor
  2. 14:03 Grammy Ödüllü American Idol Şarkıcısı Mandisa Lynn Hundley 47 Yaşında Hayatını Kaybetti
  3. 14:01 Can Uzun'un Duygusal Anları: Penaltı Kaçırışı ve Gözyaşlarıyla Dolu Maç
  4. 13:57 Libya'dan ABD'nin Filistin BM Üyeliğini Veto Etmesine Tepki:İnsani Değerler ve Hukuka Saygı Çağrısı
  5. 13:53 Xiaomi, İlk Elektrikli Otomobilini Piyasaya Sürdü
  6. 13:53 Ev Yapımı Peynirli Börek Tarifi: Sofralarınıza Lezzet Katın!
  7. 13:47 Balıkesir'de Dereye Düşen Adamın Cansız Bedenine Ulaşıldı
  8. 13:47 20 Nisan 2024 akaryakıt fiyatları
  9. 13:45 Beşiktaş'ta bir futbolcuyla yollar kesin olarak ayrıldı!
  10. 13:42 "Türk Fizikçi Furkan Öztürk, Harvard'dan Prestijli Ödül Aldı"
  11. 13:40 Yağışlı Hava Etkili: MGM'nin Hava Durumu Tahmini
  12. 13:39 "Çukurova'da Muhtar Adayı Yolda Darp Edildi, Şüpheliler Serbest Bırakıldı"
  13. 13:36 "Kırklareli'nde Tarihi Binada Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu"
  14. 13:34 İslam Memiş: İran-İsrail Gerginliği Piyasalara Yansıyor
  15. 13:31 Tüketiciyi Koruma Adına Sert Müdahale: Reklam Kurulu Yanıltıcı Reklamlara Büyük Cezalar Kesti!
  16. 13:27 Fed Raporu: Enflasyon ve Jeopolitik Riskler Ekonomiyi Etkileyebilir
  17. 13:23 Enflasyon Tahminleri ve Dolar Kuru: Piyasada Belirsizlik Devam Ediyor
  18. 13:21 Ankara'da şiddetli fırtına hakim
  19. 13:17 Erdal Beşikçioğlu: "Enver Bey bize belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim etti"
  20. 13:14 Altın Piyasasında Durağan Seyir: Gram ve Çeyrek Altın Fiyatları Sabit, Ons Fiyatı İstikrarlı
Gündem Haberleri