Rasim Ozan Kütahyalı'dan Fatih Altaylı'ya: Sen kaşındın, şimdi düştün elime, seni kimse kurtaramaz artık

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Fatih Altaylı'ya: Sen kaşındın, şimdi düştün elime, seni kimse kurtaramaz artık

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Fatih Altaylı'ya: S... "Fatih Altaylı denen obsesif tipin bana yalanlarla saldırdığı yazısını şimdi medya Radar’da gördüm… Eeeeee sen kaşındın Fatih… Şimdi düştün elime, seni kimse kurtaramaz artık"

Rasim Ozan Kütahyalı, HaberTürk yazarı Fatih Altaylı'ya yönelik olarak, "Fatih Altaylı denen obsesif tipin bana yalanlarla saldırdığı yazısını şimdi medya Radar’da gördüm… Eeeeee sen kaşındın Fatih… Şimdi düştün elime, seni kimse kurtaramaz artık" ifadelerini kullandı.

Kütahyalı, geçen hafta katıldığı "Ne Var Ne Yok" adlı YouTube programında Fatih Altaylı ile ilgili bazı iddialar ortaya atmış; şunları söylemişti:

"3 Temmuz'da ben varım kardeşim. En öndeydim dedim. Fatih Altaylı arazi oldu, sonra 2013-2014-2015’te FETÖ’yü destekledi Tayyip Erdoğan yok olsun diye. Tek o değil, ben bundan ötürü tutuklansınlar da demiyorum. O dönem konjonktürde bunlar Fethullah Gülen’i desteklediler. Net. Herkes biliyor bunu, sorsunlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a."

"Ben Fatih Altaylı değilim kardeşim, 3 temmuz operasyonunu en çok destekleyip arazi olacak karakterde adam değilim. O Fatih Altaylı. Her dönemin adamı o işte."

Öte yandan Kütahyalı yine aynı programda, gazeteci Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı ile ilgili sözlerinden dolayı "hapse atılacağını" ancak kendisinin araya girdiğini söylemişti. Kütahyalı'nın bu açıklaması tartışma yaratmıştı.

"Güç gösterisi olarak itiraf ediyorlar"

Fatih Altaylı, 29 Mayıs tarihinde kaleme aldığı ''Pespayelik'' başlıklı yazısında isim vermeden Kütahyalı'nın açıklamalarına ilişkin şunları kaydetmişti:

"Devlet ve adalet hiç bu kadar ayağa düşmemişti. Meğer Türkiye’de yargıya FETÖ’nün hakim olduğu günlerde hapse girmemek için yapılması gereken şey basitmiş. Dönemin etkili FETÖ’cülerinden, gazeteci kisvesi altında önümüze koyulmuş FETÖ’cülerden birini arıyorsunuz, o da sizi hapse girmekten koruyor. Bedeli mukabilinde mi, hayır işi olarak mı onu bilmiyoruz. Vay anam vay. Olaya bakar mısınız! Bunu ben söylemiyorum, birisi iddia etmiyor. Kendileri itiraf ediyorlar. Güç gösterisi olarak itiraf ediyorlar. Devleti, adaleti nasıl pespaye hale getirdiklerini, nasıl ayağa düşürdüklerini marifet gibi bir bir ortaya döküyorlar. Ve yine kimseden ses yok."

Kütahyalı'dan Altaylı'ya: Şimdi düştün elime

Kütahyalı, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Altaylı'ya yönelik şu ifadeleri kullandı:

"Fatih Altaylı denen obsesif tipin bana yalanlarla saldırdığı yazısını şimdi Medya Radar’da gördüm… Eeeeee sen kaşındın Fatih… Şimdi düştün elime, seni kimse kurtaramaz artık… Uğur Dündar’a da takıntılı nefretin var. Dündar’a da haksızlık etmişsin. O olayı da detaylı yazacağım.."

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Ayşenur Arslan'a: Ayıp etme

Kütahyalı bir sonraki paylaşımında da Ayşenur Arslan'ın Aydın Doğan ve Ali Koç'a seslenmesine değindi. Kütahyalı, "Bana devlet üst düzey yetkililerinden gelen mesajlar Ali Koç ile geçen hafta bugün yaptığımız yayın esnasında gelen mesajlardır. Bahsettiğim o. 9 sene önceki olaylarda gelen mesajlar diye bir şey demedim. Ayşenur Arslan kötü niyetli olma, yazdıklarımı doğru düzgün oku. Ayıp etme" diye yazdı.

 

"Rasim Ozan Kütahyalı'dan Fatih Altaylı'ya: Sen kaşındın, şimdi düştün elime, seni kimse kurtaramaz." haberi, 30 Mayıs 2022 tarihinde yazılmıştır. 30 Mayıs 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Rasim Ozan Kütahyalı'dan Fatih Altaylı'ya: Sen kaşındın, şimdi düştün elime, seni kimse kurtaramaz.. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Rasim Ozan Kütahyalı'dan Fatih Altaylı'ya: Sen kaşındın, şimdi düştün elime, seni kimse kurtaramaz.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ezgi Bozkurt Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:10 Hıdırellez’de neden yere nar atılır?
  2. 04:07 21 Nisan 21° Boğa burcunda Jüpiter ve Uranüs kavuşumunda devrim yaşayacak burçlar!
  3. 04:01 Epic Games, iki oyunu ücretsiz olarak sunuyor! Fırsatı kaçırmayın: Son gün 25 Nisan!
  4. 03:59 İsrail'in Refah'a yönelik saldırılarında en az 8 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi
  5. 03:25 Sürücünün yükü artıyor: Kaza yapan da yapmayan da ödeyecek!
  6. 03:22 Haftalık güzellik bakımı: Kına ve sirke
  7. 03:20 Meteorolojiden fırtına uyarısı: Bu gece başlıyor!
  8. 03:17 20 Nı̇san 2024 günlük burç yorumu
  9. 03:14 Aksaray ve Konya arası kaç kilometre?
  10. 03:11 Antalya ve Alanya arası kaç kilometre?
  11. 03:07 Bu burç 2024 yılında büyük finansal kazançlar elde edecek!
  12. 03:04 Akrep burcu erkeği özellikleri nelerdir?
  13. 02:23 Trump mahkemede uyuya kaldı: Bu durum ona zarar verebilir
  14. 02:02 Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden biri iflasını açıkladı ve şirket hızla satışa çıkarıldı
  15. 01:57 Facebook ve MSN'de bulunan nostaljik bir özellik Instagram'a geliyor!
  16. 01:51 Google haritalar, elektrikli araç sahiplerine güzel haber: Sürücüleri sevindirecek özellik geliyor
  17. 01:47 Jeep'in TOFAŞ hamlesi Türkleri heyecanlandırdı: Düşük fiyatlara hazır olun!
  18. 01:42 Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye bir kredi daha geldi
  19. 01:40 CHP'li Durmaz'dan Tokat açıklaması: Tokat’taki HES’ler fay hattı üzerinde
  20. 01:33 Dilan Polat'ın mektubunu Erdoğan'a ulaştırmamasının nedenini avukatı açıkladı
Gündem Haberleri