Prof. Özgür Demirtaş: Tüm bakanlıkların koordineli bir şekilde aynı yöne hareket etmesi şart
Prof. Özgür Demirtaş: Tüm bakanlıkların koor... Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Türkiye ekonomisinin artık yalnızca Hazine ve Maliye Bakanı'nın kurtaracağı seviyeyi çoktan geçtiğini savundu.
Prof. Demirtaş, Arjantin'de enflasyonun yüzde 60'a yükselmesinin ardından Ekonomi Bakanı'nın istifa ettiğine yönelik bir haberi paylaşıp "Çok çok önce istifa edip utandığı söylemesi gerekiyordu. Ama Arjantin işte ne yapacaksın!" diye yazdı.
Demirtaş'a bir takipçisi de Ekonomi Bakanı olması durumunda bu sözlerinin karşısına çıkabileceği yorumunu yaptı. Bir başka takipçisi ise "Ekonomi bakanı olmak istediğini düşünmüyorum" dedi.
Özgür Demirtaş ile Hacı Yakışıklı arasında ‘inşallah maşallah’ tartışması
Demirtaş ise şöyle yanıt verdi:
"Aynen Öyle. Türkiye artık tek bir Ekonomi Bakanı'nın kurtaracağı seviyeyi çoktan geçti. Maalesef geçti. Ekonominin kurtulması için: Dışişleri, Ticaret, İçişleri, tüm bakanlıkların koordineli bir şekilde aynı yöne hareket etmesi şart, Ekonomi Bakanı tek başına hiçbir şey yapamaz."
Aynen Öyle.
— Özgür Demirtaş (@ProfDemirtas) July 5, 2022
Türkiye artık tek bir Ekonomi Bakanının kurtaracağı seviyeyi çoktan geçti. Maalesef geçti.
Ekonominin kurtulması için:
Dışişleri, Ticaret, İçişleri, Tüm Bakanlıkların koordineli bir şekilde aynı yöne hareket etmesi şart
Ekonomi Bakanı tek başına hiçbirşey yapamaz https://t.co/2bqoVohUI2
"Prof. Özgür Demirtaş: Tüm bakanlıkların koordineli bir şekilde aynı yöne hareket etmesi şart" haberi, 05 Temmuz 2022 tarihinde yazılmıştır. 05 Temmuz 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan Prof. Özgür Demirtaş: Tüm bakanlıkların koordineli bir şekilde aynı yöne hareket etmesi şart haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Prof. Özgür Demirtaş: Tüm bakanlıkların koordineli bir şekilde aynı yöne hareket etmesi şart 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 23 Aralık 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.
YORUM YAZ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.